Udlejning af satellittelefon

Lej en satellittelefon

Når du er ude og rejse på verdens yderpunkter kan du nemt komme ud for en situation hvor der ikke længere er dækning på din almindelige mobiltelefon. Hvis du samtidig er så uheldig at forstuve en fod eller brække en hånd kan det hurtigt udvikle sig i en retning hvor konsekvenserne kan være uoverskuelige.

Lej en satellittelefon og vær på den sikre side – i hele verden!

Du kan nemt bestille vores satellittelefon her, men book i god tid, hvis du vil være helt sikker på at få en satellittelefon med på din rejse.

Hvad er en satellittelefon?

En satellittelefon bruger, som navnet antyder, signal fra satellitterne og ikke fra det almindelige telefonnet. Det betyder at du vil kunne bruge den nemt og bekvemt fra selv de mest øde sandbanker i Sahara til indlandsisen på Grønland. Hvad enten du er ude og vandre, på jagt eller fisker i Alaskas ødemarker giver det en fantastisk tryghed at have en satellittelefon ved hånden.

Lej satellittelefon hos os

Hos os tilbyder vi en udlejning af satellittelefon til dig der planlægger en rejse hvor du ikke kan være sikker på dækning af det almindelige mobilnet. 
 

Model

Vores satellittelefon er af modellen 9575 Extreme og hører til blandt de bedste. Den udlejes med ekstern antenne, håndfrit sæt, net, samt billader. 9575 Extreme hører til blandt de bedste og udlejes med ekstern antenne, håndfri sæt, net- og billader.

Priser

Alle priser nedenfor er eksl. forbrug (15 kr/minut ved udgående opkald, indgående opkald er gratis - 10 kr pr. sms), forsendelse i Danmark (ca. DKK 275,-) og forsendelse af returpakken. 

Periode 1 uge 2 uger 3 uger 1 måned
Pris i DKK 2.400,- 2.900,- 3.400,- 5.000,-

 

NB. Der skal lægges 1 uges leje svarende til kr. 1.500,- i depositum, som naturligvis modregnes taletid når telefonen returneres.

NB. Lev.tid ca. 14 dage.

Ved for sent returneret telefon forbeholder vi os retten til at opkræve en ekstra uges leje. 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser