EKSTRAORDINÆR RABAT | KEILERJAGT I TYRKIET

Læs mere

Vores partner i Tyrkiet, Gönye Hunting Activities, ser rigtig mange grise i øjeblikket og giver derfor helt ekstraordinært en special rabat på individuelle jagter her i maj og juni måned. Vi har lige haft 2 jægere i et af områderne, og her er hvad de skriver om jagten og opholdet i Tyrkiet:

"Da ingen af os før har skudt vildsvin eller jagtet om natten, var vi spændte på hvad vi skulle forvente os, Men alt var planlagt og forløb efter planen , vi blev hentet i i Ankara af vores guide, som hjalp med at få vores våben med igennem lufthavnen, og derefter var det afsted mod byen Devrek ca 3 timers kørsel. Herefter havde vi 4 virkelig gode dage og nætter, med jagt om natten og dagene gik med at tage gode billeder af de nedlagte svin og fodre med majs på næste aftens foderpladser. Resultatet af vores tur blev 8 store keiler heraf 6 guldmedaljer, så der er virkelig nogle store grise i det område. En perfekt vildsvine debut, som vi kun kan anbefale andre og prøve, Gønye hunting og deres folk har styr på deres områder og ved hvor svinene er. Stor tak til Diana Hunting og Ulla Fregerslev for at tilrettelægge denne tur. Thomas og Benny."

Ud over at største nedlagte keiler er inkluderet i prisen, har vi altså nu mulighed for en ekstraordinær rabat, men kun i maj og juni 2017.
Ring og hør Erik P. Brinkmann hvad du kan få i rabat på tlf. 62 20 25 40 eller mail brinkmann@limpopo.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser