VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 8 DAGE
PRIS 32.995,- Kr.

Antilopejagt hos ARU Game Lodges

ARU er det ideelle sted til en kombineret jagt- og familieferie, men er naturligvis også velegnet "kun" til jægere. Her kan du opleve to meget forskellige jagtfarme på en og samme tur. Fantastiske forhold både for jægere og ikke-jagende deltagere. Hunters Video har lavet tre film fra dette pragtfulde sted

Højdepunkter

 • Luksuriøs indkvartering
 • Familievenlig ophold med masser af aktiviteter
 • Udfordrende jagt på bl.a. bjergzebra
 • Man oplever jagt og ophold på 2 farme på en og samme rejse

8 dage fra 32.995,- Kr.

ARU er noget af det mest eksklusive, man kan opleve i Namibia. ARU har 2 farme, der ligger lidt sydøst for Windhoek - KALAKWA og VERONICA.

ARU råder over to meget luksuriøse lodges beliggende i jagtområder af vidt forskellig type. Det giver mulighed for en spæ¦ndende og varieret safarioplevelse med tre-fire jagtdage på hvert sted.

Faktisk vil vi påstå at ARU er en af de mest ledsagervenlige tilbud vi råder over i Afrika, hvilket understøttes af glade tilbagemeldinger fra de mange par og familier, som har gæstet stedet.

Vil du afskydningsmæssigt have frit valg på alle hylder, bør du vælge dette prislistearrangement.

Jagtberetninger

 

Helle, Fabian og Morten hos Aru

Vi har haft en helt igennem fantastisk tur, hvor både Helle, Fabian og jeg har hygget og moret os. Al personale fra rengøring over PH til farm manager er yderst venlige og hjælpsomme, vi har følt os som ”en del af familien”. Alle dage har der været fuld fart på fra ca. 06 om morgenen til hen ad midnat og det har ikke været kedeligt. Både de og os, måtte knibe en tåre da vi skulle sige farvel, så jeg tror, at de(Pedri og Steff) også har haft en god uge.

Med hensyn til jagten, har det været lige som jeg ønsker det. Vi har skudt gamle dyr og alle er skudt på pürsch stående fra skydestok. Vi har ikke helt nået, at skyde det vi gerne ville, hvilket bl.a. skyldes, at jeg var så uheldig, at skyde en Oryx vi efterfølgende ikke kunne finde. Vi brugte en del tid, dog uden held, på at lede efter den, idet både jeg selv og PH mente, at den var godt skudt, men sådan er jagt desværre også nogen gange. UPDATE: Har lige fået en mail fra Pedri(PH) – de har fundet min Oryx. Gribbene har taget det meste, men han skriver at skal og horn ikke er slemt medtaget, så jeg får lavet en skandinavisk montering.

Fabian fik skudt sin Springbok(ca.6 år) og jeg skød en Kudu(ca.12 år), en Blesbok(ca.4 år) og en Harmanns Zebra(ca.12 år). Undervejs havde vi lidt uheld som også medvirkede til, at jeg ikke fik skudt alt som planlagt. Bl.a. skød riflen pludselig meget højt og under kontrolskydning måtte jeg justere 18 klik ned(Zeiss er ikke ensbetydende med, at der ikke kan gå noget galt).

Samlet set har turen levet helt op til forventningerne og mere til. Vi kan på det kraftigste anbefale ARU både til de der ”kun” vil på jagt og til de der medbringer hele familien. Hele ARU teamet er eksperter i, at tage vare på deres gæster og sørge for at alle har det godt.

Vi skal helt sikkert besøge ARU igen.

Hilsen Helle, Fabian og Morten Isaksen

Niels og Gunilla hos ARU

Vi valgte at rejse til Namibia da landet er fredeligt og velfungerende og har store områder med mange hektarer under samme hegn. Valget faldt på ARU fordi vi var tre damer, ikke jægere, der ville have mulighed for at lave andet end bare at gå på jagt og heller ikke havde lyst til at leve alt for primitivt.

Lidt anede vi dog hvor FANTASTISK spændende det var at få lov til at være sammen med de enormt dygtige og professionelle PH'er de har på ARU. Vi valgte at tage med på jagt hver dag, ja vi kunne slet ikke lade være. Vi lyttede og lærte så meget fra de utroligt vidende og søde mennesker overalt på ARU.

ALT var bare så perfekt og så meget bedre end hvad vi havde turdet håbe på. Og vi , som så mange andre, har besluttet at vi slet ikke er færdige med jagt i Namibia, og det er helt sikkert at vi vil vende tilbage til ARU.

Med venlig hilsen 
Niels og Gunilla 

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København-Windhoek t/r*
 • Lufthavnsskatter
 • Bil-transport lufthavn-lodge t/r
 • 8 dages ophold med helpension og lokale drikkevarer
 • Daglig rengøring og daglig vaskeservice
 • Jagtlicens
 • 7 dages jagt med PH, tracker og skinner
 • 4 x 4 jagtbil
 • Foreløbig trofæbehandling i campen og transport af trofæer til lokal konservator
 • 15 % namibiansk moms og 1 % regeringsafgift på ophold

Prisen inkluderer ikke

 • Trofæafgifter
 • 15 % VAT på anskudt, ikke fundet vildt
 • Konservator-arbejde og hjemsendelse af trofæer
 • Drikkepenge til camp/lodgepersonale og PH (10 % af ophold og trofæafgifter anbefales til deling mellem disse, men det er helt op til dig)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • EU ansvarsforsikring, kr. 39 pr. person
 • Alt, som ikke er nævnt under ”Priserne inkluderer”

Mere

*Flyprisen er baseret på afrejse i Air Namibia´s lavsæson. Rejses der udenfor dette tidsrum, vil der blive opkrævet et tillæg for mellem- eller højsæson. Priserne er desuden baseret på billigste bookingklasse med Air Namibia, hvorfor der kan blive tale om et tillæg for højere bookingklasse. Vi forsøger altid at finde den bedste løsning og pris.

Trofæprisliste (EURO)

Bavian 185 - Sjakal 140
Black Wildebeest 1.100 - Klipspringer 2.320
Blue Wildebeest 930   Kudu, greater  3.250 
Blesbok 650 - Leopard 11.150
Brun hyæne 3.250 - Oryx 780
Caracal  1.480 - Struds 290
Gepard 7.400 - Roan 7890
Damara Dik-Dik 2.300 - Sable 7890
Duiker 420 - Springbuck 600
Eland 2.600 - Vortesvin 510
Hartebeest 780 - Waterbuck 2.100
Impala 700  - Zebra Burchell 1.200
Giraffe 2.780  - Zebra Hartmann 1.480

 

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Linda Bertelsen

Telefon: (+45) 63 21 43 04

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser