Jagt i England er altid en suveræn jagtoplevelse

Højdepunkter

  • Enestående vildtbestand 
  • Fantastisk fuglejagt
  • Gode trofæpriser
  • Flot, kuperet jagtlandskab

Jagt i England

England er det oplagte rejsemål for trofæjægeren såvel som haglbøsseentusiasten. Englands revirer er domineret af de mange stærke bukke, og den store bestand af skovduer - du kan fx tage på duejagt i England i Bedfordshire og Oxford. Som noget særligt, er det også muligt at jage hjorte, der normalt ikke findes i de europæiske skove. Vi taler her om arter som sika ,dåhjort og det kinesiske vandrådyr.

På vore engelske revirer, bliver der hvert år nedlagt utallige medaljebukke, heriblandt flere guldmedaljer. De smukke skove huser særdeles stærke bestande, og dette kombineret med de lave trofæpriser gør England til en særdeles attraktiv destination for trofæjægeren. Vi arrangerer bukkejagt fra 1. april - til d. 31. oktober.

Er du en passioneret duejager? Så er England helt sikkert noget for dig. Flere af vores rejsemål tilbyder klassisk duejagt med haglbøsse. Duejagterne finder ofte sted på de traditionelle engelske landbrug. Store marker afbrudt af mindre skove sikrer duerne optimale levevilkår og vedligeholder de store duebestande. England er derfor perfekt for den entusiastiske haglbøsse jæger. Vi arrangerer duejagt i foråret og efteråret.

Har du allerede mange råbukke hængende på væggen? Eller søger du blot lidt variation fra den sædvanlige bukkejagt? England har gennem tiden udsat et væld af forskellige hjortearter i naturen, arter som man normalt ikke finder i de europæiske skove. Her taler vi om hjorte såsom muntjac,sika ,dåhjort og det kinesiske vandrådyr. England giver dig derfor en helt unik mulighed for at få et anderledes og spændende trofæ med hjem til væggen. Vi arrangerer typisk jagt på hjortene i efteråret, men se de individuelle rejser for mere information.

Oplev på egen hånd den gæstfri engelske stemning, når du efter jagten bevæger dig rundt i de små landsbyer. Her byder de lokale pubs på hyggelig stemning og lækker traditionel mad.

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Jan i Oxfordshire

Selv om vi har betalt for vores jagttur til England,vil jeg gerne sige tak for en kanon tur. Det var anden gang vi var Oxfordshire og det var anden gang jeg fik en
Red Letter Day,det siger noget om kvaliteten på due jagten, 120 duer. Man læser altid at man skal være tilfreds med 30 duer om dagen,vi fik 270 duer 2 mand på 3 dage så det må man sige at være i orden.

Man skal også tænke på vejret,duerne er svære at have med at gøre om vinteren ind på en ny høstet mark.Vi havde også 3 dage på muntjac og der må man også sige at de kunne levere varen,Ole min jagtmakker skød en muntjac på 12cm som nok bliver målt op til guld,jeg skød selv en på 4cm og en muntjac hun, som er lige så spændende som at jage bukken.Den ene aften havde jeg 5 muntjac hunner omkring mig,så kun lige et glimt
af bukken,så den overlevede.

Det vrimlede med råvildt på området,skød 2 råer den anden aften og den sidste morgen var jeg heldig at nedlægge en då. Vi boede på et gammelt hyggeligt hotel i landsbyen,som bare kunne lave mad og så er det billigere end i danmark.Vejret var godtså man må sige at det hele klappede.

MVH
Jan Frederikshavn

Vildtarter

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser