Jagt i Ungarn betyder fantastisk jagt på kæmpe trofæer

Højdepunkter

  • Kapitale trofæer på kronvildt, dåvildt, muflon, vildsvin og råvildt
  • Høj succesrate
  • Velorganiseret vildtforvaltning
  • Konkurrencedygtige priser

Jagt i Ungarn

Ungarn har altid været en god jagtnation med solide europæiske jagttraditioner. Jagt i Ungarn er uden sidestykke, og hvis du mangler et stærkt trofæ er jagt i Ungarn helt sikkert noget for dig. Ungarn er kendt for stærke vildtstammer med høj trofækvalitet af især kronvildt, dåvildt, råvildt og vildsvin. Under jagt i Ungarn kan man jage hjorte med trovævægte på 10-11 kg med høj succesrate, hvis man går efter virkelig kapitale trofæer. Tilsvarende topper både dåvildt og råvildt nedlagt under jagt i Ungarn ofte opmålingslisterne. Ungarn også et spændende småvildtland med et rigt udbud af jagt på især fugle - fasaner, ænder, duer mm -  til langt lavere priser end herhjemme. Endnu en grund til at tage på jagt i ungarn!

Velorganiseret jagt og hyggelige ophold med spændende ungarsk forplejning kendetegner altid et jagtophold hos de gæstfrie ungarske jagtværter på et af vore fantastiske revirer. Jagt i Ungarn har et ufortjent ry for at være særligt dyrt - det skyldes nok først og fremmest, at her virkelig høstes en masse kapitale trofæer hvert år. Man risikerer dog ikke hus og hjem ved at nedlægge den anviste hjort - på en jagt i Ungarn skal jagtføreren nemlig anvise et trofæ inden for en tolerance på plus/minus 15% af den på forhånd aftalte størrelse. Alternativt kan jægeren efterlade trofæet uden beregning. Det er en god sikkerhed mod budgetoverskridelser!

 

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Torbjørn i Ungarn

Hadde en fantastisk jakttur til Ungarn. Maken til tetthet av vilt hadde jeg aldri forestilt meg. Helt utrolig!! Drømmer allerede om ny tur og håper å finne en måte å overbevise min kone :) Diana- Limpopo, Attila og ikke minst PH Pisti, får mine beste anbefalinger!

Torbjørn

Vildtarter

Revir

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser