VÆLG OPHOLD -
JAGTOPHOLD 2 DAGE
PRIS 800,- Kr.
Kontakt for bestilling (+45) 62 20 25 40

Bøffel-, roan- og antilopejagt i Burkina Faso

For trofæjægeren, som mangler alle de spændende vestafrikanske arter i sin samling, er Burkina Faso en spændende destination med gode revirer, masser af vildt, professionel organisation og god vildtforvaltning!

Højdepunkter

 • Adskillige arter og underarter, som ikke findes i det sydlige eller østlige Afrika
 • Jagt på franske jægeres tidligere domæne
 • Særdeles gode revirer og ikke mindst gode trofæer
 • Forskellige fastprispakker med jagt på udvalgte vestafrikanske arter

2 dage fra 800,- Kr.

Vi har efterhånden haft en del kunder i Burkina Faso og de er alle vendt glade hjem med spændende vestafrikaske jagtoplevelser og ikke mindst gode trofæer på nethinden – og på vej til konservatoren! Her kan du jage adskillige arter – og underarter - som ikke findes i det sydlige eller østlige Afrika, som er målet for langt de fleste jagtsafarier.

Vestafrika har i mange år været de franske jægeres domæne, men vi har fundet en stærk partner som yder en fin service også til engelsktalende klienter. Revirerne er særdeles gode og resultaterne har indtil videre talt deres eget sprog. Som jæger kan man vælge mellem forskellige fastprispakker med jagt på udvalgte vestafrikanske arter.

Rejseplan

Dag 1:
Afrejse København/Billund tidlig morgen. Fly via Paris med Air France eller Bruxelles med Brussels Airline til Ouagadougou.

Ankomst om aftenen. Modtagelse i lufthavnen, hvor en repræsentant fra safari firmaet er behjælpelig med toldformaliteter, våbentilladelse og våbenklarering. Herefter transfer til hotel i Ouagadougou.

Dag 2:
Transfer til jagtområdet. Indkvartering, indskydning af riffel

Dag 3 – 8:
6 jagtdage

Dag 9:
Transfer tilbage til Ouagadougou og aftenfly tilbage til Europa

Dag 10:
Ankomst morgen Paris eller Bruxelles og videre til København/Billund

Jagtberetninger

 

Gene in Burkina Faso

I would like to thank you on behalf of both Mark and myself for the hunt last week. It probably was one of the most challenging in terms of weather and terrain. It was a lot different than what I have experienced on my usual hunts. I do appreciate all you did to make the hunt successful and problem free. Give my regards to Walli and offer him my thanks. I learned more in a week from you 2 than in many years on my own. The Buffalo and Roan were what I had always wanted to hunt and will finish my Game Room heads.

All the best - Gene

Sten Sjögren i Burkina Faso

Af | 03 Feb,2023 |

De 260.000 hektar store jagtområder Singou og Ouamou ligger i den østre region af Burkina Faso – 350 km fra hovedstaden. Jagtområderne grænser op til nationalparker og der er ingen beboelse i nærheden. I sandhed et vildt område, som består af savanne, små bjerge, floder og bush. Området er ideelt for alle de vildtarter der lever her. Udover de jagtbare arter Western Savannah buffalo; Western roan; Western hartebeest; Western kob, Waterbuck (Sing Sing), Harnessed bushbuck, Nigerian Bohor reedbuck, oribi og vortsvin, kan du også i dette område opleve løve, flodhest, krokodille, elefant og bavian.    

Vi var ganske enige i gruppen – jeg selv og 3 jægere, om at dette er en heftig oplevelse. Dette er REEL AFRICA fra begyndelse til slut. Burkina Faso er et af de fattigste lande i Verden, men alle vi mødte og så var positive, venlige mennesker. Der er meget lidt kriminalitet, befolkningen lever og bor meget primitivt i siv-og mudderhytter, henter vand i brønde og bor med sine husdyr i byerne. Hovedstaden Ouagaougou myldrer med mennesker, husdyr, biler og frem for alt knallerter. Landsbyen består af små klynger af huse, indhegning til husdyrene, men ingen virker til at lide under dette. Som jæger og besøgende skal man være indstillet på at alt er meget primitivt – både indkvartering og mad, men at jagten er helt fantastisk.

Vi ankom til Ouagaougous sent om eftermiddagen. Våbenkontrol og fortoldning gik fint med hjælp fra en repræsentant fra jagtorganisationen. Vi boede første nat i udkanten af byen og næste dag gik turen til jagtområdet. Campen er fin, men meget basic og ligger 35 minutters kørsel fra det sted jagtområdet begynder, så hver dag havde vi transport gennem landsbyen og fik lov til at opleve denne. Området er vildt og ideelt for jagten. Man kører rundt og sporer vildtet ved fx vandhuller og veje, hvor man kan finde friske spor fra især bøffel. Vi så mange af de fleste vildtarter hver dag. Jagten var ekstremt god efter bøffel og roan – meget svær jagt med mange timers pürsch. Alle jægerne på rejsen fik det vildt de ønskede og havde booket. 3 bøfler, 4 roan antiloper og 3 kob.

På en 6 dages jagt kan man booke en pakke med 2-3 vildt + at man kan skyde mere vildt efter trofæprislisten, hvis der er tid. Hvis man ønsker at jage bøffel eller roan, er det en god ide at jage 1:1, hvilket betyder et lille tillæg i prisen, men det er godt givet ud! Jagt på oribi er også svært, men på 6 jagtdage, skal det nok lykkes!

Der er meget varmt, så man skal drikke masser af vand, som altid findes i bilen.

Hilsen
Sten Sjögren

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Ouagadougou t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter kr. 3.700,-
 • 6 dages jagt/jagtføring 2:1 med prof. Hunter, trackers og skinners. På løvejagt 10 dages jagt 1:1
 • Ophold med helpension
 • Transfer Ouagadougou – jagtområde t/r
 • Trofæafgift for de enkelte dyr nævnt i pakken

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Våbenlicens € 92 pr. våben
 • Jagtlicens € 375
 • Evt. overnatninger før eller efter jagten i Ouagadougou.

 

Mere

Jagtlicens og våbenlicens betales kontant ved indrejse.

På de ovennævnte safaris, bortset fra løve safari er priserne baseret på jagtføring 2:1. Hvis man ønsker jagtføring 1:1 er der et tillæg på kr. 4.000,- på en 6 dages safari.

Generelt vil det være muligt at jage få andre vildtarter mod betaling af ekstra licens og trofæafgifter som følger i EUR:

Trofæprisliste

Generelt vil det være muligt at jage få andre vildtarter mod betaling af ekstra licens og trofæafgifter som følger i EUR:

Western savanne bøffel €4.850
Western roan €4.400
Waterbuck (Defassa) €3.200
Major hartebeest €3.100
Harnessed bushbuck €3.100
Western kob €2.950
Bohor reedbuck €2.950
Vortesvin €850
Oribi €850

Det er vigtigt ved bestilling at informere om, hvilke andre vildtarter, man evt. er interesseret i at jage, udover de vildtarter der er inkluderet i de enkelte pakker.

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser