VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 5 DAGE
PRIS 11.995,- Kr.

Duejagt i Oxford

I Oxfordshire er der store dueforekomster og de fleste af vore jægere har i dette område haft rigtig gode resultater. Oxfordshire er et klassisk engelsk landbrugsområde. Store åbne marker brudt af levende hegn og småskove. Et ideelt område for skovduer, men som på alle duejagter afhænger resultatet ofte af vind og vejr, tidspunkt for forårsbeplantning etc.

Højdepunkter

 • Klassisk engelsk landbrugsområde - et ideelt område for skovduer
 • De fleste af vore jægere har haft rigtig gode resultater - når vind og vejr er med dem!
 • Jagtlederen sørger for at gøre et stort stykke forarbejde til gavn for jagten

5 dage fra 11.995,- Kr.

Antallet af duer kan selvfølgelig variere meget fra uge til uge. Resultatet på duejagten vil altid afhænge meget af vejr, vind, det pågældende års udvikling af afgrøder og ikke mindst jægernes skydefærdigheder.

Afhængig af årstid jages på forskellige afgrøder (raps, vårbyg, ærter og bønner) samt på stub, afhængig af, hvor duerne er i den pågældende periode.


Jagtlederen vil inden jægernes ankomst sørge for at gøre et stort stykke forarbejde for at vide, hvor de bedste betingelser for en god duejagt er. Indkvarteringen sker på en nærliggende pub med morgenmad eller på en morgenmadspension.

Reviret tager jægere om foråret og fra midten af juli til ind i september.

Jagtberetninger

 

Jan i Oxfordshire

Selv om vi har betalt for vores jagttur til England,vil jeg gerne sige tak for en kanon tur. Det var anden gang vi var Oxfordshire og det var anden gang jeg fik en
Red Letter Day,det siger noget om kvaliteten på due jagten, 120 duer. Man læser altid at man skal være tilfreds med 30 duer om dagen,vi fik 270 duer 2 mand på 3 dage så det må man sige at være i orden.

Man skal også tænke på vejret,duerne er svære at have med at gøre om vinteren ind på en ny høstet mark.Vi havde også 3 dage på muntjac og der må man også sige at de kunne levere varen,Ole min jagtmakker skød en muntjac på 12cm som nok bliver målt op til guld,jeg skød selv en på 4cm og en muntjac hun, som er lige så spændende som at jage bukken.Den ene aften havde jeg 5 muntjac hunner omkring mig,så kun lige et glimt
af bukken,så den overlevede.

Det vrimlede med råvildt på området,skød 2 råer den anden aften og den sidste morgen var jeg heldig at nedlægge en då. Vi boede på et gammelt hyggeligt hotel i landsbyen,som bare kunne lave mad og så er det billigere end i danmark.Vejret var godtså man må sige at det hele klappede.

MVH
Jan Frederikshavn

Prisen inkluderer

 • 4 dages duejagt
 • 5 dages ophold m. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse til London t/r
 • Lejebil
 • Mad udover morgenmad
 • Våbentilladelse kr. 850,-
 • Gebyr for våben på fly (betales i lufthavnen)
 • Drikkepenge
 • Alt som ikke er inkluderet under prisen inkluderer
 • EU-ansvarsforsikring DKK 39,-

NB: Ved duejagt skal man være minimum 2 jægere før jagten kan gennemføres

Våbentilladelse

For at jage i England og Skotland skal man være i besiddelse af et Firearm Certificate (skotsk/engelsk våben-tilladelse). Denne koster DKK 850,- og jægeren skal have sit Firearm Certificate på sig under hele opholdet. Vi fremsender, sammen med bekræftelsen, et spørgeskema, som du bedes udfylde og returnere til os. Det er nødvendigt, at vi har disse oplysninger for at kunne ansøge om våbentilladelse til dig. Vi skal også bede om en tydelig kopi af dit EU-våbenpas inkl. alle sider, også de blanke. Det er vigtigt, at disse papirer er os i hænde senest 2½ måned inden afrejse. Er de ikke det, kan vi ikke garantere, at du vil nå at få dit Firearm Certificate inden afrejse.

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Michael Holstein Schmidt

Telefon: (+45) 63 21 43 11

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser