« Tilbage

Tigerkat

Videnskabeligt navn: Leopardus tigrinus

Underarter: ingen

Udbredelse: Costa Rica mod syd til Venezuela, Fransk Guyana, Guyana. Colombia, Ecuador, Peru, Brasilien Paraguay, Uruguay, Nordargentina.

Levested: Skove (også Regnskove).

Beskrivelse: Lille kat, indtil 3 Kg kropsvægt, en kropslængde uden hale på 55 cm, halelængde indtil 40 cm. Pels, rødbrun med utydelige og langstrakte sorte pletter. Sorte ører, stribet hale med sort spids.

Jagtmetoder: Med hunde

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser