« Back

Escondido Lodge

Escondido Lodge er beliggende på den vestlige side af Cordoba-provinsen i et af de største kunstigt vandede områder i Argentina til landbrug, hvor man finder utallige jordnød-, solsikke- og sorghummarker, hvilket gør området til et et kæmpestort spisekammer for duer. 

Lodgen har otte rummelige soveværelser med eget badeværelse. Fire af soveværelserne er blevet bygget for nyligt, og hovedlodgen blev fuldstændig renoveret i 2018.

En typisk dag på Escondido Lodge 

Køreafstanden til jagtmarkerne ligger mellem 15 og 50 minutter og finder sted i lodgens egen luksus 9-personersbus med aircondition og kølige drikkevarer. Hver jæger har deres egen erfarne professionelle bird-boy, som vil stå for patroner, fungere som lader, hente skudte fugle og holde kølige drikkevarer klar under hele jagten. Jagten starter om morgenen fortsætter indtil middag, hvor gruppen samles i skyggen til en traditionel argentinsk ”asado” (grillfest) suppleret med salater, gourmetdesserter og fantastiske argentinske vine. 

Frokosten kan også serveres på selve lodgen, hvor du kan nyde en siesta i dit afkølede soveværelse. Jagten om eftermiddagen fortsætter indtil omkring kl. 18:00. Ved ankomst til lodgen efter jagten, vil jægerne blive budt velkommen med appetizers og et forfriskende håndklæde. 

Efter en lang dags duejagt, serveres der kolde drinks og snacks tilbage i lodgen på nogle af de hyggelige udendørsområder, inden chefkokken byder på et gourmet aftensmåltid med en lækker blanding af europæiske og argentinske retter og vine, som selvfølgelig indeholder argentinsk oksekød! 

Gourmet måltider og høj service venter de jægere der kommer på jagt her. Nyd et 5-stjernet ophold på Escondido Lodge!

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages