VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 3 DAGE
PRIS 5.595,- Kr.

Bukkejagt i Tyskland

Igennem NC Jagt kan vi tilbyde bukkejagt i køre afstand fra Danmark.

  • Bukkejagt i fantastiske omgivelser
  • God kørselsafstand fra Danmark
  • I nogle områder er der mulighed for vildsvin
  • Jagt på egen hånd

3 dage fra 5.595,- Kr.

Bukkejagten i Tyskland er jagt på egen hånd. Der jages hovedsagligt i skovområder, med spor og lysninger og gode råvildtbestande, som giver chancer for at nedlægge repræsentative bukke.

Efter man er ankommet til det pågældende jagtområde, mødes man med Försteren (skovfoged) og får anvist det terræn man må jage i. Försteren viser som regel også de jagttårne/stiger som er mest optimalt placeret. Nogle steder må man ikke pürche, da der kan være andre skovgæster som der skal tages hensyn til.

Indkvartering finder sted på hotel/pension beliggende nogenlunde tæt på jagtområderne. Arealstørrelserne varierer fra ca. 150-1.000 ha.

Ellers er arrangementet på egen hånd – men Försteren står selvfølgelig til rådighed under forløbet af jagterne. Försteren har også en sweisshund – eller har en kontakt til en sådan. Försteren gennemgår alle detaljer omkring jagtens afvikling. Herefter sørger man selv for transport i reviret samt behandling af det nedlagte vildt, dvs. brækning og transport til kølehus mm.

 Vær opmærksom på:

Alle vores jagtarrangementer omhandler jagt i naturen. Vi kan derfor ikke give garanti for en bestemt afskydning eller give refusion for ikke nedlagt vildt. Jægeren skal altid acceptere de regler, der gives af Försteren. Vi har som jagtgæster ingen indflydele på jagtens afvikling, antallet af deltagere eller resultat. Det er skovdistriktets administration, der alene forvalter afviklingen.

Der kræves i nogen tilfælde gennemført veterinærbevis, samt tysk skydebevis (Schiessnachweis), som skal være underskrevet og stemplet i jagtåret.

Se på NC Jagts hjemmeside hvor vi har ledige pladser samt hvad prisen inkluderer. Du kan tilgå siden her

Efter den sidste jagt tages kontakt til Försteren og I mødes sædvanligvis ved kølerummet. Her udleveres nedlagte trofæer og de aldersbedømmes af Försteren. Hans afgørelse kan ikke appelleres.

Da det er jagt på egen hånd, kan du ikke forvente afskydningstal som f. eks. I Polen.

Der skal en tysk polititilladelse til hvis man vil bruge lyddæmper. Har man ikke en sådan tilladelse vil våbnet blive konfiskeret, hvis man bliver antastet.

I Tyskland kræves en anslagsenergi på 1000 J på 100 meter til råvildt, og 2000 j til grise, dåvildt og kronvildt.

Råvildt må skydes 1,5 time før solopgang og 1,5 time efter solnedgang. Grise må skydes hele døgnet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Anne Fick

Telefon: (+45) 63 21 43 15

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser