Rejse & afbestillingsforsikring:

DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse-eller afbestillingsforsikring gennem DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S, kan du kontakte din rejsekonsulent eller kontakte vores support på telefon 6220 2540 eller sende en mail til info@diana.dk

Europæiske ERV jagtrejseforsikring:

En jagtrejse er ikke en almindelig rejse. Derfor er en almindelig rejseforsikring ikke nok for den rejsende jæger. Diana/Limpopo har derfor skræddersyet en særlig jagtrejseforsikring i samarbejde med forsikringsselskabet Europæiske ERV. Den specielle jagtrejseforsikring dækker de helt særlige behov og krav, som en jæger har, når han er på jagt ude i verden - og den kan kun købes gennem Limpopo Travel A/S.

Forsikringen tager udgangspunkt i de særlige forhold, der gør sig gældende, når du tager på jagtrejse. Jagtrejseforsikringen dækker f.eks. tabt mulighed for at gå på jagt, hvis du brækker din aftrækkerfinger og derfor ikke kan skyde. Det gælder både for skader, der er påført forud for rejsen hvis du har tegnet en afbestillingsforsikring og under selve rejseforløbet. En almindelig bagagedækning er ofte ikke tilstrækkelig for jægere, som rejser med dyre våben, optik og kameraer. Du kan derfor tilkøbe en Teknisk Udstyrsforsikring, så den svarer til værdien af alt dit udstyr. Jagtrejseforsikringen fungerer også som ansvarsforsikring under jagten i den udstrækning, en skade ikke dækkes helt eller delvist af ansvarsforsikringen, som følger med jagttegnet. Og vær opmærksom på, at ansvarsforsikringen på dit jagttegn ikke dækker på rejser udenfor Europa.

Tag en snak med os og find ud af, hvorfor du behøver en jagtrejseforsikring.

Bemærk: Vi kan også sælge dig denne forsikring, hvis du rejser med et andet bureau eller har arrangeret turen selv.

Læs/download Europæiske ERV brochure her

Læs/download Europæiske ERV betingelser her

Afbestillingsforsikring:

Rammer akut sygdom, som medfører hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje dig selv, dine nærmeste pårørende eller din rejseledsager, kan du uden omkostninger annullere rejsen eller udsætte den til et mere passende tidspunkt. Brand eller indbrud i egen bolig eller egen virksomhed umiddelbart inden afrejse kan også være grund til at annullere eller udsætte rejsen.

Du kan hos DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S vælge mellem to afbestillingsforsikringer, som koster henholdsvis 4,67% eller 7% af rejsens pris.

Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 4,67% vil du få udstedt et tilgodebevis på rejsens pris af DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S.

Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 7% vil du få refunderet rejsens pris af Europæiske ERV Rejseforsikring.

Afbestillingsforsikringen skal bestilles samtidig med rejsen, og SENEST ved indbetaling af depositum. Efter indbetaling af depositum, er det ikke længere muligt at tegne afbestillingsforsikring på rejsen.

Udvidet dækning inkluderet i forsikringen:

Når du tegner en afbestillingsforsikring hos DIANA Jagtrejser & Limpopo Travel A/S, er vores udvidet dækning altid inkluderet i prisen, hvilket betyder at det også er gyldig afbestillingsgrund, at man afbestiller rejsen som følge af mindre fysisk tilskadekomst, der normalt ikke giver ret til afbestilling, men som vil ødelægge rejsens formål.

Et godt eksempel kunne være en forstuvet finger, som vil umuliggøre at tage på jagt, men som naturligvis ikke ville opfylde forsikringskravet om at være lægeordineret sengeliggende. Samme forhold gør sig også gældende i forbindelse med erstatningsrejse.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser