Jagt på øreræv finder sted i Sydafrika | Mere info her
« Tilbage

Øreræv/Bat Eared Fox

Videnskabeligt navn: Otocyon megalotis

Underarter: 2 anerkendte underarter:

O.  megalotis virgatus - Findes i Østafrika fra Etiopien og det sydlige Sudan til Tanzania

 O.  megalotis megalotis - Findes i det sydlige Afrika fra det sydlige Zambia og Angola til Sydafrika, samt øst til Mozambique og Zimbabwe

Udbredelse: Se ovenstående.

Levested: Findes almindeligvis i græsområder hver græsset er holdt relativt kort af græssende dyr samt tørre områder som savanne.

Beskrivelse: En lille, langbenet ræv, ikke helt ulig en sjakal. Har en kort næse og meget store ører, der er hvide indeni, med en sort øvre kant. Mørkt ansigt, hvor den øverste del er grålig farve med lysere sider. Busket hale, der er sort på oversiden og ved spidsen.

Jagtmetode: Pürsch (hvis chancen byder sig), nattejagt

Jagtbar i: Etiopien, Namibia, Sydafrika

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser