Jagt i Skotland er stærkt vanedannende

Højdepunkter

  • Fysisk udfordrende jagt
  • Enorme vidder 
  • Hør den skotske kronhjort brøle
  • Skotsk gæstfrihed
  • Stærke jagttraditioner

Jagt i Skotland

Den klassiske jagtrejse i det skotske højland er åndeløst spændende og fysisk udfordrende jagt i storslået natur. Men en jagtrejse til Skotland er meget mere end det! Har man først oplevet den lune skotske gæstfrihed, skotternes tørre humor og stemningen på den lokale pub, er en jagtrejse til Skotland med sikkerhed noget man vender tilbage til – igen og igen! Hvis du endnu ikke har prøvet at gå på jagt i Skotland - så er det bare med at komme afsted!

Har du skudt en brølende kronhjort med et vagtsomt harem af hinder på toppen af en lyngklædt bakke midt i den hektiske brunst? Hvis du har, kan vi garantere dig, at vi har de absolut bedste revirer for en gentalelse af den unikke oplevelse – du behøver blot at ringe og sige til. Hvis du ikke har, så er det en alvor brist i din ”jægeropdragelse”, som du virkelig skylder dig selv at få gjort noget ved – vi guider dig hele vejen igennem! Jagt i Skotland er en jagtoplevelse du kan tage med dig hele livet!

Den skotske hjortejagt i højlandet er en klokkeklar europæisk jagtklasikker. Man jæger som reget to jægere sammen med en fælles ghillie – en lokalkendt jagtguide, som kender reviret som sin egen bukselomme. Så skiftes man til at skyde og begge jægere får del i den andens oplevelser. Ofte tæller jagtpersonalet også en såkaldt ponyman, som transporterer de nedlagte hjorte ud på hesteryg. Som jæger skal man være opmærksom på at jagten ikke er trofæjagt, som man kender den fra bl.a. Østeuropa. Man deltager simpelthen i revirets selektive afskydning… "Are you game for a stalk in the highlands and a wee dram, lad?"

 

Søgeresultater

Vildtarter

Revir

Partner

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kristina Møller Nielsen

Telefon: (+45) 63 21 10 22

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26