Jagt i Frankrig | fantastisk jagt og masser af historie

Jagt i Frankrig er fantastisk jagt på kuperet terræn i skønne omgivelser

Højdepunkter

  • Fremragende jagt på småvildt, buk og gemser
  • Charmerende fransk natur i kuperet terræn
  • Stærke jagttraditioner
  • Masser af lækker mad og gode vine

Jagt i Frankrig

Jagt har været en væsentlig del af fransk kultur og historie i flere tusind år, og man har fundet franske hulemalerier med jagtscener som kan dateres tilbage til forhistorisk tid. Jagt var den vigtigste fritidsaktivivet for kongerne af Frankrig og for bourgeoisiet. Mange anlagde slotte og lystejendomme som stort set udelukkende blev brugt til jagt, og også den franske kultur og litteratur er rig på jagthistorier og legender.

I dag er der 1.350.000 registrerede jægere i Frankrig som hovedsageligt jager småvildt og vildsvin. I 2007 var kvotaen 600.000 rådyr, 13.500 alpine gemser, 3.100 pyrenæiske gemser, 3.2000 mufloner, 3.500 kronhjorte og 500.000 vildsvin. Kvotaen er generelt stigende for de enkelte vildtarter, primært på grund af forbedrede betingelser for vildtet og selektiv afskydning.

Selv om Frankrig er et af verdens væsentlige turistrejsemål, har der stort set ikke været udbudt jagt til udenlandske jægere.Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde jagt flere forskellige steder i dette skønne land, som også byder på et væld af andre attraktioner, og som derfor også vil være uhyre velegnet som rejsemål for den øvrige del af familien, så man kan kombinere jagt af høj kvalietet med fransk kultur, gastronomi, vin og natur.

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Geir i Frankrig

Af | 25 May,2018 |

Hei Erik

Vi hadde en flott tur til Frankrike i weekenden. Været var spesielt pent, med opp mot 30gr på eftermiddagen.

«litt varmt for en noe overvektig nordmann» J.

Jeg regnet med at det kunne bli litt svært å finne noen pene bukker så sent i sesongen. Jaktområdene var også minsket kraftig inn. Men med god hjelp av en god  jaktfører; Christopher fikk jeg skyte 4 bukker, hvorav den ene var en riktig god bukk. Sender med noen billeder .

Mvh

Geir.

Vildtarter

Revir

HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Erik Hahn Pedersen

Telefon: +(45) 22 19 86 54