VÆLG OPHOLD -
JAGTOPHOLD 6 DAGE
PRIS 9.495,- Kr.
Kontakt for bestilling (+45) 62 20 25 40

Bukkejagt i Tyrkiet

Det er nok de færreste, der er klar over, at Tyrkiet faktisk har en god bestand af råvildt, og bukkene er generelt lidt større af krop end det vesteuropæiske råvildt. Mulighed for at kombinere med jagt på vildsvin (keiler) i Tyrkiet, som må siges at være verdens vel nok største keilere

Højdepunkter

 • Jagt i dejligt klima
 • Gæstfrit folkefærd 
 • Store jagtområder
 • Store bukke og rigtig store vildsvin.

6 dage fra 9.495,- Kr.

Det er nok de færreste der er klar over, at Tyrkiet rent faktisk har en god bestand af råvildt, og chancen for kapitale trofæer er også rigtig god. Jagten på bukke åbnede for første gang i 2004, med frigivelse af nogle ganske få licenser til udenlandske jægere.

Råvildt er ikke udbredt overalt i Tyrkiet, men der er gode bestande i områder omkring Sortehavet, ved Middelhavet samt i Marmara regionen.

Den bedste jagtperiode er i brunsten fra medio juli til medio august samt i maj.

Bukkene er generelt lidt større af krop end det vesteuropæiske råvildt og det er ikke urealistisk at forvente en trofævægt på bukkene på 450 gram.

Jagtformen er klassisk pürsch eller ansitz. I en del af revirerne er der også hochsitze.

Ophold er enten på lokale hoteller eller i jagthytter i jagtområdet.

Hvis man er interesseret er det muligt at kombinere bukkejagten med jagt på vildsvin (keiler) og Tyrkiet kan jo prale af at have verdens vel nok største keilere.

Jagtberetninger

 

Flemming i Tyrkiet

Af | 07 Dec,2022 |

Vi har begge haft en rigtig god tur i et fantastisk jagt område med bjerg jagt når det er bedst, vi har skudt nogle (syntes vi selv) rigtig flotte trofæer som vi hver i sær er glade for og ser frem til at få hjem på et tidspunkt...!!!

Tak for en god tur og hurtig og effektiv hjælp til om bookning af biletter til hjem turen, som altid en fornøjelse når tingene fungerer, det er det der giver uforglemmelige minder/oplevelser som giver lyst til nye eventyr.....!!!

Med venlig hilsen

Flemming Wilhelmsen

Arne i Tyrkiet

Af | 07 Dec,2022 |

Nu er der forløbet en måned siden hjemkomst fra Tyrkiet, og de mange indtryk har efterhånden printet sig fast i min hukommelse. Som I ved, er det min anden tur til Tyrkiet, da stort set alt mislykkedes på den første tur i marts 2015 - men sådan er jagt jo. På denne tur lykkedes stort set alt - og sådan er jagt jo også med mellemrum.
 
Jeg blev som aftalt hentet i lufthavnen af Mehmet og vi kørte til hotellet. Den første morgen var vi tidligt ude i bjergene. Mehmet havde nemlig spottet en god Ibex et par dage forinden. Desværre var alt pakket ind i tåge, så sigtbarheden var bare ca. 50 m. Efter 1 times venten, forlod vi stedet for at prøve lykken andet sted. Vejret ændrede sig gradvis i løbet af dagen, og regnen tog til. For at sige det mildt, så blev det et vejr, man ikke engang lukket sig hund ud i.
Som tiden gik, havde jeg da også i mit stille sind afskrevet 1.dagen - men det skulle gå anderledes.

Hen under aften klarede det en smule op, og Mehmet foreslog, at vi tog tilbage til bjerget, hvor vi startede om morgenen. Inden vi nåede så langt, gjorde vi et kort ophold og spottede en bjegside, hvor en gruppe hundyr (Ibex) opholdt sig - ca 500 m fra os. Mehmet oplyste, at han tidligere havde set et god Bezoar-buk på stedet, men han var tilsyneladende ikke at se. Netop som vi ville fortsætte turen, så jeg "min" Bezoar stå på bjergtoppen, som en anden konge og spejde ned mod dalen, hvor vi stod. Det var dog nok hundyrene han var interesseret i - trods afstanden mellem dem var ca 1 km. Vi kunne straks konstatere, at det var en skudbar buk, så nu var det bare at håbe.


Der gik ikke mange minuttet før han startede nedstigningen. Langsomt men sikkert kom han nærmere. Mellem adskillige stop under nedstigningen, havde vi mulighed for at betragte ham. Han var utrolig flot. Både horn og pels var super. På et tidspunkt gjorde han stop  med bredsiden til. Stod med forbenene hvilende på klippen højt. Skal - skal ikke - afstanden var 560 m. Jeg tænkte NEJ det er 1. jagtdag - vi har jo maser af tid. Til alt held kom han nærmere, men så forsvandt han pludselig i det stenede terræn. Han dukkede op 10 minuttter senere sammen med en anden buk, der var en anelse mindre. Sammen løb de nu bort fra os, hen over bakkekammen og forsvandt. Nu skulle der tages en beslutning.

Vi løb alt vi havde lært over stok og sten og nærmede os det sted, hvor se sidst var spottet. Pludselig så vi igen begge Bezoar-bukkene, som stod samlet. Heldigvis med focus på andet end os. Afstand 296 meter. Så nu skulle det være. Desværre var der ingen mulighed for fast anlæg, da skudvinklen var 50 gr. opad.
Læg an på min skulder sagde Mehmet. Og så startede udfordringen. Mehmet stod alt andet end roligt. Op og ned  og frem og tilbage, plus en smule stress da det hele skulle gå stærkt. Jeg fik dog afgivet et forsvarligt skud - mente jeg i mit indre. MEN alt jeg så efter skudafgivelse var et dyr der skyndsomt løb op ad bjerget. FANDENS OSSE tænkte jeg. De andre incl. Mehmet jublede - hvad var det lige, jeg ikke havde opdaget. Den gik ned i knaldet - den ligger deroppe, blev jeg fortalt. Den Bezoar du så løbe bort fra stedet var den mindste.

Puuuhaa.

Efter nogen klatren kom vi endelig derop. Ganske rigtig. Han lå der mellem klipperne. Smuk og dejlig som jeg havde set ham i kikkerten. Så først nu kunne min jubel bryde løs.

Et punktum var sat - min Bezoar Ibex var i hus. Med reb og liner blev han senere bjærget over floden og kom sikkert hjem. Nu er der bare at vente. Vente til han dukker op i Danmark så Martin kan komme igang. Han skal fuldmonteres. Og pladsen i jagtstuen er fundet. Tak for en dejlig tur til Tyrkiet til alle implicerede parter. Hjemvendt med dejlige minder i bagagen.
 
Mange hilsner fra
Arne Engholm

Prisen inkluderer

 • 5 dages jagt/jagtføring 1:1
 • Transfer Istanbul – jagtområde t/r
 • Transport under jagten
 • Alle jagtlicenser og afgifter
 • 6 dages ophold med helpension i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer ikke

 • Trofæafgifter
 • Flyrejse til/fra Tyrkiet ca. kr. 3.000,-
 • Tillæg for enkeltværelse € 39 pr. nat
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Skinning til hovedmontering € 200
 • Hjemsendelse af trofæer
 • EU-ansvarsforsikring DKK 59,-
 • Jagtrejse- og afbestillingsforsikring

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Trofæprisliste (EURO)

Råbuk

0 - 350 gr €600,-
351 gr - 400 gr €800,- 
401 gr  - 450 gr €1.200,- 
451gr - 500 gr €1.700,-   
501gr - 600 gr €2.000,- 
601 gr - 700 gr €2.500,-
Over 700 gr €2.850,-

Vildsvin

0   - 15,9 cm €0,-
16 - 17,9 cm €670,-
18 - 19,9 cm €1.100,-
20 - 21,9 cm €1.250,-
22 - 23,9 cm €1.450,-
24 – 25,9 cm €1.750,-
26 cm eller mere €1.950,-
So €250,-
Anskydning €500,-
Forbiskud €150,-
Trofæpræparation €40,-

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser