Jagt i England er altid en suveræn jagtoplevelse

Højdepunkter

  • Enestående vildtbestand 
  • Fantastisk fuglejagt
  • Gode trofæpriser
  • Flot, kuperet jagtlandskab

Jagt i England

England er det oplagte rejsemål for trofæjægeren såvel som haglbøsseentusiasten. Englands revirer er domineret af de mange stærke bukke, og den store bestand af skovduer - du kan fx tage på duejagt i England i Bedfordshire og Oxford. Som noget særligt, er det også muligt at jage hjorte, der normalt ikke findes i de europæiske skove. Vi taler her om arter som sika ,dåhjort og det kinesiske vandrådyr.

På vore engelske revirer, bliver der hvert år nedlagt utallige medaljebukke, heriblandt flere guldmedaljer. De smukke skove huser særdeles stærke bestande, og dette kombineret med de lave trofæpriser gør England til en særdeles attraktiv destination for trofæjægeren. Vi arrangerer bukkejagt fra 1. april - til d. 31. oktober.

Er du en passioneret duejager? Så er England helt sikkert noget for dig. Flere af vores rejsemål tilbyder klassisk duejagt med haglbøsse. Duejagterne finder ofte sted på de traditionelle engelske landbrug. Store marker afbrudt af mindre skove sikrer duerne optimale levevilkår og vedligeholder de store duebestande. England er derfor perfekt for den entusiastiske haglbøsse jæger. Vi arrangerer duejagt i foråret og efteråret.

Har du allerede mange råbukke hængende på væggen? Eller søger du blot lidt variation fra den sædvanlige bukkejagt? England har gennem tiden udsat et væld af forskellige hjortearter i naturen, arter som man normalt ikke finder i de europæiske skove. Her taler vi om hjorte såsom muntjac,sika ,dåhjort og det kinesiske vandrådyr. England giver dig derfor en helt unik mulighed for at få et anderledes og spændende trofæ med hjem til væggen. Vi arrangerer typisk jagt på hjortene i efteråret, men se de individuelle rejser for mere information.

Oplev på egen hånd den gæstfri engelske stemning, når du efter jagten bevæger dig rundt i de små landsbyer. Her byder de lokale pubs på hyggelig stemning og lækker traditionel mad.

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Jonas og Micke i Bedfordshire

Jagt i England på muntjac og kinesisk vandrådyr i Bedfordshire

Hej Diana/Kristina.

Här kommer en liten rapport från 2 svenskar efter vår Englandsjakt som vi precis är hemkomna från.

3 dagars bra jakt och otroligt nog även bra väder efter engelska mått mätt. Vi fick båda efter spännande smygjakt - krälande på åkern i leran - varsin kinesiskt rådjur som båda håller GULD - fantastiskt.
 

Vi fick även båda två mycket bra muntjac, den ena håller kanske t.o.m. silver pga. att den är relativt grov i basen, den andre som min kamrat sköt hade längre horn och bättre utlägg men var inte lika grov i basen, men en mycket fin trofé. Våra guider Oliwer och Scott var trevliga, duktiga och kunde sina marker och var man kunde finna de rätta "troféerna". Ett område vi varmt kan rekommendera fler att besöka!

Jonas & Micke.

Jan i Oxfordshire

Tak for en kanon tur!

"Hej Kristina

Selv om vi har betalt for vores jagttur til England,vil jeg gerne sige tak for en kanon tur.
Det var anden gang vi var Oxfordshire og det var anden gang jeg fik en
Red Letter Day,det siger noget om kvaliteten på due jagten,120 duer.
Man læser altid at man skal være tilfreds med 30 duer om dagen,vi fik 270 duer 2 mand på 3 dage så det må man sige at være i orden.
 

Man skal også tænke på vejret,duerne er svære at have med at gøre om vinteren ind på en ny høstet mark.Vi havde også 3 dage på muntjac og der må man også sige at de kunne levere varen,Ole min jagtmakker skød en muntjac på 12cm som nok bliver målt op til guld,jeg skød selv en på 4cm og en muntjac hun, som er lige så spændende som at jage bukken.Den ene aften havde jeg 5 muntjac hunner omkring mig,så kun lige et glimt
af bukken,så den overlevede.
 

Det vrimlede med råvildt på området,skød 2 råer den anden aften og den sidste morgen var jeg heldig at nedlægge en då.
Vi boede på et gammelt hyggeligt hotel i landsbyen,som bare kunne lave mad og så er det billigere end i danmark.Vejret var godtså man må sige at det hele klappede.Vedlægger nogle fotos.

MVH Jan Frederikshavn"

Christine og Ulla i Raby Estate

Raby Estate af Christine Hasfeldt og Ulla Brink

Vi blev godt modtaget på East Greystone Farm Cottages af Sue og Michael.

Et dejligt sted, afslappende og hyggeligt og Sues morgenmad var så god og fyldig, at vi faktisk ikke behøvede mere end den.

Ian, chef gamekeeper, tog også godt imod os og sørgede for at vi fra starten vidste hvordan jagten skulle foregå. Jagten var ikke nem, men utrolig spændende, med næsten udelukkende pürsch i 3-4 timer 2 gange dagligt. Til gengæld, var det så også en kæmpe sejr, når vi fik en buk på skudhold.

Alle 4 gamekeepere var søde og dygtige og utrolig opsatte på at vi skulle have en spændende jagt med godt resultat.

Selvom de nok i starten var lidt usikre på sådan et par shooting grannys, lod de sig ikke mærke med det.

Alt i alt, et sted vi gerne vil tilbage til.

Marts i Bedfordshire

Erik Hahn Pedersen og Jan Thinggaard er i England hos vor partner Paul Childerley. I Pauls jagtområde kan man bl.a. nedlægge de utroligt fine kinesiske vandrådyr og muntjak.

Efter i næsten 3 dage at have studeret, og vurderet trofækvalitet, besluttede Erik sig for starte jagten på det store kinesiske vandrådyr, som sad inde på en grøn hvedemark. Derefter en kravletur på 150 meter, og et skud på ca. 200 meter og alt forløb perfekt!

I løbet af de 3 jagtdage så de mere end 100 kinesiske vandrådyr, men Erik ville finde en gammel "slidt" buk og det lykkedes efter et par dages intens jagt at nedlægge dette flotte kinesiske vandrådyr, som tager guldmedalje. Også Jan Thingaard lykkedes det at få nedlagt en guldmedaljebuk. Så stort tillykke til dem begge!  

Området bestyres flot af Paul Childerley, som er med til at sørge for at reviret hvert år leverer top trofæer til vore jægere.

Vildtarter

Revir

Partner

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kristina Møller Nielsen

Telefon: (+45) 63 21 10 22

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26