Bestyrelsen

Jens Risom - Bestyrelsesformand

Jens har gennem mere end 35 år professionelt beskæftiget sig med forvaltning og drift af jordbrug, skov, natur og ikke mindst jagt. Han har desuden arbejdet politisk med jagtens fremtid i Danmark og været en del af bestyrelsen i Bæredygtig Jagt, samt repræsenteret Landbrug Fødevare og Dansk Skovforening i den regionale Hjortevildt gruppe. Han har således daglig berøring med jagten både praktisk og på det politiske plan. Han har desuden været medlem af Diana/Limpopos bestyrelse indtil for nylig. Jens er desuden Adm. Direktør og godsforvalter for Gisselfeld kloster.

Jens har haft 50 års jubilæum som jæger og har jaget i et stort antal lande både med riffel og haglbøsse.

Jesper Andreasen - Bestyrelsesmedlem

Jesper Andreasen har i mere end 30 år været adm. direktør og medejer af indkøbscentret Rødovre Centrum. Jesper er uddannet som økonom og har i mange år også været tilknyttet den finansielle sektor. Derudover besætter Jesper en række tillidshverv og bestyrelsesposter indenfor så vidtforgrenede brancher som biografdrift, skovbrug, ejendomsdrift-og udvikling, ventureselskaber mm.

Jesper er selv ivrig jæger, globetrotter, naturelsker og ejer af en større skov på Midtsjælland.

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Selvfølgelig er Tina jæger! Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Poul Bertelsen - Bestyrelsesmedlem

Poul Bertelsen har siden begyndelsen af årtusindet været administrerende direktør, men bruger nu tiden på investeringer, familie og aktivt bestyrelsesarbejde i forskellige virksomhedsmæssige sammenhænge. Investeringerne dækker over fast ejendom, produktionsvirksomhed, vedvarende energi og forskellige former for fast moving consumer goods.

Poul Bertelsen er gennem de senere år blevet grebet af jagt. Først på eget landbrug og derefter er der erhvervet skov- og mosearealer med henblik på vildt- og naturudvikling af gode jagtrevirer. Senest er interessen fulgt op med investering i Limpopo Travel A/S, hvor Poul Bertelsen mener, at finde det helt rigtige forum for den fortsatte jagt-, fiskeri- og safariudfoldelse. I den sammenhæng er det et ønske at medvirke til at give Dianas gæster den bedste og mest minderige oplevelse, uanset om det gælder jagt, safari eller fiskeri.

Claus Moltrup - adm. direktør og bestyrelsesmedlem

Claus har en lang erhvervskarriere med direktørjobs og bestyrelsesposter i en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher.

Efter 12 år i revisorbranchen blev Claus ansat i L’EASY A/S, hvor han i 9 år fungerede som direktør, og derigennem fik sin kommercielle baggrund og erfaring i, hvor vigtigt det er at kunden er tilfreds og hvordan vækstpotentiale med succes kan udnyttes lønsomt. I kriseårerne fra 2009 til 2015 var Claus koncerndirektør for Autorola A/S, hvor opgaven tillige var lønsomhed med særlig fokus på produktudvikling og vækst på nye markeder i udlandet.

Sideløbende med sine direktørstillinger har Claus fungeret og fungerer stadig som ekstern bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. Han har via sit netværk og tidligere jobs kontakt med mange personer i såvel Danmark som uden for landets grænser.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser