Namibia er et familievenligt jagtland for den kvalitetsbevidste jæger

Højdepunkter

  • God vildtbestand og trofækvalitet
  • Virkelig god antilopejagt
  • Kæmpemæssige naturområder
  • Konkurrencedygtige priser

Jagt i Namibia

For hvert år, der går, bliver Namibia et mere og mere populært jagtrejsemål. Revirerne er oftest enorme, jagten er udfordrende og fair, trofækvaliteten er i top og mange eftertragtede store arter er særligt talrige i Namibia og kan derfor nedlægges for relativt små penge. Det enorme jagtland er ca. 20 gange så stort som Danmark, men befolkningen tæller kun ca. to millioner mennesker. Her er der med andre ord plads til vildtet, og jagten er derfor en naturlig del af hverdagslivet i Namibia.

Vi råder over en bred og meget alsidig vifte af gode samarbejdspartnere, som tilbyder jagtoplevelser for enhver smag og pengepung. Jagten er prima hos dem alle og mens indkvartering og forplejning hos nogle er udmærket, er den sublim hos de mere luksusorienterede jagtudbydere. Om man er erfaren Afrikajæger eller ny på riffeljagtens stier er underordnet – Namibia er et sikkert valg for alle kvalitetsbevidste antilopejægere! Desuden er de fleste destinationer meget velegnede for ikke-jagende ledsagere som udgangspunkt for kombineret jagt- og familieferie.

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Christian Omujeve Safaris

Selvom jagten ikke er slut endnu, takker vi mange gange for, at I har anbefalet Omujeve. Det er en perfekt lodge, som er virkelig behagelig. Maden er sensationel og familien er sød, og man føler sig som en del af den.

Jagten er super og vi har en god professionel jæger. Turen er fantastisk, og vi er meget tilfredse. Mange tak Hilsen fra Omujeve  

Christian Maedel

Ole Bjørn Olesen i Omujeve

Denne tur har virkelig været en af vores bedste jagtrejser til dato. Turen gik over alt forventning både med flyvning og selve opholdet på Omujeve. Opholdet på Omujeve har været så dejligt, spændende og smuk en oplevelse, og kan kun anbefales til andre, som vil havde den mest vidunderlige tur både hvad angår hygge, mad, personalet og ikke mindst alle de fantastiske jagtoplevelser som vi har haft med Henk og vores sjove chauffør. Jeg kan kun anbefale og anbefaler stedet til alle dem som jeg snakker med.

Et kæmpe stort tak til Limpopo & Diana jagtrejser samt til Nic og Elsada Kruger fra Omujeve Hunting Safaris for denne kæmpe oplevelse.

Cai Inge Holm i Omujeve

Forestil dig at spise morgenmad i loungen med en masse trofæer på væggene, mens du ser solen stige op over savannen, som er dækket med træer og buske, og at planlægge den foranstående jagtdag med din PH. Forestil dig at pürsche efter antiloper på mange tusind hektar, både små og store antiloper med gode trofæer. Forestil dig at slappe af efter endt jagtdag og nyde en god middag sammen med ejerfamilien, din PH og andre jagtgæster, hvor I smager på kød fra de dyr, der er blevet skudt på farmen. Eller forestil dig efter en endt jagtdag på den hede savanne at sidde rundt om bålet under den fantastiske afrikanske stjernehimmel med en kold øl i hånden, mens I taler om dine egne og de andre jagtgæsters jagtoplevelser fra dagen, som er ved at gå på hæld.

Denne drøm gik i opfyldelse for mig i 2016 og 2017, hvor jeg besøgte Omujeve Hunting Safaris i det storslåede land Namibia. De har to jagtfarme på mange tusinde hektar, nemlig Omujeve under en times kørsel fra hovedstaden Windhoek og Schonbrunn ca. 3 timers kørsel syd for Windhoek. Jeg har jaget antiloper på begge farme, og jeg har skudt 12 forskellige antiloper såsom Eland og Kudu og også den lille Steinbok. De fleste trofæer var gode trofæer, og min White Blesbok kommer helt sikkert til at indbringe en guldmedalje. Det er også muligt at jage gepard og leopard. Jagten, indkvarteringen og måltiderne er fremragende og personalet er hjælpsomt og imødekommende, også ejerfamilien, som består af Elsada, Nic og Corne. Jeg ser virkelig frem til at komme tilbage til Omujeve, og jeg vil anbefale andre at følge mit eksempel.

Jens Ole hos Omujeve Safaris

Efter et par særdeles vellykkede ture til Sydafrika, havde min familie og jeg lyst til at prøve og se noget andet. Valget faldt på Namibia, hvor vi i to uger dels skulle jage og dels være turister. Min søn fik jagttegn sidste år, og jeg havde derfor lovet ham at han også skulle have chancen for at skyde et stykke vildt i Afrika.

Valget faldt på Omujeve, som ligger tæt ved lufthavnen i Windhoek. Stedet er meget vildtrigt, og med stedets dygtige PHér lykkedes det mig hurtigt at få nedlagt nogle af de trofæer som jeg havde ønsket mig. Ligeledes lykkedes det for min søn at få en rigtig god jagtoplevelse som blev afsluttet med en spændende pürsh og et rigtigt godt skud til et gammelt vortesvin.

Efterfølgende stod den på turisme i bla. Etoshas nationalpark, Swakopmund og i den fantastisk flotte ørken ved Sossusvlei. Sidstnævnte bød på en flot ørkenvandring hvor vi besteg én af de højeste klitter, bedre kendt som “Big Daddy”Igen en fantastisk tur som vi vil tænke tilbage på mange gange, samtidigt med at vi glæder os til den næste!

Mvh
Jens Ole og familie

Göran hos Omujeve Safaris

Omujeve Safaris har än en gång visat sig erbjuda ett underbart och exclusivt boende där varje måltid är en upplevelse! Även inbitna motståndare till salad måste njuta av de sallader som kan liknas vid måleri i sina smakfulla dekorationer! Detta var en selektionsjakt styrd av rädslan för vintertorka därför inriktades jakten på  unga hondjur av Blue Wildebeest och Kudu! Denna jakt är lika Spännande och krävande som trofeejakt! Dem otroligt skickliga trackern Kabila har påbörjat sin strävan att bli professionell hunter (PH).

Jag fick sista dagen uppleva hans två första jakter som självständig guide! Detta gick utmärkt första försöket resulterade i en Timmes stalk och slutligen skott på en blue wildebeest! Andra försöket gick lugnt och sakta in i en hjord av samma djurslag och efter 30 minuter. Ca 50 meter i rätt vind lyckades vi hitta ett ungt hondjur bland alla tjurar!

Kabila kommer att bli en mycket bra och lugn guide!

Tack för denna upplevelse
Göran Holm

Hartvig hos Osonjiva

Glædelig overrasket. Sidste gang vi besøgte området (for 6 år siden) var der ikke så meget vildt, men nu meget godt jagtområde med mange forskellige slags vildtarter. Kan absolut anbefales til både førstegangs- og rutinerede jægere. Prima indkvartering og forplejning. Der blev gjort alt for at opfylde vores ønsker mht vildt. Vi ønskede en gepard (fik vi), sjakal (vi fik 3), ardwolf (set x2 men desværre ikke på skudhold) og caracal(set x1, men ikke på skudhold) Vi fik desuden 3 oryx og 1 vortesvin. Servicen fra Limpopo/Diana har fuldt tilfredsstillende. Har rejst med samme bureau tidligere og altid været fuldt tilfreds med kvaliteten og servicen.

Vores bedste tur - Omujeve Safaris

I starten af oktober besøgte vi Omujeve Hunting Safaris i Namibia. Vi var de første jægere fra Slovakiet. De behandlede os rigtig godt og på hele turen følte vi os hjemme. Vidunderlig natur, savanne med små bakker, det helt rigtige Afrika. Vi havde også en god erfaren PH og tracker – Uys og Kabila. De var vores venner lige fra starten. Vores andre hjælpere var to hunde – Max og Majlo. Vi gik ikke nogen steder uden dem.

Vi havde masser af held med vores trofæjagt. Vi elskede det sted, hvor vi boede og også maden. Det var vores bedste jagtrejse nogensinde. Forhåbentlig bliver det ikke den sidste, da vi helt sikkert vil besøge Omujeve igen. Vi vil også sige tak til Linda fra Limpopo Travel for planlægningen af vores tur.

Sofie, Laura, Christina og Michael Omujeve Safaris

Efter at min kone og jeg havde haft en god tur til Sydafrika i 2013 sammen med vores bedste venner, fik min familie og jeg lyst til sammen at opleve ”safari og farmlivet” i Namibia. Jeg havde tidligere i 1997 boet og jagtet i dette fantastiske land – og længslen efter at komme tilbage spillede nok lidt ind i valg af destination. Valget faldt på Omujeve Safaris, der kunne tilbyde gode forhold og rammer for hele familien, en lufthavn der lå tæt på jagtområdet, super priser og meget mere jf. den information vi fik ved bestilling af opholdet… - så den 12. marts 2014 tog vi afsted.

Og sikke et valg…!!! Omujeve Lodge var fantastisk!!! - Stedet er meget vildtrigt og jagtområdet er dejligt kuperet med masser af muligheder for gode og spændende pürsch. Maden er sensationel, og organisationen og familien bag Omujeve er utrolig velorganiseret og nogle fantastiske mennesker!!! – vi følte alle, at vi blev behandlet ”som en del af Omujeve-familien”!

Stedet har nogle rigtig dygtige PH-ér, og vi vil alle sende de største hilsner til Rian som gav hele familien og specielt undertegnede nogle af de mest fantastiske jagtoplevelser jeg nogen sinde har haft – super jagt!!! – det er længe siden jeg har gået, kravlet og ”rigtig jagtet” så meget for at komme til gode jagtsituationer!!!

Det lykkedes mig at få nedlagt de fleste af de trofæer, som jeg havde valgt på denne tur – Bla. Eland, Oryx, Hartebeest, Impala, Springbuk, Duiker og Vortesvin – alle af god trofækvalitet! Ligeledes lykkedes det for min ældste datter på 14 år, at nedlægge en gammel Blue Vildebeest med et super skud efter en rigtig god og spændende pürsch. Vi forsøgte ligeledes at komme til skudchance med min yngste datter på 12 år, på flere forskellige vildtrarter, men vi manglede det sidste held for at ”det hele var gået op i en højere helhed” – men som Sofie sagde… ”FAR!... – vi dropper bare min konfirmation… - og tager herned igen!!!...”.

Omujeve Lodge kan varmt anbefales, specielt hvis i som familien påtænker at tage af sted sammen – rammerne er virkelig gode, skønne værelser, dejligt personale og perfekte omgivelser – stor tak til alle på Omujeve!!! – vi ses igen…!!!

Vi vil også sige tak til Linda fra Limpopo Travel for god vejledning og planlægning af vores tur – det indfriede til fulde vores forventninger!!!

De bedste hilsner fra
Sofie, Laura, Christina og Michael Møller

Mads hos Omujeve Safaris

Så er vi kommet godt og sikkert hjem, efter en helt fantastisk tur til Omujeve. Vi have en super god tur, og vi fik en rigtig god service på stedet, som vi faktisk havde helt for os selv, nu skal vi så bare lige i gang med, at spare lidt penge sammen igen. Familien nedlagde følgende dyr:

Annelise: Springbuck, Black WB
Anna: Blesbuck
Emil: Impala
Mads: Impala, Oryx, Zebra H, Zebra B, Waterbuck & Hartebeest

God dag i det sydfynske.

Mvh
Mads N

Vildtarter

HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Linda Bertelsen

Telefon: (+45) 63 21 43 04

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser