NEDSAT TROFÆAFGIFT | Storvildtjagt i Mozambique

Læs mere

Nyati Safaris Ltd. er berømt for meget fine bestande af bl.a. elefant, sable og bøffel

Jagtlandet øst for Sydafrika og Zimbabwe, som i gamle dage var kendt som Portugisisk Østafrika, er i rivende udvikling. Jagtindustrien er i vækst og mulighederne i det vildsomme land bliver flere og flere.

Jagten udgår hver dag fra campen med terrængående køretøj (Argo), og efterhånden som man får lokaliseret den enkelte vildtart pürsches til fods. Man skal være indstillet på flere timers pürsch. Når man er på jagt på bøfler bliver de ofte skudt på meget tæt hold, hvilket gør jagten utrolig spændende. Der jages normalt fra tidlig morgen til mørkets frembrud. Frokosten indtages oftest ude i terrænet.

Bøffel nr. 2 til ny pris US4450,- (normalpris US7250,-)

Bøffel er den primære vildtart, men derudover kan der også jages så attraktive vildtarter såsom sable, waterbuck, bushbuck, krokodille samt elefant og leopard. Hvis man også ønsker at jage leopard, elefant og en række af de attraktive antilopearter, må man bestille 14 jagtdage.

Ønsker du at booke eller har du spørgsmål så ring til Erik Brinkmann på tlf. (+45) 63 21 43 17 mellem 9-17 (man-fre) eller mail brinkmann@limpopo.dk

Det er netop i dette område nedlagt en potentiel ny verdensrekord, Rosewelt-Sable på imponerende 47 tommer:

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser