ZIMBABWE | Går du med drømmen om en afrikansk bøffeljagt? Her er din mulighed

Roger Whittall Safaris har været i safaribranchen, næsten 30 år og familien Whittall er en af de ældste og mest anerkendte jagtudbydere i Zimbabwe
Arda er navnet på den koncession Roger Whittall Safaris har overtaget jagtretten på. Området ligger i det sydøstlige Lowveld i Zimbabwe. Denne koncession er omkring 30.000 acers og er beliggende i Save Valley Game Reserve’s sydlige del.

Der er mulighed for at opleve alle former for safaris fra Big-4 til en antilopejagt i jagtområder ud over det sædvanlige. De 3.200 kvadratkilometer udgør nu Save Valley Reserve, som er det største privatejede naturreservat i verden. Arda er hjemsted for Afrikas Big-5: Bøffel, elefant, leopard, løve og sort næsehorn sammen med vilde hunde, flodheste, krokodiller og en lang række antiloper, der færdes frit på området.
 

Pris pr. jæger ved 6 dages jagt 2:2 på bøffel og antiloper
Kr. 44.995,-

Pris pr. jæger ved 6 dages jagt 1:1 på antiloper
Kr. 36.995,-

Inkl. flyrejse Hamburg – Harare t/r med Emiraterne, lufthavnsskatter (kr. 2.000,-), 1 overnatning på B&B i Harare ved ankomst, transfer(bil) fra Harare til jagtområde t/r, 7 dages ophold med helpension og lokale alkoholiske drikkevarer, jagt som beskrevet, vaskeservice, al transport under jagten, feltpræparation af trofæer, transport af trofæer til konservator/nedpakning, 2% tax til staten (af jagten) og conservations fee (US20 pr dag pr. person).
 

LÆS OM HELE REJSEN HER
 

Vil du høre mere eller ønsker du at booke, så ring til Erik Brinkmann på tlf. (+45) 63 21 43 17 eller mail epb@diana.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser