Jæger - Bedre sent end aldrig

(1089)

Følg en nyjægers oplevelser med jagt i Danmark og i udlandet

Lager status

Varen er på lager - Kan leveres i løbet af 2-5 hverdage Express levering tilgængelig.

235,00,- Kr.

Detalje om produktet

En ny og spændende jagtbog er pr. december 2014 kommet på markedet. I bogen ’JÆGER - bedre sent end aldrig’ følger vi en dedikeret ny jægers udvikling gennem seks jagtsæsoner. Gennem beretninger er vi med fra de allerførste jagter, hvor alt er nyt og spændende, til de senere jagter, hvor forfatteren har logget mange hundrede timers jagt i journalen.

Vi følger med på jagt i Danmark efter for eksempel gæs, ænder, duer, råbuk, rovvildt og kronvildt, og vi er på jagt i udlandet efter bukke i Sverige og hundyr i Tyskland, kronhjorte i Skotland, jagtsafari i Sydafrika, gemsejagt i Alperne og endelig på elgjagt i Canadas vildmark. Gennem bogen deler forfatteren levende ud af sine tanker, indtryk, oplevelser, glæder, frustrationer og de oparbejdede erfaringer. Endvidere findes nogle kapitler med fif om jagtvåben, hunde og andre praktiske emner, der kan komme jægeren til gavn.

’JÆGER - bedre sent end aldrig’ er bogen for både nye og erfarne jægere og alle andre, som værdsætter og interesserer sig for jagten og de mange vidunderlige oplevelser, der findes ude i naturen.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser