SPECIALTILBUD | Antilopejagt hos Omujeve Safaris i 2017

Læs mere

Attraktive priser i oktober og november!

Antilopejagterne hos Omujeve Safaris finder primært sted på Omujeve´s ”egen” farm, hvor man bor utrolig lækkert på Omujeve Lodge. Denne ligger kun ca. 60 km (ca. 45 min. kørsel) fra lufthavnen ved Windhoek – et stort plus efter den lange flyvetur. På grund af den korte køretur ud til Omujeve Lodge, jages der allerede på ankomstdagen (½ jagtdag), og ligeledes på afrejsedagen (½ jagtdag).

Omujeve har imidlertid også en jagtfarm længere mod syd (Schonbrunn i Kalahari), og det hænder, at man på en antilopejagt jager både på Omujeve og på Schonbrunn. Det vil være op til Omujeve at bestemme, om der jages på Omujeve og/eller Schonbrunn.

Jægeren får reduceret pris på jagtopholdet samt reducerede priser på trofæafgifterne. Og så må hver jæger tage en ledsager med, som får gratis ophold !
 
Dette har været et utroligt populært arrangement gennem mange sæsoner. Ikke mindst pga. gratis ledsagerophold og yderst rimelige trofæafgifter, se eksempler her:
 

Springbuck       kr. 1.835
Vortesvin         kr. 1.835
Oryx                   kr. 2.925
Hartebeest      kr. 3.335
Zebra                 kr. 6.675
 


Ønsker du at booke eller har du spørgsmål så ring til Linda Bertelsen på tlf. (+45) 63 21 43 04 mellem 9-17 (man-fre) eller mail på linda@limpopo.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser