TESTJAGT | Drivjagt i Norge på elg-, kron- og råvildt

Læs mere

Spændende testjagt med gruppeleder - Dato: 9-11. okt

Jagten vil foregå som en traditionel norsk jagt med løshund, hvor nogle drev udelukkende bliver gennemført med elghunde og nogle drev bliver gennemført med hunde specialiseret i jagt på kron- og råvildt. Der bliver pr. dag gennemført 3-4 drev, og der vil også være mulighed for at gå med hundeførerne og dermed få mulighed for at opleve denne spændende jagtform, hvor hunden stillet vildtet og jæger og jagtfører så skal forsøge at komme hurtigst muligt frem til en skudmulighed. Jagten er for en gruppe af 5-7 jægere og er naturligvis med deltagelse af lokale guider med hunde. Man behøver dog ikke at have en samlet gruppe, men kan sagtens booke som enkelt jæger, eller evt. 2-3 jægere sammen. Datoerne er 09.-11. oktober.

Jagtområdet er beliggende i Tynset Kommune og omfatter et areal på ca. 7.600 ha flot norsk natur med skov og fjeld. Tynset kommune er beliggende ca. 3,5 timers kørsel nord for Oslo.

Pris pr. jæger dkk 13.900,-
Ønsker du at booke eller har du spørgsmål så ring til Joakim Pedersen på tlf. (+45) 63 21 10 26 mellem 9-17 (man-fre) eller mail på joakim@diana.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser