Læs om jagt på den sydafrikanske springhare her
« Tilbage

Sydafrikansk Springhare

Videnskabeligt navn: Pedetes capensis

Underarter: Ingen anerkendte

Udbredelse: Sydlige Afrika

Levested: Åbne, tørre områder, mest i sandområder.

Beskrivelse: En stor gnaver, næsten kænguruagtig i udseende. Farven kan variere fra rødbrun til lysegrå, halen har en sort spids. Kropslængde 36-45cm plus en lang hale på 36-47 cm i længden.

Jagtmetode: Nattejagt eller hvis chancen byder sig

Jagtbar i: Sydafrika

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser