VÆLG INDLOGERINGSDATO
JAGTOPHOLD 10 DAGE
PRIS $18,995

Kombinationsjagt i British Columbia

Dette er en klassisk vildmarksjagt, hvor man kommer rundt på hesteryg i den uberørte, canadiske vildmark for at jage den store Canada Moose samt Mountain Caribou, bjergged, grizzly, ulv og Stone Sheep. Jagtområdet er enormt og er beliggende i det nordlige British Columbia og grænser op til Yukon-området.

Højdepunkter

 • Oplev den klassiske metode at transportere sig rundt på hesteryg i den canadiske vildmark
 • Store canadiske Moose med Yukon gener
 • Uberørt vildmark, store naturlandskaber og krystalklart vand
 • Dygtige og erfarne guider med stor viden om jagt i vildmarken
 • Byen Whitehorse går tilbage til guldfeberen i Yukon, skal ses og opleves
 • Jagtlejre med god infrastruktur

10 dage fra $18,995

Jagtområdet er beliggende ved Yukon-floden i British Columbias nordlige grænse. Hundreder af kilometer fra civilisationen, er dette område som at rejse tilbage i tiden. Med en stor vildtbestand og den fremragende trofækvalitet, er dette jagtområde som ingen andre steder i Nordamerika. Man behøver ikke bevæge sig langt fra jagtlejrene for at jage elge, caribou, sneged eller bjergfår. Muligheden for at jage så mange arter fra et enkelt sted er helt unikt.

Området er mere end bare et rigt dyreliv og store trofæer; området er også utrolig naturskønt med mange bjerge og dale og variende landskab.

De største canadiske elge finder man i det nordlige British Columbia. Efter at have krydset grænsen til Yukon, betragtes de som Alaska Yukon Moose, men mange af elgene som befinder sig i jagtområdet bærer på Yukon Moose gener, men betegnes geografisk set som canadiske elge, hvilket betyder at dette område nedlægger nogle af de største canadiske elge overhovedet.

Nogle områder har store bestande af elge, men er stærkt skovbevokset, hvilket gør elg vanskeligt at finde og jage. Dette jagtområde er domineret af smukke åbne landskaber, som gør det muligt at scoute store områder og lokalisere en elg på lang afstand.

Jagt på hesteryg giver mulighed for at dække flere jagtområder. Vores jægere kan forvente at se en masse dyreliv, og vil normalt få deres jagtønsker opfyldt ganske hurtigt.

Jagtområdet kan også tilbyde en fantastisk jagt på sneged (mountain goat), i et fjerntliggende område med en god og sund bestand, som også kan leverer nogle stærke trofæer. 

Sidst, men ikke mindst, kan vores jægere opleve jagtlejre med en god infrastruktur i modsætning til alle andre steder i denne fjerntliggende del af Canada.

Områdets 3 "base camps" kan tilbyde rummelige opvarmede hytter, gode badefaciliteter, separate hytter til guider og jægere og endda Wi-Fi. Vore jægere kan nyde en god morgenmad hver morgen og en hjemmelavet fyldig aftensmad hver aften efter en hård dags jagt. Selv områdets fjerntliggende "spike camps" har opvarmede hytter med brændeovne, eller store opvarmede "wall tents" og badefaciliteter.

Du vil under hele opholdet og jagten blive mødt med utrolig gæstfrihed, enestående naturoplevelser og fremragende jagt !

Jagtberetninger

 

Göran i Canada

Jagtrejsen til Nord West territoriet var en livs oplevelse. Efter en lang rejse sluttede vi i den lille by Norman Wells med 700 indbygger. Der var vi i 2 dage og ventede på at flyve ind i Mackenzie Mountains. Da vejret blev bedre så tog vi et mindre fly der fløj os 300 km ind i ørknen. Vi fløj over bjergene som var 3000m høje og alt var sneet til.

Jeg tænkte, hvad skal vi gøre? Man kan da ikke jage i sne som går helt op til taljen. Endelig kunne jeg se en flod og søer med kun en smule sne. Vi landede ved en sø. Fast hilse outfitters i ”basecamp”. Efterfølgende blev vi fløjet med et endnu mindre fly ud til ”Spike Camp”, hvor vi modtog vejledninger, og efter et par timer ankom en anden jagt kammerat. Den næste dag tog vi en hurtig turbåd op af floden. Området var der ikke blev jaget i, i 4 år.

Vi gemte os i et stort krat og efterfølgende gik en time. Vores guide begyndte at brøle og en tyr besvaret ca. en kilometer væk. Pludselig begyndte det at rasle i buskene. Jeg blev beordret til at være forberedt. Med det næste skridt står der en grizzlebjørn bare 25 meter væk som står på bagbenene og prøver på at skræmme os. Min guide begyndte at trække i mig, men jeg hviskede at jeg ville skyde når den angreb.

Efter et stykke tid gik den 30 meter væk og stod nu atter på bagbenene igen med fronten mod os. Jeg valgte at stå op med mit kamera og fik to gode billeder af grizzlybjørnen. Vores guider havde været på jagt i 30 år, men de havde aldrig haft en så en stor bjørn, så tæt på. Derefter forsatte tilbagetrækningen og vi hørte tyren kom tættere og tættere på. Lige pludselig fik vi øje på den. På 40 meters afstand så vendte den siden til og så har jeg ramt den med et perfekt skud lige over skulderen og den faldt straks, hvorefter jeg følger op med et halsskud. Udskæring og partering af kød var en speciel oplevelse med viden om, den grizzlebjørn som var få hundrede meter væk. Shots! Tilbage til teltet hejser vi trofæet, kød og skindet op i træerne pga. bjørnefare.

Det med at sove i telte i temperatur under frysepunktet er virkelig ikke min kop te, men det med at når man skal på toilet om natten, så var man nød til at medbringe riffel og lys. Det var virkelig en oplevelse. Den næste dag fløj jeg tilbage til basecampen, hvor jeg var i 3 dage og ventede på mine 3 venner. De havde været på andre jagter, hvor de havde ude og scoute for en ulv som jeg også gerne ville. Men alt i alt i de 4 dage vi var der havde alle bidraget med deres elg i størrelse omkring 60 inches.

En fantastisk tur

Göran Holm

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • 10 dages jagt med erfaren guide og Wrangler
 • Vildtart (Moose, Caribou eller Mt. Goat)
 • Mad og logi under jagten
 • Feltpreparering af trofæer
 • Charterfly fra Whitehorse til jagtområdet t/r
 • Jagtlicens
 • Bidrag til Non Resident Hunting Preservation Fund
 • Licens til inkluderet vildtart
 • Licens på ulv
 • Jagtrejseforsikring
 • Canadisk moms på 5%

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse fra Skadinavien - Whitehorse, Canada, t/r.
 • Hotel i Whitehorse, før og efter jagten
 • Extra trofæafgifter
 • Drikke till guider, alkoholiske drikke
 • Hjemtransport af trofæer
 • Licens til sortbjørn (USD 200,-)
 • Flyrejse til og fra Whitehorse Yukon

Mere

Ekstra trofæ på elgjagten USD:
Caribou 8.200
Mt Goat 8.200

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser