VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 5 DAGE
PRIS $3,895

Kombinationsjagt i Argentina

Her findes et område, hvor det bogstavligt talt myldrer med duer, hvilket giver jægeren tusindvis af skudchancer på én dag. Derudover har man også mulighed for at komme på storvildtsjagt efter blackbuck, axis hjort, vandbøffel og vildsvin, samt prøve noget af Argentinas bedste fiskeri på Parana-river!

Højdepunkter

 • Skræddersy din egen rejse ud fra de aktiviteter du finder interessant
 • Duejagt, storvildtjagt og fiskeri
 • Oplev high-volume duejagt med skudchancer i massevis
 • Storvildtjagt på 40.000 ha
 • Indkvartering og service i topklasse

5 dage fra $3,895

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at jage med en af ​​Argentinas bedste due-outfittere i Entre Rios-regionen, lige nord for byen Buenos Aires.

En dag på duejagt i Argentina

En typisk jagtdag begynder i lodgen med en god morgenmad, og derpå kørsel til jagtområdet. Jagtguiderne har inden orienteret sig om duernes flyvelinjer, for at kunne sikre at jægerne bliver placeret i de optimale jagtområder. Når man er ankommet til jagtområdet får hver jæger tildelt en erfaren ”bird boy”, som vil anvise de enkelte jægere deres pladser samt sørge for patroner, forfriskninger mm. under jagten, og han vil også gerne stå til disposition med lidt gode råd. Det er ikke usædvanligt at skyde imellem 1.000 – 2.000 skud om dagen!

Lidt afhængig af årstiden vil man normalt jage frem til middag. Derpå transporteres jægerne tilbage til lodgen, hvor der serveres en rigtig lækker barbecue frokost i skyggen, og selvfølgelig indgår Argentinas berømte oksekød og skønne vine i menuen. Derefter mulighed for en lille siesta, inden man kl. 14 – 14:30 starter jagten igen. Der jages normalt til mørket næsten falder på. Efter endt jagt køres tilbage til lodgen, hvor værten venter med cocktails og stor middag.

Jagtområderne bliver nøje fordelt og outfitteren forsøger at holde et moderat jagtryk på alle områder, for altid at sikre sig det maksimale antal duer. Jagtområderne er beliggende imellem 20-30 min kørsel fra lodgen og finder sted i en af outfitterens minibusser med klimaanlæg mm.

Et af Argentinas bedste jagtophold

Du kommer til at bo på Argentinas måske bedste opholdssted for jægere og fiskere med sauna, massagerum og jacuzzi samt en fantastisk udsigt ud over den mægtige Parana-river.

Kombination med riffeljagt og fiskeri

Ønsker man at tage en pause fra duejagten, kan man bruge et par dage på storvildtjagt eller alternativt fikseri på Parana floden efter bl.a. dorados og catfish. Outfitteren tilbyder en særdeles attraktiv riffeljagt på nærliggende jagtområder. Her kan man vælge at bruge 1-2 dage, og evt. tage 1 overnatning på outfitterens anden lodge, kaldet Malalcue Lodge, eller alternativt køre til jagtområdet tidligt om morgenen og jage hele dagen, med stor frokost i felten, hvorefter man kører tilbage til lodgen efter endt jagt om aftenen.

Ca. 2 timers kørsel nord fra lodgen Estancia Cortaderas, har outfitteren et 40.000 ha stort jagtområde. Her tilbydes der jagt efter storvildt på nogle af de lokale farme i Corrientes området. Jagten finder sted på fri vildtbane og de typiske arter der jages er Blackbuck antilopen, Axis hjorten og vildsvin. Derudover findes der også en god bestand af sydamerikansk vandbøffel, hvilke også er jagtbare.

Jagtberetninger

 

Erland på duejagt i Argentina

"Du er ikke rigtig klog! Du kan ikke tage til Argentina for at skyde nogle duer," sagde min ven. Jeg forsøgte at forklare, at det ikke drejer sig om at skyde duer. "Det er den bedste duejagt i verden," sagde jeg. Han rystede bare på hovedet.

Jeg befinder mig i en solsikkemark. Bag mig står Jamie, min bird boy. Han holder en af ​​mine lånte Benelli-haglbøsser mens jeg skyder med den anden. ”Nice shot” siger Jamie, idet jeg formår at skyde en ekstra stor due. ”Just behind” siger Jamie, da jeg misser den næste. Jamie har været bird boy mange gange. Han har lagt et plaster på højre tommelfinger for ikke at få et sår. Hans opgave er at genlade haglbøsserne, og til sidst indsamle fuglene. ”Vil du have en cola?” siger Jamie. Jeg er taknemmelig for en kold cola.

Vi kom til Argentina i går. Vi fløj fra Arlanda natten før og landede i Buenos Aires om morgenen. Derefter en indenrigsflyvning til Cordoba. På lodgen blev vi mødt af personalet med varme håndklæder og et glas champagne.

Jeg er hernede sammen med to flinke fyre, Göran og Leif. Begge gode fuglejægere. De vil jage duer i fire dage. Jeg har tænkt mig at gå på jagt med dem i to dage: Herefter vil jeg rejse rundt et par uger og besøge gamle og nye jagtområder. Jeg passerede over 800 skudte duer. Jeg har brugt lidt tid på at fotografere, så Leif fører konkurrencen med godt over 1.000 duer i dag. Landmændene i området er glade for at vi skyder fuglene.

Vi konstaterer at vi aldrig har set så mange duer. Min bird boy Jamie beklager, at det ikke var en rigtig god dag. Men vi har nogle fantastiske dage. Ved frokost har personalet dækket bordet under åben himmel. Vi får grillede steaks og en dejlig Malbec-vin. Efter aftensmad tager vi en times siesta i hver vores hængekøje. Når dagens jagt er overstået, vender vi tilbage til lodgen. Vi har en jacuzzi og massage til vores ømme skuldre.

Efter to dage forlader jeg mine nye kammerater. Jeg rejser på tværs af Argentina, hvor jeg kigger på ande- og storvildtsjagter. Jeg er endda ude på en ø og jage. I La Pampa besøger jeg en 25 000 ha stor jagtmark med kronvildt, dådyr, axishjort, hjorteantilope, vandbøffel, mangehornede vædder og fuglejagt. Denne jagt beslutter jeg at tage med i vores program.

Jeg afslutter min tur med et par dage på jagt i Entre Rios-provinsen. Her oplever jeg igen en fantastisk duejagt. Derudover kan man kombinere duejagt med hjorteantilope, axishjort og vandbøffel. I perioden maj-august kan man også kombinere med ænder og agerhøns. Lodgen er beliggende med udsigt over floden. Hvis du er til fiskeri, kan man låne en fiskestang og fange den store gyldne dorado. Denne jagt er også inkluderet i vores sortiment.

Når jeg kommer hjem, sender jeg et signal til Leif. Han er glad for sin rejse. Den sidste dag skød han 2.200 duer. Han bestiller snart en ny tur til Argentina for ham og Göran. Denne gang følger hustruerne også med.

Erland Carlsson
Jagtrejsekonsulent

Vildtarter der eventuelt kan tilkøbes

Prisen inkluderer

 • 5 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 4 hele dages kombinationsjagt (duejagt, riffeljagt, fiskeri)
 • Helpension og alle drikkevarer under opholdet
 • Argentinsk jagt og fiskelicens
 • Leje af våben (haglvåben og riffel)
 • Al transport under jagten
 • Transport og assistance til og fra lufthavne i Buenos Aires
 • Alle gebyrer og licenser

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse til Buenos Aires - Santa Fe/Parana t/r
 • Omkostninger forbundet med duejagten
  - Patroner / USD 12 pr. kasse med 25 patroner
  - Bird boy / USD 50,- pr. dag (Betales direkte)
  - Massage efter duejagten / 1 time USD 50
 • Omkostninger forbundet med riffeljagten
  - Nedlagt vildt iht. nedenstående prisliste
  - PH på jagten / 50 USD pr. dag (Betales direkte)
  - Riffelammunition / 10 USD pr. skud 
  - Tag/licens pr. nedlagt vildtart, USD 25 pr. trofæ
  - Dip & Pack / Fra 110-250 USD pr. trofæ
 • Drikkepenge til personale/vært, ca. USD 40-50 pr. dag
 • Ledsager inkl. helpension, USD 300 pr. dag
 • Jagtrejse- og afbestillingsforsikring
 • EU-ansvarsforsikring USD 6,- (obligatorisk)
 • Alt som ikke er nævnt under "prisen inkluderer"

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Trofæprisliste

Axis Deer:
Representative trophy    USD 1.500
SCI Bronze Medal          USD 1.850
SCI Silver Medal            USD 2.100
SCI Gold Medal             USD 2.350

Blackbuck:
Representative trophy     USD 1.200
SCI Bronze Medal           USD 1.400
SCI Silver Medal             USD 1.600
SCI Gold Medal              USD 1.800

Water Buffalo:
Representative trophy     USD 2.800
SCI Bronze Medal           USD 3.250
SCI Silver Medal             USD 3.660
SCI Gold Medal               USD 4.150

Wild Boar (Keiler/male):
USD 600

Capybara (Kapivar):
USD 600 (kan ikke eksporteres)

 

*Afregnes til Diana Jagtrejser efter hjemkomst

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Carl Carlsson

Telefon: 072-352 56 66

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser