Jagt på Cape Kudu kan du læse om her
« Tilbage

Kudu, East Cape

Videnskabeligt navn: Tregelaphus strepsiceros strepsiceros

Underarter: East Cape Kudu er en underart af Greater Kudu,.

Udbredelse: Findes kun i East Cape regionen i Sydafrika.

Levested: Den forestrækker skovområder tæt på vand, men kan forekomme i ørkenlignende områder samt dale med tilstrækkelig mad og skygge.

Beskrivelse: Stor, elegant antilope med slank krop og lange ben, men en gråbrun til rødlig pels og med 4 til 12 hvide striper langs dens sider. East Cape Kuduen har en meget mørkere pels end andre underarter af kuduen. Hannen er større end hunnen, og har imponerende, spirallerende horn. De kan blive 160cm over skulderen og veje mellem 190-270 kg. Hunnen har ikke horn, den er 100 cm over skulderenog vejer 120-210 kg.

Jagtmetode: Pürsch, ligge og vente

Jagtbar i: Sydafrika.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser