VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 4 DAGE
PRIS 7.495,- Kr.

Drivjagt i Slovakiet

Velorganiserede drivjagter i storslået natur i Slovakiet. De slovakiske drivjagter leverer normalt flotte varierende parader bestående af vildsvin, kronvildt, dåvildt og evt. muflon - Drivjagt i Slovakiet når det er bedst!

HØJDEPUNKTER

 • Velorganiserede drivjagter
 • Store vildtbestande
 • Kuperede og naturskønne jagtområder
 • Varierende vildtparader
 • Grupper for min. 20 jægere  
 • Afskydning efter puljeprincippet     

4 dage fra 7.495,- Kr.

Vi har mulighed for at tilbyde velorganiserede drivjagter hos vores gode partner i Slovakiet. Vores partner samarbejder med nogle af Slovakiets bedste private jagtområder, og de gør et stort forhåndsarbejde for altid at tilbyde de besøgende jægere de absolut bedste jagtområder, som alle er nøje udvalgt.

Jagten

De slovakiske drivjagter arrangeres typisk for min. 20 jægere og er oftest kendt for flotte varierende parader, hvor størstedelen af vildtet normalt er bestående af vildsvin, men også kronhinder/kalve, dåer og kalve, muflonfår og lam og ræve - afhængigt af revir. Alle drivjagterne arrangeres på den frie vildtbane i områder fra ca. 2.000 – 10.000 hektar, og man jager typisk på et nyt revir hver dag med friske drivere og hunde.

Hver jagtdag består af 2-4 store drev, hvor vildtet sættes i bevægelse og presses frem mod skyttekæden. Den forventede afskydning efter 3 dages drivjagt ligger normalt omkring 60-100 stk. vildt, alt efter vejrforhold og jægernes skydefærdigheder.

Rejsen dertil

Flyrejsen skal planlægges til enten Budapest eller Wien lufthavn, alt efter hvilket jagtområde man skal besøge. I lufthavnen vil man blive mødt af en chauffør, som vil transportere jægerne til indkvarteringen.

Køretiden fra lufthavnen til indkvarteringen er ca. 1½ - 2½ timer. Ved ankomst til indkvarteringen, venter der en velkomstmiddag til jægerne og orientering om de kommende jagtdage.

Ophold

Man indkvarteres typisk i dobbelt- eller tre-sengsværelser og indkvarteringen råder over sin egen restaurant og en tilhørende bar, samt en opholdsstue hvor jægerne kan tilbringe nogle hyggelige timer sammen.

Der vil være fuld forplejning under hele opholdet. Morgenmaden serveres i indkvarteringen før jagten og middagsmad og aftensmad serveres direkte i jagtområdet. Efter jagten serveres der en late-dinner i indkvarteringen.

Efter den sidste jagtdag, afholder værterne et farewell party for de deltagende jægere og næste morgen efter endt morgenmad, transporteres jægerne tilbage til den pågældende lufthavn for hjemrejse.

Prisen inkluderer:

 • 4 overnatninger på hotel/guesthouse (dobbeltværelse)                                
 • 3 dages drivjagt (fastpris eller prisliste)                  
 • Helpension under hele opholdet  
 • Transport til og fra lufthavnen                     
 • Al transport under jagten
 • Slovakisk jagtlicens og jagtforsikring
 • Fri afskydning ved fastprisarrangement v. min. 25 jægere

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyrejse / Transport til og fra Slovakiet  
 • Forudbetaling for nedlagt vildt kr. 10.000,-
 • Endelig afregning af nedlagt vildt efter pulje princippet (Afregnes til Diana Jagtrejser efter hjemkomst)
 • Alkoholiske drikke fra baren
 • Tillæg for enkeltværelse, kr. 295,- pr. dag
 • Drikkepenge til drivere
 • Rejse- & afbestillingsforsikring
  EU-ansvarsforsikring DKK 79,- (obligatorisk)
 • Alt som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Trofæprisliste

Nedlagt vildt afregnes efter pulje princippet iht. nedenstående prisliste, og inkluderer alle vildsvin uanset størrelse og hundyr/kalve af kronvildt, dåvildt og evt. muflon får/lam. Alt nedlagt vildt fordeles ligeligt på gruppen og hver jæger betaler det samme beløb ud fra antallet af nedlagt vildt pr. dag (Bemærk: Det er ikke tilladt at nedlægge hornbærende vildt på drivjagter i Slovakiet) 

 

For god ordens skyld skal det nævnes at der ikke er tale om en udelukkende vildsvinejagt, men en kombination af vildsvin, kronvildt, dåvildt og evt. muflon. Reviret forventer at der afgives skud til det vildt der kommer for.

De slovakiske jagtområder er opdelt i forskellige kategorier, alt efter hvilken standard og mængde af vildt de enkelte områder normalt kan levere. Vores samarbejdspartner råder over mere end 50 jagtområder i den sydvestlige del af Slovakiet, og disse er opdelt i "Standard", "Premium" og "Premium Plus" kategorier. Som udgangspunkt udbyder vi som minimum kun "Premium" jagtområder, men man kan vælge at tilføje 1-2 dage på et "Premium Plus" område.

Under normale omstændigheder kan en godt skydende gruppe forvente følgende resultater pr. jagtdag:

Standard område - ca. 10-25 stk. vildt pr. dag 
Premium område - ca. 20-40 stk. vildt pr. dag 
Premium Plus område - ca. 20-50 stk. vildt pr. dag (Normalt flere vildsvin) 

Jagten finder sted på den frie vildtbane, og der kan derfor ikke gives nogen garantier for antal stk. vildt på paraden, ligesom gruppens skydefærdigheder og vejrforhold har en stor betydning for det endelige resultat. 

.

PREMIUM JAGTOMRÅDE -
Samlet antal stk. vildt pr. dag for hele gruppen Pris pr. jæger/dag
0-4 stk. vildt kr. 995,-
5-9 stk. vildt kr. 2.150,-
10-14 stk. vildt kr. 2.995,-
15-19 stk. vildt kr. 3.995,-
20-24 stk. vildt kr. 4.495,-
25-29 stk. vildt kr. 4.995,-
30-34 stk. vildt kr. 5.695,-
35-39 stk. vildt kr. 6.495,-
Pr. hver påbegyndt 5. stk. vildt derudover kr. 895,-

.

PREMIUM PLUS JAGTOMRÅDE -
Samlet antal stk. vildt pr. dag for hele gruppen Pris pr. jæger/dag 
0-4 stk. vildt kr. 1.250,-
5-9 stk. vildt kr. 2.150,-
10-14 stk. vildt kr. 3.250,-
15-19 stk. vildt kr. 4.250,-
20-24 stk. vildt kr. 5.350,-
25-29 stk. vildt kr. 5.850,-
Pr. hver påbegyndt 3. stk. vildt derudover kr. 995,-

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Thomas M. Sørensen

Telefon: (+45) 63 21 43 00

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser