Jagt i Skotland er stærkt vanedannende

Højdepunkter

  • Fysisk udfordrende jagt
  • Enorme vidder 
  • Hør den skotske kronhjort brøle
  • Skotsk gæstfrihed
  • Stærke jagttraditioner

Jagt i Skotland

Den klassiske jagtrejse i det skotske højland er åndeløst spændende og fysisk udfordrende jagt i storslået natur. Men en jagtrejse til Skotland er meget mere end det! Har man først oplevet den lune skotske gæstfrihed, skotternes tørre humor og stemningen på den lokale pub, er en jagtrejse til Skotland med sikkerhed noget man vender tilbage til – igen og igen! Hvis du endnu ikke har prøvet at gå på jagt i Skotland - så er det bare med at komme afsted!

Har du skudt en brølende kronhjort med et vagtsomt harem af hinder på toppen af en lyngklædt bakke midt i den hektiske brunst? Hvis du har, kan vi garantere dig, at vi har de absolut bedste revirer for en gentalelse af den unikke oplevelse – du behøver blot at ringe og sige til. Hvis du ikke har, så er det en alvor brist i din ”jægeropdragelse”, som du virkelig skylder dig selv at få gjort noget ved – vi guider dig hele vejen igennem! Jagt i Skotland er en jagtoplevelse du kan tage med dig hele livet!

Den skotske hjortejagt i højlandet er en klokkeklar europæisk jagtklasikker. Man jæger som reget to jægere sammen med en fælles ghillie – en lokalkendt jagtguide, som kender reviret som sin egen bukselomme. Så skiftes man til at skyde og begge jægere får del i den andens oplevelser. Ofte tæller jagtpersonalet også en såkaldt ponyman, som transporterer de nedlagte hjorte ud på hesteryg. Som jæger skal man være opmærksom på at jagten ikke er trofæjagt, som man kender den fra bl.a. Østeuropa. Man deltager simpelthen i revirets selektive afskydning… "Are you game for a stalk in the highlands and a wee dram, lad?"

 

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Jimmy Isaksson och John Hjord på hjortjakt i Skottland

Nu har vi kommit hem efter en riktigt tuff vecka i Mamores/Loch Leven.
Väldigt tuff terräng och väder som vår Stalker inte kommer ihåg varit så dåligt.
Känns ruskigt kul att ha klarat detta under dessa förhållanden.

Så här i efterhand så gör de tuffa förhållandena allt så mycket bättre. När man fått kämpa för varenda meter. Men vi hade ett par dagar som det kändes som vi mest klättrade runt i en regnstorm och spred vittring. 
Men det har varit en otroligt spännande och utmanande resa. The Mamores är ett löjligt vackert ställe. Där även en hel del från Braveheart spelats in, fick vi höra.

Vildtarter

Revir

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Michael Holstein Schmidt

Telefon: (+45) 63 21 43 11

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser