Medarbejdere

Claus Moltrup - adm. direktør og bestyrelsesmedlem

Claus har en lang erhvervskarriere med direktørjobs og bestyrelsesposter i en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher.

Efter 12 år i revisorbranchen blev Claus ansat i L’EASY A/S, hvor han i 9 år fungerede som direktør, og derigennem fik sin kommercielle baggrund og erfaring i, hvor vigtigt det er at kunden er tilfreds og hvordan vækstpotentiale med succes kan udnyttes lønsomt. I kriseårerne fra 2009 til 2015 var Claus koncerndirektør for Autorola A/S, hvor opgaven tillige var lønsomhed med særlig fokus på produktudvikling og vækst på nye markeder i udlandet.

Sideløbende med sine direktørstillinger har Claus fungeret og fungerer stadig som ekstern bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. Han har via sit netværk og tidligere jobs kontakt med mange personer i såvel Danmark som uden for landets grænser.

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Selvfølgelig er Tina jæger! Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Erik Hahn Pedersen - Rejsekonsulent & bestyrelsesmedlem

Erik er først og fremmest husets ekspert på de ekstreme vildmarks- og bjergjagter i Asien og Nordamerika samt på jagter efter virkelig stærke bukke. Erik sidder desuden i bestyrelsen for Limpopo Travel A/S / Diana Jagtrejser.

Erik er en af Skandinaviens mest berejste riffeljægere. Han har gået på jagt gennem snart 40 år – først med haglbøsse, senere med riffel. Den helt store lidenskab, er bukkejagten, ikke mindst i Sverige og England. Mange af disse bukkejagter er filmet af Hunters Video, og har dannet baggrund for mange foredrag, omkring bukkejagt på især stærke bukke.

Alex Linde - Business Controller

Alex sidder med udarbejdelse af spørgeskemaer, kvalitetsanalyser på vore rejser, hjemmesiden og nyhedsbreve. Udover dette står han også for indførelsen samt vedligeholdelsen af GDPR i firmaet. 

Uddannelsesmæssigt er Alex Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring og har en kontoruddannelse fra Danfoss Power Solutions. 

Alex startede som praktikant ved Diana Jagtrejser i 2017 i forbindelse med sin uddannelse til Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring. Han er efter endt uddannelse fortsat i firmaet. 

Alex har været jæger siden 2017.

Anne Fick - Rejsekonsulent

Anne er ansvarlig for vore mange destinationer i Polen. Det er ingen overdrivelse at Anne formentlig kender jagten på de bedste polske statsrevirer bedre end nogen anden. Hun har rejst landet tyndt på kryds og tværs og kender det meste af jagtpersonalet personligt. Anne er naturligvis selv jæger og har dyrket alle de polske jagtformer med stor iver gennem mange år.

Anne startede som elev hos Diana jagtrejser i 1982. Igennem årene har hun primært beskæftiget sig med rejser til Polen og siden 1996 som destinationsansvarlig.

Erik Pedersen Brinkmann - Rejsekonsulent

Erik er ansvarlig for vore Big Game jagter i Afrika samt alle jagter i Nordamerika og Østeuropa med undtagelse af Polen og Ungarn. Han har besøgt langt de fleste af de destinationer han administrerer og kender de lokale partnere personligt.

Som ivrig jæger har Erik rejst flittigt med riflen over store dele af verden, men først og fremmest i Afrika, Europa og Nordamerika. Siden 2006 har han udgjort en del af teamet hos Limpopo Travel.

Joakim Pedersen - Rejsekonsulent

Joakim blev ansat i august 2014. Joakims helt stærke side er rejser til vores mange destinationer i Polen. Bl.a. har Joakim besøgt alle vore polske statsrevirer flere gange, og har derfor en stor kendskab til vores mange rejsemål i Polen.

Joakim er udover Polen, ansvarlig for vores jagtrejser til Nordamerika, Sydamerika og Oceanien, samt flere af vores europæiske destinationer.

Joakim er født og opvokset i en familie, som alle deler passionen for jagt, og han har derfor haft jagttegn siden han var 16 år gammel. Udover at være ivrig haglbøsse jæger i Danmark, nyder Joakim også at rejse med riflen til lande som Sverige, Tyskland og selvfølgelig Polen.

Ulla Fregerslev - Rejsekonsulent

Ulla er husets specialist på alle de usædvanlige jagtrejser. Hun håndterer alt fra bjergjagter i Asiens bjerge, til jagtsafaris i Centralafrikas jungle, gemsejagter i Frankrig og alle vore jagter i Tyrkiet. Der kommer hele tiden nye produkter til. Er det eksotisk lander det på Ullas bord!

Få har mere alsidig rejseerfaring end Ulla – hun har været over det meste af verden – flere gange! Ulla har siden 1987 været produktansvarlig rejsekonsulent i jagtrejsebranchen. Først hos Diana Jagtrejser og siden 2007 hos Limpopo Travel A/S.

Linda Bertelsen - Rejsekonsulent

Linda er ansvarlig for vore jagtdestinationer i Sydafrika og Namibia. Gennem de seneste 15 år har hun udelukkende beskæftiget sig med rejser til det sydlige Afrika og har et indgående personligt kendskab til samtlige af vore partnere og deres områder. Linda er selv ivrig jæger og har efterhånden jaget langt de fleste antilopearter.

Linda startede hos Diana Jagtrejser i 1983. Dengang arbejdede hun primært med rejser til Østeuropa. Siden år 2000 har hun beskæftiget sig med jagtrejser til Afrika – en destination hun virkelig brænder for!

Lars Storgaard - Rejsekonsulent

Lars Storgaard, som driver vort kontor i Ulstrup (Jylland), er med sine 22 år i jagtrejsebranchen en enorm kapacitet - og Lars deler meget gerne ud af alle sine erfaringer.

Det er gennem årene blevet til en hel del rejser til det afrikanske kontinent - specielt mange til Namibia, Sydafrika og Zimbabwe - både på individuelle rejser og som rejseleder på diverse grupperejser. Lars har ligeledes stor jagtfaring fra Asien, Nordamerika og langt de fleste jagtlande i Europa.

Mark Longhi Andreasen - Rejsekonsulent

Mark arbejder som vores sjællandske agent, og du vil ofte kunne finde ham træne på de københavnske skydebaner. Passionen for jagt og de tilhørende facetter startede, da han som barn var klapper i hans fars konsortie. Passionen har gennem 12 år vokset sig til, at han idag dedikerer mest mulig tid på alt fra rævejagt til bjergjagt, omend hans store lidenskab er bukkejagt og anstand på grise i Sverige, som udfordrer tålmodigheden. 

Tiltrods for sin unge alder har Mark besøgt mere end 75 lande og oplevet jagten i 20 af dem, deriblandt Zambia hvor han tilbragte 3 måneder hos vores partner Kwalata Safaris, som gav ham en stor viden om big game-jagter. Skulle du gå med en drøm om et fjerntliggende jagteventyr, men mangler en rejsemakker, er Mark ofte åben for at tage med.

Du kan følge Mark på Instagram på kontoen The_wild_fever 

Peter Nielsen - Rejsekonsulent

Peter Nielsen har rejst i Polen siden 2000 og solgt jagtrejser siden 2003. Hans speciale er Polen og Ungarn. Peter elsker jagt på kronhjort, grisejagt, drivjagt og bukke - eller bare jagt i Polen. Han er en erfaren jæger med jagtrejser til Ungarn, Spanien, Norge, Sverige og Tyskland på CV'et. 

Dennis Havsager - Rejsekonsulent, buejagt

Dennis Havsager har gået eller været med på jagt så længe, han kan huske tilbage, og da Dennis selv blev gammel nok til at tage jagttegn, blev det også til mange jagtdage med både hagl og riffel, men de sidste 10 år, har det kun været buejagt herhjemme i Danmark, og ikke mindst i udlandet, han har dyrket.  Dennis har igennem årene skudt meget forskelligt vildt, både stort som småt, så han føler sig godt rustet til at rådgive om både destinationer for en buejagtrejse, samt hvilket grej der anbefales til en jagtrejse med buen. 

Jutta Kolding - Afdelingsleder for Support

Jutta blev ansat i Limpopo Travel / Atlantik Travel i 2015 og blev leder for afdelingen i 2016. Gennem mere end 30 år har Jutta beskæftiget sig med rejser, dels som rejsekonsulent, som billetmedarbejder og som administrativ medarbejder.

Jutta er uddannet ved DSB indenfor både erhvervsrejser, turistrejser og grupperejser og har senere beskæftiget sig med ungdomsgrupper i Kilroy Travels, safarirejser i Adventure Safari og erhvervsrejser hos Carlson Wagonlit Travel, VIA Egencia Travel og senest som backoffice-medarbejder hos BCD Travel.

Mette Skovsgaard - Salgsassistent & Support

Blev ansat i Limpopo Travel i 2006. Mette har forinden beskæftiget sig med formidling af rejser til den sydlige del af Afrika hos Diana Hunting Tours i perioden 1996-2000. Efter nogle år i møbelbranchen kom hun tilbage til rejsebranchen. Mette er rejsevant og har på sine utallige udlandsrejser blandt andet besøgt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika og Mauritius.

Sacha Schaffrath - Salgsassistent & Support

Blev ansat i Limpopo Travel i 2004 efter at have været beskæftiget med jagtrejser hos Diana Hunting Tours fra 2002. Sacha har fået sin uddannelse i rejsebranchen hos Kilroy Travels, hvorefter hun fortsatte hos Star Tour med salg af ferierejser.

Lise Haugaard Lentz Thomsen - Salgssupport

Lise er ansat som salgssupporter og har tidligere været trainee i support-gruppen.

Når hun ikke  er på kontoret, er hun deltidsbrandmand. Lise har meget af sin interesse for jagt og natur, gennem
sin far.

Rasmine Dissing Johansen - Elev i Salgssupport

Rasmine blev i sommeren 2018 student på Svendborg handelsgymnasie, efterfølgende blev hun ansat som kontorelev med speciale i salgsupport hos Limpopo Travel.

Når Rasmine ikke befinder sig på kontoret spiller hun håndbold. Derudover har Rasmine siden hun var ganske lille haft en stor interesse for natur og ikke mindst dyr.

Åse Svedal - Bogholder

Åse blev ansat i Limpopo Travel i 2009 efter 25 år i samme stilling hos Diana Jagtrejser.

Medarbejdere i Norden

Sten Sjögren - Rejsekonsulent i Sverige

Sten har i årenes løb arbejdet som agent for flere forskellige svenske og danske jagtrejseselskaber og han har meget stor erfaring som rejseleder for grupper.

Sten har selv jaget i ca 40 år – heraf de seneste 30 har været med fokus på de 6 verdensdele. Ud over Skandinavien har han selv jaget intensivt i såvel USA, Canada, Alaska, Sydamerika som i Europa, Centralasien, Afrika, Australien og New Zealand.

Han jager gerne med både riffel og haglgevær og har således personlige erfaringer at dele ud af omkring de fleste former for jagtrejser verden over. 

Mikael Olsson - Rejsekonsulent i Sverige

Mikael Olsson - i jagtkredse også kendt som Micke -har et bredt kendskab til jagt i store dele af verden. Ud over at formidle jagtrejser til hele verden arbejder Micke i en jagtbutik i Sverige.

Erland Carlsson - Rejsekonsulent i Sverige

Erland har stor erfaring med jagt i udlandet.

Han har gennem 25 år været rejseleder på rigtig mange jagtrejser – først of fremmest i Østeuropa

Desuden har Erland også god erfaring med jagt i eksempelvis Kroatien, Tykiet dele af det sydlige Afrika.

Erland har altid været bidt af jagt, og har været på jagt siden han var lille.

Peder Brännström - Rejsekonsulent i Sverige

Har stor erfaring med både hagl- og riffeljagt siden barndommen. Opvokset i Sörmland og har jaget og jager alt fra småvildt til då- og kronvildt, vildsvin og elg. Udenlands er det fremforalt drivjagter rundt om i Europa. Men er også interesseret i hagljagt og har været på duejagt i Cordoba, Argentina.

Frank Robert Lund - Rejsekonsulent i Norge

Frank er opvokset med skov og fjeld og jagten er hans helt store interesse.

Han har en skovfaglig baggrund og over 30 års erfaring med naturforvaltning i Østnorge. Lidenskablig jæger og udover jagt i Norge har han mangeårig erfaring fra mange europæiske lande samt Sydafrika og Namibia.

Han holder af både jagt med haglbøsse og riffel og deler gerne sine erfaringer med andre. Herudover er Frank redaktør for det norske blad "Hjortevildtet" som både udkommer digitalt og på tryk.

Stian Normann - Rejsekonsulent i Norge

Stian har gået på jagt siden han var en lille dreng og gennem tiden udviklet en stor passion for specielt Big Game jagt. Han har været i det norske militær i 11 år, er gift og har to børn. Familien for på en lille gård på en lille ø, med deres mange dyr.

Stian har været på jagt i 4 forskellige lande og er altid åben for at udvide hans erfaring yderligere.

Ronny Lavik - Rejsekonsulent i Norge

Ronny har mange års erfaring som jæger og skød sit først rådyr da han var 14. Han er aktiv på jagt i Norden og bukkejagt i Polen er noget han vægter højt. Ronny er ivrig på skydebanen. Både med riffel og pistol.

Han genlader egen ammunition og kan godt lide at teste jagtudstyr.

Robert Räiha - Rejsekonsulent i Finland

Tilknyttet Limpopo Travel & Diana Jagtrejser, som jagtrejsekonsulent i Finland siden 2007.

Sælger alle vore produkter og er en yderst erfaren jæger, der har rejst i det meste af verdenen.

Maj-lis Sjögren - Salgsassistent & Support

Maj-lis Har været ansat hos Diana Jagtrejser siden august 2012 som administrativ support i Sverige. Servicerer de svenske kunder med information, tilbud, kataloger og hjemmeside på svensk. Har rejst meget i udlandet - de seneste år også på jagtrejser.

Medarbejdere i resten af verden

Jacob Konter - Rejsekonsulent i Holland

Jacob startede sin jagtkarriere allerede som dreng med at fiske og skyde med luftgevær. Efter han gik ud af skolen fik han job i en jagt-forretning og på en skydebane.

Jacob er fuldbefaren jæger på small-game og efter 1985 hvor han første gang besøgte England var det hjortevildtet der blev hans foretrukne vildtart. Udover sin agent-rolle for Diana Jagtrejser er Jacob daglig leder i een af Hollands største jagtbutikker.
Alt i alt har Jacob mere end 35 års erfaring med jagt og jagtrejser generelt.

Attila Papp - Rejsekonsulent i Ungarn og Serbien

Ansat hos Diana jagtrejser den 1. November 2006

Attila har 15 års erfaring indenfor jagtbrancen, med at tage sig af gæster i Ungarn og Rumænien.

Han har haft sit jagttegn siden 1992. Han er også registreret turist guide  og diplom ingeniør i vildtforvaltning.

Han er amatør fotograf i sin fritid.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser