VÆLG OPHOLD -
JAGTOPHOLD 5 DAGE
PRIS 9.995,- Kr.
Kontakt for bestilling (+45) 62 20 25 40

Duejagt i Oxford

I Oxfordshire er der store dueforekomster og de fleste af vore jægere har i dette område haft rigtig gode resultater. Oxfordshire er et klassisk engelsk landbrugsområde. Store åbne marker brudt af levende hegn og småskove. Et ideelt område for skovduer, men som på alle duejagter afhænger resultatet ofte af vind og vejr, tidspunkt for forårsbeplantning etc.

Højdepunkter

 • Klassisk engelsk landbrugsområde - et ideelt område for skovduer
 • De fleste af vore jægere har haft rigtig gode resultater - når vind og vejr er med dem!
 • Jagtlederen sørger for at gøre et stort stykke forarbejde til gavn for jagten

5 dage fra 9.995,- Kr.

Engelsk duejagt i flotte omgivelser!
I Oxfordshire er der store dueforekomster og vore jægere har altid haft tilfredsstillende resultater. Oxfordshire er et klassisk engelsk landbrugsområde. Store åbne marker brudt af levende hegn og småskove. Et ideelt område for skovduer.

"Resultatet er utroligt afhængigt af vejrforholdene"

Resultatet på duejagten vil selvfølgelig altid variere afhængigt af vejr og skydefærdigheder, og jagten er samtidig meget afhængig af årstidens fremskredne afgrøder samt hvilket tidspunkt der sås eller høstes på, men med de helt rigtige konditioner, kan man opleve rigtig gode jagtdage. Normalt kan der forventes ca. 20-30 duer pr. jæger pr. dag, men på de rigtig gode dage kan det lade sig gøre at nå over 100 duer pr. jæger, en såkaldt ”red letter day”, når alle forhold går op i en højere enhed.

Vores partner vil løbende sørge for at flytte jægerne til netop de steder hvor duerne ønsker at slå, for hele tiden at sikre at alle får det bedste ud af dagen.

Vi anbefaler at man vælger et 5-dages arrangement, med 5 dages ophold og 4 dages jagt, for at kunne få det bedst tænkelige resultat ud af jagten, hvis man f.eks. skulle være så uheldig at rende ind i en periode med dårligt vejr.

Duejagten foregår som den traditionelle duejagt med skjul, lokkeduer mm. Der kan jage op til 4 jægere ad gangen, hvilket er det mest optimale.

Landskabet i Oxfordshire og omegnen er præget af de typiske engelske landbrugsarealer med levende hegn, enge og skovarealer. Området er kendetegnet ved masser af landbrugsjord, hvilket gør området til et kæmpestort spisekammer for de store dueforekomster.

Jagtperiode:

Bedste perioder er efter høsten i juli/august, eller i forårsmånederne februar/marts hvor vildtageren bliver slået, samt på de ny såede marker senere i april.

Jagtberetninger

 

Jan i Oxfordshire

Selv om vi har betalt for vores jagttur til England,vil jeg gerne sige tak for en kanon tur. Det var anden gang vi var Oxfordshire og det var anden gang jeg fik en
Red Letter Day,det siger noget om kvaliteten på due jagten, 120 duer. Man læser altid at man skal være tilfreds med 30 duer om dagen,vi fik 270 duer 2 mand på 3 dage så det må man sige at være i orden.

Man skal også tænke på vejret,duerne er svære at have med at gøre om vinteren ind på en ny høstet mark.Vi havde også 3 dage på muntjac og der må man også sige at de kunne levere varen,Ole min jagtmakker skød en muntjac på 12cm som nok bliver målt op til guld,jeg skød selv en på 4cm og en muntjac hun, som er lige så spændende som at jage bukken.Den ene aften havde jeg 5 muntjac hunner omkring mig,så kun lige et glimt
af bukken,så den overlevede.

Det vrimlede med råvildt på området,skød 2 råer den anden aften og den sidste morgen var jeg heldig at nedlægge en då. Vi boede på et gammelt hyggeligt hotel i landsbyen,som bare kunne lave mad og så er det billigere end i danmark.Vejret var godtså man må sige at det hele klappede.

MVH
Jan Frederikshavn

Prisen inkluderer

 • 5 dages ophold på B&B inkl. morgenmad i delt dobbeltværelse
 • 4 hele dages duejagt (inkl. alt udstyr)

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse London t/r  (ca. DKK 2.000 – 2.500)
 • Lejebil (ca. DKK 900 pr. person)
 • Mad udover morgenmad
 • Tillæg for enkeltværelse, kr. 250,- pr. dag
 • Leje af våben £ 20-25,- pr. dag
 • Engelsk våbentilladelse (leje våben) DKK 600 pr. person
 • Engelsk våbentilladelse (eget våben) DKK 850 pr. person
 • Patroner (afregnes direkte med skytten)
 • Drikkepenge (ca. £20 pr. dag)
 • Gebyr for medbringelse af våben på fly (betales i lufthavnen)
 • EU-ansvarsforsikring DKK 39,- (obligatorisk)
 • Alt som ikke er nævnt under prisen inkluderer

NB: Ved duejagt skal man være minimum 2 jægere før jagten kan gennemføres

Våbentilladelse

For at jage i England og Skotland skal man være i besiddelse af et Firearm Certificate (skotsk/engelsk våben-tilladelse). Denne koster DKK 850,- og jægeren skal have sit Firearm Certificate på sig under hele opholdet. Vi fremsender, sammen med bekræftelsen, et spørgeskema, som du bedes udfylde og returnere til os. Det er nødvendigt, at vi har disse oplysninger for at kunne ansøge om våbentilladelse til dig. Vi skal også bede om en tydelig kopi af dit EU-våbenpas inkl. alle sider, også de blanke. Det er vigtigt, at disse papirer er os i hænde senest 2½ måned inden afrejse. Er de ikke det, kan vi ikke garantere, at du vil nå at få dit Firearm Certificate inden afrejse.

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Lise Haugaard Lentz Thomsen

Telefon: (+45) 63 21 43 13

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser