VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 5 DAGE
PRIS Kr. 13.995,-

Specialtilbud - Selektionsjagt hos Omujeve Safaris i 2017

Virkelig attraktive priser i okt og nov! Stærkt nedsat dagsrate og selektionsjagt til jægeren der ønsker en god jagt i Namibia. Meget efterspurgt produkt.

Højdepunkter

 • Jagt både på Omujeve og Schonbrunn
 • Utroligt populært og efterspurgt arrangement
 • Unik mulighed for en billig og god selektionsjagt
 • Inkl. 10 stk. selektionsvildt pr. jæger

5 dage fra Kr. 13.995,-

Dette specialtilbud fra Omujeve Safaris finder sted på Omujeve´s ”egen” farm, hvor man bor utrolig lækkert på Omujeve Lodge. Denne ligger kun ca. 60 km (ca. 45 min. kørsel) fra lufthavnen ved Windhoek – et stort plus efter den lange flyvetur. 

Omujeve har imidlertid også en jagtfarm længere mod syd (Schonbrunn i Kalahari), og det hænder, at man jager både på Omujeve og på Schonbrunn.

Det vil være op til Omujeve at bestemme, om der jages på Omujeve og/eller Schonbrunn.

Dyr anvises til afskydning af den professionelle jæger, primært hundyr af følgende arter: springbuck, impala, vortesvin, blue wildebeest, hartebeest og waterbuck.

Jagtberetninger

 

Vores bedste tur - Omujeve Safaris

Vores bedste tur!

I starten af oktober besøgte vi Omujeve Hunting Safaris i Namibia. Vi var de første jægere fra Slovakiet. De behandlede os rigtig godt og på hele turen følte vi os hjemme.


Vidunderlig natur, savanne med små bakker, det helt rigtige Afrika. Vi havde også en god erfaren PH og tracker – Uys og Kabila. De var vores venner lige fra starten. Vores andre hjælpere var to hunde – Max og Majlo. Vi gik ikke nogen steder uden dem.


Vi havde masser af held med vores trofæjagt. Vi elskede det sted, hvor vi boede og også maden. Det var vores bedste jagtrejse nogensinde. Forhåbentlig bliver det ikke den sidste, da vi helt sikkert vil besøge Omujeve igen. Vi vil også sige tak til Linda fra Limpopo Travel for planlægningen af vores tur.

Jens Ole hos Omujeve Safaris

God jagt i Namibia, Omujeve Safaris

Efter et par særdeles vellykkede ture til Sydafrika, havde min familie og jeg lyst til at prøve og se noget andet. Valget faldt på Namibia, hvor vi i to uger dels skulle jage og dels være turister. Min søn fik jagttegn sidste år, og jeg havde derfor lovet ham at han også skulle have chancen for at skyde et stykke vildt i Afrika.

Valget faldt på Omujeve, som ligger tæt ved lufthavnen i Windhoek. Stedet er meget vildtrigt, og med stedets dygtige PHér lykkedes det mig hurtigt at få nedlagt nogle af de trofæer som jeg havde ønsket mig. Ligeledes lykkedes det for min søn at få en rigtig god jagtoplevelse som blev afsluttet med en spændende pürsh og et rigtigt godt skud til et gammelt vortesvin.
 

Efterfølgende stod den på turisme i bla. Etoshas nationalpark, Swakopmund og i den fantastisk flotte ørken ved Sossusvlei. Sidstnævnte bød på en flot ørkenvandring hvor vi besteg én af de højeste klitter, bedre kendt som “Big Daddy”Igen en fantastisk tur som vi vil tænke tilbage på mange gange, samtidigt med at vi glæder os til den næste!

mvh Jens Ole og familie.

Christian Omujeve Safaris

En lille opdatering...

Hej Linda.

Selvom jagten ikke er slut endnu, takker vi mange gange for, at I har anbefalet Omujeve. Det er en perfekt lodge, som er virkelig behagelig. Maden er sensationel og familien er sød, og man føler sig som en del af den.


Jagten er super og vi har en god professionel jæger. Turen er fantastisk, og vi er meget tilfredse. Mange tak Hilsen fra Omujeve  

Christian Maedel

Mads hos Omujeve Safaris

Fantastisk jagt i Omujeve!

Hej Linda

Så er vi kommet godt og sikkert hjem, efter en helt fantastisk tur til Omujeve.

Vi have en super god tur, og vi fik en rigtig god service på stedet, som vi faktisk havde helt for os selv, nu skal vi så bare lige i gang med, at spare lidt penge sammen igen.

Jeg har vedhæftet lidt fotos, af nogle af de fantastiske dyr vi skød.

Familien nedlagde følgende dyr.

Annelise: Springbuck, Black WB

Anna: Blesbuck

Emil: Impala

Mads: Impala, Oryx, Zebra H, Zebra B, Waterbuck & Hartebeest

 

God dag i det sydfynske.

Mvh

Mads N

Göran hos Omujeve Safaris

Hjemvendt fra Omujeve Safaris 
 

Hej Ulla!

Enliten reserapport!

Omujeve Safaris har än en gång visat sig erbjuda ett underbart och exclusivt boende där varje måltid är en upplevelse! Även inbitna motståndare till salad måste njuta av de sallader som kan liknas vid måleri i sina smakfulla dekorationer!

Detta var en selektionsjakt styrd av rädslan för vintertorka därför inriktades jakten på  unga hondjur av Blue Wildebeest och Kudu! Denna jakt är lika Spännande och krävande som trofeejakt !

Dem otroligt skickliga trackern Kabila har påbörjat sin strävan att bli professionell hunter ( PH).

Jag fick sista dagen uppleva hans två första jakter som självständig guide! Detta gick utmärkt första försöket resulterade i en Timmes stalk och slutligen skott på en blue wildebeest! Andra försöket gick lugnt och sakta in i en hjord av samma djurslag och efter 30 minuter. Ca 50 meter i rätt vind lyckades vi hitta ett ungt hondjur bland alla tjurar!

Kabila kommer att bli en mycket bra och lugn guide!

Tack för denna upplevelse

Göran Holm

Sofie, Laura, Christina og Michael Omujeve Safaris

Fantastisk Jagtsafari hos Omujeve Safaris!!!

Efter at min kone og jeg havde haft en god tur til Sydafrika i 2013 sammen med vores bedste venner, fik min familie og jeg lyst til sammen at opleve ”safari og farmlivet” i Namibia. Jeg havde tidligere i 1997 boet og jagtet i dette fantastiske land – og længslen efter at komme tilbage spillede nok lidt ind i valg af destination…

Valget faldt på Omujeve Safaris, der kunne tilbyde gode forhold og rammer for hele familien, en lufthavn der lå tæt på jagtområdet, super priser og meget mere jf. den information vi fik ved bestilling af opholdet… - så den 12. marts 2014 tog vi afsted…

-  Og sikke et valg…!!! Omujeve Lodge var fantastisk!!! - Stedet er meget vildtrigt og jagtområdet er dejligt kuperet med masser af muligheder for gode og spændende pürsch. Maden er sensationel, og organisationen og familien bag Omujeve er utrolig velorganiseret og nogle fantastiske mennesker!!! – vi følte alle, at vi blev behandlet ”som en del af Omujeve-familien”!

Stedet har nogle rigtig dygtige PH-ér, og vi vil alle sende de største hilsner til Rian som gav hele familien og specielt undertegnede nogle af de mest fantastiske jagtoplevelser jeg nogen sinde har haft – super jagt!!! – det er længe siden jeg har gået, kravlet og ”rigtig jagtet” så meget for at komme til gode jagtsituationer!!!

Det lykkedes mig at få nedlagt de fleste af de trofæer, som jeg havde valgt på denne tur – Bla. Eland, Oryx, Hartebeest, Impala, Springbuk, Duiker og Vortesvin – alle af god trofækvalitet!
 

Ligeledes lykkedes det for min ældste datter på 14 år, at nedlægge en gammel Blue Vildebeest med et super skud efter en rigtig god og spændende pürsch.


Vi forsøgte ligeledes at komme til skudchance med min yngste datter på 12 år, på flere forskellige vildtrarter, men vi manglede det sidste held for at ”det hele var gået op i en højere helhed” – men som Sofie sagde… ”FAR!... – vi dropper bare min konfirmation… - og tager herned igen!!!...”.

Omujeve Lodge kan varmt anbefales, specielt hvis i som familien påtænker at tage af sted sammen – rammerne er virkelig gode, skønne værelser, dejligt personale og perfekte omgivelser – stor tak til alle på Omujeve!!! – vi ses igen…!!!

Vi vil også sige tak til Linda fra Limpopo Travel for god vejledning og planlægning af vores tur – det indfriede til fulde vores forventninger!!!

De bedste hilsner fra
Sofie, Laura, Christina og Michael Møller

Vildtarter

Pris pr. jæger 1:1
23. oktober 2017 - 26. november 2017
Kr. 16.995,-

Pris pr. jæger 2:1
23. oktober 2017 - 26. november 2017
Kr. 13.995,-

Prisen inkluderer

 • Bil-transfer fra/til Windhoek lufthavn
 • 5 dages ophold med helpension, lokale drikkevarer og vaskeservice
 • 5 dages selektionsjagt med prof. jæger, skinner og tracker
 • Al transport under jagten
 • Jagtlicens,
 • Namibiansk moms på 15 % og 1 % regeringsafgift på ophold
 • Inkl. 10 stk. selektionsvildt pr. jæger

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse København-Windhoek t/r *) og lufthavnsskatter
 • Evt. ekstra afskydning udover de 10 stk. selektionsvildt.
 • 55,- euro ekstra pr. anskudt / ikke funden antilope
 • Konservator-arbejde og hjemsendelse af trofæer
 • Evt. leje af riffel + patronforbrug
 • Drikkepenge – 10 % vil blive lagt oveni totalprisen til camp-personale og skinner
 • Rejse- og afbestillingsforsikring og alt som ikke er nævnt under ”priserne inkluderer”
 • EU ansvarsforsikring, kr. 35 pr. person

Mere

Dyr anvises til afskydning af den professionelle jæger, primært hundyr af følgende arter: springbuck, impala, vortesvin, blue wildebeest, hartebeest og waterbuck.

Selektionsvildt kan ikke eksporteres.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: (+45) 63 21 43 04

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Luk

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

 • Modtag EKSKLUSIVE tilbud på jagtrejser
 • Få spændende information om jagtrejser
 • Bliv gjort opmærksom på særlige afbudsrejser