Mød os og bliv inspireret til din næste safarirejse!

I weekenden har du muligheden for at møde os på stand 111 på "Rejsemessen for Kvalitetesrejser". Messen foregår i Øksnehallen i København. Det er en oplagt mulighed for dig, der overvejer at tage på en safarirejse. Og vi vil endda gerne give dig 50% rabat på din indgangsbillet - se link nedenunder. Sidste år besøgte hele 17.485 gæster messen og fik inspiration samt gode rejsetips med hjem.

Kom og få en personlig snak med vores erfarne rejsekonsulenter om dine Afrika-drømme, og selvfølgelig har vi også en række gode tilbud med på messen samt en konkurrence, hvor vi udlodder et gavekort på kr. 5.000,-. Vores nye kataloger for Balule River Camp og Safari Eksperten er lige udkommet. Kom og få dit eget eksemplar.

Du får også muligheden for at komme til foredrag hos os. Foredraget handler om det sydlige Afrika, og det giver dig et godt indblik i safarimulighederne i lande som Sydafrika, Botswana, Namibia samt Zimbabwe. Vores foredrag bliver afholdt af rejsekonsulent Ulla Fregerslev både lørdag og søndag kl 12:20 i sal D, og det varer 30 min.

Dato for messen:
Lørdag den 20. oktober 2018: Kl. 10.00 - 17.00 
Søndag den 21. oktober 2018: Kl. 10.00 - 17.00

Sted:
Halmtorvet 11, 1700 København V

LÆS MERE OM MESSEN HER

SPAR 50% PÅ BILLETTEN VED AT BOOKE HER

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser