MØD OS HER

Scandic Star Lund
Tirsdag d. 6. februar Kl. 16:00 - 21:00

Scandic Star i Lund er et moderne hotel beliggende i hjertet af byen. Med sine stilfulde værelser og moderne faciliteter byder hotellet gæsterne velkommen til et behageligt ophold. Den centralt placerede beliggenhed gør det nemt for besøgende at udforske Lunds historiske seværdigheder og charmerende atmosfære. Hotellets restaurant tilbyder lækre kulinariske oplevelser, som man kan opleve samtidig med at i besøger os. Vi har valgt Scandic Star som en perfekt ramme for vores roadshow, hvor vi kombinerer komfort og bekvemmelighed for at skabe en mindeværdig oplevelse for vores kunder.

Classic Car House
Onsdag d. 7. februar Kl. 16:00 - 21.00

Classic Car House er beliggende i Kongens Lyndby og er et charmerende sted med en unik atmosfære. Når man besøger os på roadshowet, giver det samtidig fri adgang til det imponerende bilhotel, hvor man som besøgende kan nyde synet af gamle klassiske biler. Det er samtidig første gang at vi holder roadshow i Classic Car House, så vi glæder os ekstra meget til at byde jer velkommen på denne spændende lokation.

Rold Storkro
Torsdag d. 8. februar Kl. 16:00 - 21:00

Rold Storkro er en charmerende kro beliggende i kanten af Rold Skov med Rebild Bakker som nabo og kun få km. fra REGAN Vest. Vi er glade for igen i år, at vende tilbage til dette smukke sted med sin unikke atmosfære og moderne faciliteter. Kroens rustikke omgivelser og gourmetrestaurant tilbyder kulinariske glæder og på dagen kan man bestille lækker krondyrsmenu. 

Krondyrsmenuen:

- Terrine af Vesterhavs fisk med citrus noter, sprøde flager og salater
- Rosastegt krondyr inderlår med cremet rosmarinsauce, trøffel-kartoffel og dehydrerede beder
- Dessert med mazarinkage, passionsfrugt og cremet vaniljeiscreme fra Vebbestrup

Forudbestil menuen online og spar kr. 90,00 pr. person.

Bestil menuen til kr. 248,00 på www.rold.dk/krondyr, menuerne skal bestilles senest dagen før kl. 18.00, men meget gerne tidligere. Bestil venligst menuen samlet til hele bordet.
Bestilles menuen ikke på forhånd, er prisen kr. 338,00 pr. person.

Østjysk Hunting & Outdoor
Fredag d. 9. februar Kl. 16:00 - 21:00

Vi er begejstrede for at vende tilbage til Østjysk Hunting & Outdoor for andet år i træk med vores jagtrejseshow. Vi ser frem til at bygge videre på sidste års succes og præsentere spændende nye jagtrejsemuligheder samt dele vores ekspertise med alle besøgende. Østjysk Hunting & Outdoor har de perfekte omgivelser og deres 3.000 m2 butik er fyldt med alt i udstyr til jagt, og fedt grej til outdoorentusiaster. Med deres gode beliggenhed i Hedensted få minutter fra motorvejen er det nemt at til, og vi ser naturligvie meget frem til at tage imod jer alle sammen.

Dalum Landbrugsskole
Lørdag d. 10. februar Kl. 11:00 - 17:00

Dalum Landbrugsskole byder velkommen til en idyllisk beliggenhed omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, som er let tilgængelig fra den fynske motorvej og Odense Centrum. Vi har netop valgt Dalum Landbrugsskole grundet den centrale beliggenhed, gode faciliteter, men også den historisk atmosfære, der tilføjer en særlig charme til vores jagtrejseshow. Vi ser derfor meget frem til at tage imod alle jagtinteresserede gæster på dette skønne sted i Odense.
OBS: Her kan man også få god snak med repræsentanter fra Herregaardsjæger uddannelsen

Sørup Herregaard
Søndag d. 11. februar Kl. 11:00 - 18:00

Vi er glade for at annoncere, at Sørup Herregaard atter engang danner den smukke kulisse for vores jagtrejseshow, og dette markerer endnu et år med spændende begivenheder på dette historiske sted. Med sin storslåede atmosfære og smukke omgivelser har Sørup Herregaard været den perfekte vært for vores arrangement gennem de seneste mange år. Vi ser frem til at byde velkommen til vores trofaste besøgende og nye jagtinteresserede, der ønsker at udforske vores jagtrejsemuligheder og nyde den unikke atmosfære på Sørup Herregaard.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser