Annoncering

Nå ud til verdens jægere – Annoncér hos Limpopo Travel

Giv din markedsføring et boost – og kom i kontakt med købestærke jægere

Hvis du ønsker at høre mere om annoncering i vores medier, kontakt os på info@limpopo.dk eller pr tlf. (+45) 62 20 25 40. Vi forbeholder os til en hver tid retten til at afvise at annoncere for virksomheder som vi ikke ønsker skal indgå i vores markedsføring.

Hvem er vi?

Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser er markedsledende indenfor salg af jagtrejser på det skandinaviske marked.  Bureauet har eksisteret i mere end 40 år og er i dag Europas største jagtrejsebureau. Læs mere om Limpopo Travel

Hvem er vore kunder?

Vore kunders demografi (baseret på en analyse af modtagerne af vores nyhedsmail):
Består af 95% mænd med en gennemsnitsalder på 49 år. Vore kunder er samtidig et yderst købestærkt segment, som i snit bruger godt 26.000 DKK på jagtrejser hvert eneste år. 11% af vore kunder bruger over 50.000 DKK på jagtrejser om året!

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Hvis jeres produkter har en relevans for vore kunder kan vi tilbyde at markedsføre din virksomhed til nogle af Europas mest købestærke jægere. Markedsføring foregår gennem en direkte relevant annoncering til jægerne.  Annoncering til jægerne kan gennemføres ved brug af en eller flere af vores mediekanaler

Pris

Vi har på samtlige af vores medier en direkte kontakt til vores målgruppe og samtidig kan vi tilbyde en yderst konkurrencedygtig pris på annoncering til jægerne. Markedsføring gennem os er således en attraktiv mulighed for din virksomhed for at målrette din annoncering direkte mod jægerne. Se vores priser for annoncering her

Hjemmeside

Vor hjemmeside – www.jagtrejser.dk – har hver måned mange tusinde unikke besøgende og besøgstallet er i konstant fremgang. Hjemmesiden er tilgængelig på dansk, svensk, englsk og tysk. Vores hjemmeside er således et godt værktøj til løbende annoncering af forskellige produkter, da du har mulighed for at udskifte dit banner så ofte du vil. Der er begrænsning på annoncepladserne på hjemmesiden og de bliver derfor solgt efter ”først til mølle” princippet. 

Vi kan tilbyde banner på vores hjemmeside. Størrelsen er 140x50 pixels og kan være i formaterne .JPG eller .GIF (må gerne være med bevægelse). Udover jagtrejser.dk, har vi forskellige sprogversioner af vores hjemmeside hvor jeres virksomhed har mulighed for at nå ud til internationale jægere. 

Bannerannoncer:

 • Bannerannonce på www.jagtrejser.dk (ca. 63.000 besøg om måneden), 1 års annoncering
  10.000,-
 • Bannerannonce på www.diana-hunting.com/ (ca. 5.500 besøg om måneden), 1 års annoncering
  2.500,-
 • Bannerannonce på www.diana-jagdreisen.de/ (ca. 5.000 besøg om måneden), 1 års annoncering
  2.000,-
 • Bannerannonce på www.jakt-resor.se/ (ca. 5.000 besøg om måneden), 1 års annoncering
  2.000,-
 • Tilbud: 1 års annoncering på samtlige sprogversioner
  12.500,-

Nyhedsmail

Vi udsender hver anden uge en nyhedsmail med jagtrejsetilbud til en stor del af vore kunder på sprogene dansk, svensk, tysk og engelsk. Den danske udgave udsendes til 7.500 aktive abonnenter hver anden uge. De øvrige sprogversioner når ud til mere end 10.000 modtagere. Samtlige abonnenter har selv bedt om nyhedsmailen - åbningsprocenten på den danske nyhedsmail er hver gang på 50-60%. Vi har plads til max to bannerannoncer pr. udsendelse. 

Bannerannoncer:

 • Bannerannonce i den danske nyhedsmail (7.500 antal modtagere og næsten 4000 åbninger hver anden uge)
  2.000 DKK + moms
 • Bannerannonce i den svenske nyhedsmail (5.000 antal modtagere og ca. 3500 åbninger hver anden uge)
  1.500 DKK + moms
 • Bannerannonce i den engelske nyhedsmail (1.500 antal modtagere og ca. 500 åbninger hver anden uge)
   500 DKK + moms
 • Bannerannonce i den tyske nyhedsmail (3.500 antal modtagere og ca. 1500 åbninger hver anden uge)
   1.000 DKK + moms
 • Annonce i alle sprogversioner - samlet pris
  3.500 DKK + moms
   

En bannerannonce i den danske nyhedsmail koster 2.000 DKK + moms. Bannerstørelse: 600 x 200 pixels (bredde x højde). NB: Vi modtager kun bannere med relevans for vores kunder og vi forbeholder os til hver en tid retten til at afvise et banner.  

Stand-by tilbud:

Såfremt jeres virksomhed indvilger i at købe 7 bannerannoncer i forskellige nyhedsmails, kan vi give betydelig rabat. I har med denne løsning  ikke mulighed for at vælge hvilke uger jeres banner kommer med – det kommer når der er en ”ledig plads”. Vi garanterer dog, at alle 7 bannere som minimum kommer med i nyhedsmails inden for 6 måneder. Vi kan derfor tilbyde at købe 7 stk. bannerannoncer til en samlet pris på 10.000 DKK.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser