VÆLG OPHOLD -
JAGTOPHOLD 4 DAGE
PRIS -
Kontakt for bestilling (+45) 62 20 25 40

Bukkejagt i Tyskland

Igennem NC Jagt kan vi tilbyde bukkejagt i køre afstand fra Danmark.

  • Bukkejagt i fantastiske omgivelser
  • God kørselsafstand fra Danmark
  • I nogle områder er der mulighed for vildsvin
  • Jagt på egen hånd

Kontakt for bestilling

Bukkejagten i Tyskland er jagt på egen hånd. Der jages hovedsagligt i skovområder, med spor og lysninger og gode råvildtbestande, som giver chancer for at nedlægge repræsentative bukke.

Efter man er ankommet til det pågældende jagtområde, mødes man med Försteren (skovfoged) og får anvist det terræn man må jage i. Försteren viser som regel også de jagttårne/stiger som er mest optimalt placeret. Nogle steder må man ikke pürche, da der kan være andre skovgæster som der skal tages hensyn til.

Indkvartering finder sted på hotel/pension beliggende nogenlunde tæt på jagtområderne. Arealstørrelserne varierer fra ca. 150-1.000 ha.

Ellers er arrangementet på egen hånd – men Försteren står selvfølgelig til rådighed under forløbet af jagterne. Försteren har også en sweisshund – eller har en kontakt til en sådan. Försteren gennemgår alle detaljer omkring jagtens afvikling. Herefter sørger man selv for transport i reviret samt behandling af det nedlagte vildt, dvs. brækning og transport til kølehus mm.

 Vær opmærksom på:

Alle vores jagtarrangementer omhandler jagt i naturen. Vi kan derfor ikke give garanti for en bestemt afskydning eller give refusion for ikke nedlagt vildt. Jægeren skal altid acceptere de regler, der gives af Försteren. Vi har som jagtgæster ingen indflydele på jagtens afvikling, antallet af deltagere eller resultat. Det er skovdistriktets administration, der alene forvalter afviklingen.

Der kræves i nogen tilfælde gennemført veterinærbevis, samt tysk skydebevis (Schiessnachweis), som skal være underskrevet og stemplet i jagtåret.

Se på NC Jagts hjemmeside hvor vi har ledige pladser samt hvad prisen inkluderer. Du kan tilgå siden her

Efter den sidste jagt tages kontakt til Försteren og I mødes sædvanligvis ved kølerummet. Her udleveres nedlagte trofæer og de aldersbedømmes af Försteren. Hans afgørelse kan ikke appelleres.

Da det er jagt på egen hånd, kan du ikke forvente afskydningstal som f. eks. I Polen.

Der skal en tysk polititilladelse til hvis man vil bruge lyddæmper. Har man ikke en sådan tilladelse vil våbnet blive konfiskeret, hvis man bliver antastet.

I Tyskland kræves en anslagsenergi på 1000 J på 100 meter til råvildt, og 2000 j til grise, dåvildt og kronvildt.

Råvildt må skydes 1,5 time før solopgang og 1,5 time efter solnedgang. Grise må skydes hele døgnet.

1 års bukke er med i prisen. Flerårs bukke koster DKK 1.500,-

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Ulla Fregerslev

Telefon: (+45) 63 21 43 02

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser