Limpopo & Diana Jagtrejser

Limpopo Travel og Diana Jagtrejser – som i dag er et og samme firma - bygger på mere end fire årtiers erfaring i jagtrejsebranchen. Diana Jagtrejser blev grundlagt i Svendborg, Danmark tilbage i 1974 af den internationale jagtrejseprofil Jan Krossteig.

I årene der er gået er virksomheden vokset sig til at være verdens største jagtrejsebureau med jagtpartnere i 39 lande og kunder fra hele verden. Dette har kun været muligt i kraft af kundernes tillid til vor virksomhed, vores partnere og den service vi yder. Vi sætter en stor ære i, at en væsentlig del af vore kunder er stamkunder, som rejser med os ofte og som trækker nye kunder med sig ind i vor virksomhed.

Et kaotisk jagtrejsemarked

Jagtrejsemarkedet har aldrig været mere kaotisk end netop nu. Et mylder af små og mellemstore bureauer har vi altid haft på jagtrejsemarkedet, men i de senere år har internettet for alvor åbnet op for direkte bookinger og arrangementer via mere eller mindre gennemsigtige ”formidlere” og udenlandske bureauer. Rigtigt mange jægere brænder fingrene på ”billige” arrangementer, der ikke afvikles som lovet og det er som regel først når det går galt, at det går op for den uheldige jagtrejsekunde, hvori forskellen mellem et godt dansk bureau – med al den tryghed det indebærer – og en tvivlsom udenlandsk udbyder består.

Tryghed på rejsen

Vi tilbyder vore kunder en ret enestående tryghed. Vores erfarne medarbejdere kender vore destinationer og kan yde en særdeles kvalificeret rådgivning baseret på kundens individuelle ønsker. Booker man sin jagtrejse gennem os er man sikret imod konkurs via den danske Rejsegarantifond. Vort mangeårige medlemskab af Dansk Rejsebureauforening er en sikkerhed for professionel behandling gennem hele jagtrejseforløbet – også i tilfælde af, at noget ikke går helt som planlagt. Som kunde hos os kan man forvente opbakning i døgndrift på vor nødtelefon i tilfælde af, at noget som helst går skævt.

Jagtrejser af højeste kvalitet

Vores lokale jagtarrangører har igennem mange år bevist deres høje kvalitet – vi samarbejder som udgangspunkt kun med branchens bedste. Vores lokale jagtpartnere overdrager en masse administration og markedsføring til os, så de kan koncentrere sig om det, de er allerbedst til: Nemlig at sikre vore kunder den absolut bedst tænkelige jagtoplevelse. Vor betaling for at udføre ”benarbejdet” og rejseplanlægningen betales af partneren – ikke af kunden.

Din vigtigste rejsepartner og sikkerhedsnet

Hvis en jagtrejsekunde fra et land, hvor vi ikke repræsenterer en given partner, booker en rejse direkte, kommer han til at betale nøjagtigt det samme for turen, som hvis han havde booket gennem os. Men det bliver UDEN trygheden. Han får ingen kvalificeret rådgivning forud for sit valg af jagtrejse. Der bliver ingen hjælp til at arrangere rejsen med alt hvad det måtte indebære af flyreservationer, våbentransport, billeje og hoteller osv. Går noget skævt undervejs står han helt alene og hvis det er gået helt galt og ender i en klagesag skal den jagtrejsende nu selv kæmpe med en udbyder, der måske befinder sig på den anden side af jordkloden. Dette er realiteterne for alle der vælger at gå uden om et velrenommeret dansk bureau.

Rigtigt mange af vore kunder tænker ikke så meget over den tryghed vi tilbyder dem. Vi gør nemlig vort yderste for, at det aldrig bliver nødvendigt at skænke det en tanke. Det er derfor, vi har opnået den position på markedet vi har.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser