MØD VORES PARTNERE

På jagtrejseshowet kan du møde og få en god snak med en masse af vores jagtpartnere fra hele verden. De er alle klar til at tage godt i mod jer og forhåbentlig hjælpe dig med din næste drømmejagtrejse. Her er en beskrivelse af vores jagtpartnere, som vi har med på vores tur rundt i Danmark og Sverige.

Julius Gers fra Gers Safaris, Sydafrika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Madelene og Julius Gers driver farmen Klein Papkuil, der er beliggende ca. 115 km vest for byen Kimberley. Her er mulighed for at nedlægge scimitar oryx, tsessebe, sable, roan, bøffel samt mange flere vildtarter. Julius og hans professionelle jægere er meget dygtige når det gælder jagten, og Julius har en stor viden om det sydafrikanske vildt, og deler gerne ud af sine erfaringer. Gers Safaris er hjemsted for 40 forskellige vildtarter, og tilbyder noget af det bedste jagt i Sydafrika 

Nic Kruger fra Omujeve Hunting Safaris, Namibia

 

Nic og Elsada ejer sammen med sønnerne, Corne og Nic junior Omujeve Safaris i Namibia. Vi har arbejdet sammen med Nic og Elsada i rigtig mange år efterhånden, og samarbejdet fungerer upåklageligt. Omujeve giver gang på gang vore kunder nogle herlige oplevelser, og leverer toptrofæer den ene gang efter den anden. Omujeve råder nu over 2 nye store jagtfarme – den ene på 40.000 ha 100 km vest for Windhoek i Khomas Region, og den anden på 55.000 ha 83 km fra lufthavnen i Omaheke Region. Det er virkelig en fordel, at deres jagtområder ligger så tæt på lufthavnen, så man ikke skal køre ret langt efter den lange flyvetur. Vi har derfor rigtig mange kunder, der har besøgt Omujeve mere end en gang - bedre anbefaling kan vi vist ikke give denne destination

Stuart Andersson Wheeler fra Kilombero North, Tanzania 

 

Stuart er til dagligt PH hos Kilombero North Safaris som tilbyder unikke jagtoplevelser i Tanzania. Han har mange års jagterfaring i Tanzania og især i jagtområderne i Kilombero Valley, Masailand og Ruaha. 

Så om du er til intens bøffeljagt i Kilombero Valley, jagt på de ikoniske antiloper i Masailand eller elefantjagt i Ruaha, så er Stuart den rette du skal tage en snak med.

Murat fra Gönye hunting Activities, Tyrkiet

Murat er indehaver af Gönye. Han tilbyder både individuel jagt og drivjagt på vildsvin, samt jagt på Bezoar ibex, Anatolsk kronhjort, Anatolsk gazelle og Konya sheep på mange spændende revirer i Tyrkiet. Murat har gennem årene opbygget en stor og professionel organisation med gode jagtførere, tolke, chauffører etc. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Murat siden 2008 og vores samarbejde havde sidste år 25 års jubilæum.

Arpad fra Hunt & Travel Transylvania, Rumænien

Arpad er blandt de absolut bedste - du vil som vores kunde derfor altid komme til gennemtestede revirer og opleve en organisation af højeste kvalitet. Han har over 20 års erfaring i at arrangere jagter i Rumænien, og den stolte rumænske jagttradition vil også være en stor del af dit ophold. Han er din garanti for professionelt forvaltede revirer med flotte afskydningstal.

Anders Lee Jørgensen fra Uppik Adventure, Grønland 

Anders er 43 år og har været bosat i Nuuk siden 2016. Han driver i dag Uppik Adventure, som tilbyder skræddersyede rejser til Grønland. Han har stor erfaring inden for jagt og elsker alt ved naturen. Som jagtguide er han meget ydmyg vil gøre alt for at respektere de traditionelle jagtmetoder, og samtidig give vores gæster en helt unik jagtoplevelse, i de grønlandske fjelde.

Lea fra Hunt in Slovakia, Slovakiet

Vores partner Tomás og Lea, er jagtarrangør i Slovakiet, som tilbyder jagt i store dele af landet på de jagtbare vildtarter. De samarbejder med nogle af Slovakiets bedste private jagtområder, og gør et stort forhåndsarbejde for altid at tilbyde de besøgende jægere de absolut bedste jagtområder, som alle er nøje udvalgt. Der tilbydes velorganiserede drivjagter for større grupper, samt kronhjortejagt, dåhjortejagt, muflonjagt og hundyrsjagt.

Hunt in Slovakia er din garanti for en god oplevelse på din jagtrejse til Slovakiet.

Attila Papp - Dianas egen mand i Ungarn

 

Attila er vores repræsentant i forhold til de ungarske revirer. Efter mange år i branchen er hans viden og personlige netværk i det ungarske jagtunivers enestående god. Han er vores garanti for professionelt forvaltede revirer i absolut topklasse. Vi er stolte af kvaliteten på vores jagtarrangementer i Ungarn og kvaliteten af trofæer er af topklasse.

Luis Miguel fra Spanien

Luis, vores erfarne partner i Spanien, er specialiseret i bjergjagter og tilbyder en bred vifte af jagtoplevelser på ibex arterne; Gredos, Beceite, Sierra Nevada og Ronda, men også jagter på gemse, kronhjort, mankefår, dåhjort, vildsvin og råbuk. Med fokus på kundetilfredshed og omfattende jagtviden sikrer han velorganiserede og mindeværdige jagtrejser i de spanske bjerge. Luis er den ideelle at tage fat hvis du søger en unik og professionelt arrangeret jagtoplevelse i de spanske bjerge.

Marek og Krzysztof fra Polen

Marek og Krzysztof arbejder i et polsk jagtagentur, med hvem vi har haft et tæt samarbejde i mange år. De tilbyder gode kvalitetsjagter på råbukke, kronhjorte, dåhjorte og hundyr i hele Polen, men hovedsageligt i den vestlige del af landet. De er begge to inkarnerede jægere og har mange års jagterfaring på de polske jagtmarker. 

Trine og Rikke fra Hunt & Hike

Hunt & Hike er stiftet af de to tvillingesøstre Trine & Rikke, der sammen har uddannet sig, og arbejdet som jagtguider i Canada, og har jaget i flere verdensdele. De er født og opvokset med jagten og naturen, og er oplært på bedste vis af far og morfar, der begge er uddannet skytter og passioneret jægere. Hvis du drømmer om en jagtrejse til Canada eller Sverige, hvor du er med i hele jagt processen, er du landet det helt rigtige sted. Du kan endda tage familien, kæresten eller vennerne med, da denne form for jagtrejse omfavner bredt.

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser