Medarbejdere

Claus Moltrup - Adm. Direktør og bestyrelsesmedlem

Claus, der har en revisorbaggrund, har en lang erhvervskarriere med direktørjobs og bestyrelsesposter i en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher.

Efter 12 år i revisorbranchen blev Claus ansat i L’EASY A/S, hvor han i 9 år fungerede som direktør, og derigennem fik sin kommercielle baggrund og erfaring i, hvor vigtigt det er at kunden er tilfreds og hvordan vækstpotentiale med succes kan udnyttes lønsomt. I kriseårerne fra 2009 til 2015 var Claus koncerndirektør for Autorola A/S, hvor opgaven tillige var lønsomhed med særlig fokus på produktudvikling og vækst på nye markeder i udlandet.

Sideløbende med sine direktørstillinger har Claus fungeret og fungerer stadig som ekstern bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. Han har via sit netværk og tidligere jobs kontakt med mange personer i såvel Danmark som uden for landets grænser.

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Selvfølgelig er Tina jæger! Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Erik Hahn Pedersen - Rejsekonsulent & bestyrelsesmedlem

Erik er først og fremmest husets ekspert på de ekstreme vildmarks- og bjergjagter i Asien og Nordamerika samt på jagter efter virkelig stærke bukke. Erik sidder desuden i såvel direktionen som bestyrelsen for Limpopo Travel A/S / Diana Jagtrejser.

Erik er en af Skandinaviens mest berejste riffeljægere. Han har gået på jagt gennem snart 40 år – først med haglbøsse, senere med riffel. Den helt store lidenskab, er bukkejagten, ikke mindst i Sverige og England. Mange af disse bukkejagter er filmet af Hunters Video, og har dannet baggrund for mange foredrag, omkring bukkejagt på især stærke bukke.

Mads Hansen Bager - Marketingschef

Mads har ansvaret for markedsføringen i Diana Jagtrejser, hvilket omfatter at være ansvarlig for bl.a. hjemmeside, nyhedsbreve, kampagner, annoncer og sociale medier. Som marketingschef er Mads kontaktperson for publikationer, bureauer, annoncører, journalister, samarbejdspartnere og interessenter.

Uddannelsesmæssigt er Mads Cand. Mag. i Medievidenskab, og han har erfaring fra reklamebranchen, NGO-verdenen, det kommunale, rejsebranchen og gennem freelance-virksomhed.

Ulla Fregerslev - Rejsekonsulent

Ulla er husets specialist på alle de usædvanlige jagtrejser. Hun håndterer alt fra bjergjagter i Asiens bjerge, til jagtsafaris i Centralafrikas jungle, gemsejagter i Frankrig og alle vore jagter i Tyrkiet. Der kommer hele tiden nye produkter til. Er det eksotisk lander det på Ullas bord!

Få har mere alsidig rejseerfaring end Ulla – hun har været over det meste af verden – flere gange! Ulla har siden 1987 været produktansvarlig rejsekonsulent i jagtrejsebranchen. Først hos Diana Jagtrejser og siden 2007 hos Limpopo Travel A/S.

Anne Fick - Rejsekonsulent

Anne er ansvarlig for vore mange destinationer i Polen. Det er ingen overdrivelse at Anne formentlig kender jagten på de bedste polske statsrevirer bedre end nogen anden. Hun har rejst landet tyndt på kryds og tværs og kender det meste af jagtpersonalet personligt. Anne er naturligvis selv jæger og har dyrket alle de polske jagtformer med stor iver gennem mange år.

Anne startede som elev hos Diana jagtrejser i 1982. Igennem årene har hun primært beskæftiget sig med rejser til Polen og siden 1996 som destinationsansvarlig. Fra 2008 har hun arbejdet for Limpopo Travel A/S.

Linda Bertelsen - Rejsekonsulent

Linda er ansvarlig for vore jagtdestinationer i Sydafrika og Namibia. Gennem de seneste 15 år har hun udelukkende beskæftiget sig med rejser til det sydlige Afrika og har et indgående personligt kendskab til samtlige af vore partnere og deres områder. Linda er selv ivrig jæger og har efterhånden jaget langt de fleste antilopearter.

Linda startede hos Diana Jagtrejser i 1983. Dengang arbejdede hun primært med rejser til Østeuropa. Siden år 2000 har hun beskæftiget sig med jagtrejser til Afrika – en destination hun virkelig brænder for!

Erik Pedersen Brinkmann - Rejsekonsulent

Erik er ansvarlig for vore Big Game jagter i Afrika samt alle jagter i Nordamerika og Østeuropa med undtagelse af Polen og Ungarn. Han har besøgt langt de fleste af de destinationer han administrerer og kender de lokale partnere personligt.

Som ivrig jæger har Erik rejst flittigt med riflen over store dele af verden, men først og fremmest i Afrika, Europa og Nordamerika. Siden 2006 har han udgjort en del af teamet hos Limpopo Travel.

Kristina Møller Nielsen - Rejsekonsulent

Kristina er ansvarlig for vore jagtrejser til Storbritanien, Irland, Grønland, Spanien og Ungarn. Hun har arbejdet i jagtrejsebranchen i mere end 20 år – det meste af tiden med særlig fokus på jagten på de britiske øer. Utallige besøg hos partnerne igennem årene har givet Kristina en enestående indsigt i disse destinationer og hun deler naturligvis hjertens gerne ud af sine erfaringer. Selvfølgelig er Kristina jæger – hun har haft jagttegn siden 1995 og benytter i øvrigt enhver lejlighed til at komme ud i naturen – om ikke med jagtgeværet så med løbesko eller havkajakken.

Kristina startede i sin tid som elev i Diana Jagtrejser og blev ansat i Limpopo travel A/S i 2010.

Joakim Pedersen - Rejsekonsulent

Joakim blev ansat i august 2014. Hans helt stærke side er rejser til vore mange destinationer i Polen. Bl.a. har Joakim besøgt alle vore polske statsrevirer, og har derfor en stor kendskab til vore mange rejsemål i Polen.

Joakim er født og opvokset i en familie, som alle deler passionen for jagt, og han har derfor haft jagttegn siden han var 16 år gammel. Udover at være ivrig haglbøsse jæger i Danmark, nyder Joakim også at rejse med riflen til lande som Tyskland, Sverige og selvfølgelig Polen.

Lars Storgaard - Rejsekonsulent

Lars Storgaard, som driver vort kontor i Ulstrup (Jylland), er med sine 22 år i jagtrejsebranchen en enorm kapacitet - og Lars deler meget gerne ud af alle sine erfaringer.

Det er gennem årene blevet til en hel del rejser til det afrikanske kontinent - specielt mange til Namibia, Sydafrika og Zimbabwe - både på individuelle rejser og som rejseleder på diverse grupperejser. Lars har ligeledes stor jagtfaring fra Asien, Nordamerika og langt de fleste jagtlande i Europa.

Mark Longhi Andreasen - Rejsekonsulent

Mark arbejder som vores sjællandske agent, og du vil ofte kunne finde ham træne på de københavnske skydebaner. Passionen for jagt og de tilhørende facetter startede, da han som barn var klapper i hans fars konsortie. Passionen har gennem 10 år vokset sig til, at han idag dedikerer mest mulig tid på alt fra rævejagt til bjergjagt, omend hans store lidenskab er bukkejagt og anstand på grise i Sverige, som udfordrer tålmodigheden. 

Tiltrods for sin unge alder har Mark besøgt mere end 55 lande, deriblandt Zambia hvor han tilbragte 3 måneder hos vores partner Kwalata Safaris, som gav ham en stor viden om big game-jagter. Skulle du gå med en drøm om et fjerntliggende jagteventyr, men mangler en rejsemakker, er Mark ofte åben for at tage med.

Du kan følge Mark på Instagram på kontoen The_wild_fever 

Peter Nielsen - Rejsekonsulent

Peter Nielsen har rejst i Polen siden 2000 og solgt jagtrejser siden 2003. Hans speciale er Polen og Ungarn. Peter elsker jagt på kronhjort, grisejagt, drivjagt og bukke - eller bare jagt i Polen. Han er en erfaren jæger med jagtrejser til Ungarn, Spanien, Norge, Sverige og Tyskland på CV'et. 

Jesper Cardi - Rejsekonsulent & rejseleder

Jesper Cardi er vores rejseledsager på ture, hvor der er ønske om en ledsager på jagt- og fisketure. Jesper Cardi har arbejdet i jagtbranchen det meste af hans liv, bla. som skytte på danske og engelske godser.

Det er igennem årene blevet til en hel del udlandsture, bla. til Sydafrika, Namibia, Kenya, New Zealand, Grønland og det meste af Europa.

Jesper Cardi er tilknyttet Limpopo Travel & Diana Jagrejser og Atlantik Travel.

Julie Bonne Hansen - Agent

Julie er ansat som agent efter at have været kontorelev med speciale i administration, og assistent i supporten.

Julie er sidemandsoplært i jagt af sin far. En af hendes store natur-, vildt- og jagtoplevelser havde hun i efteråret 2014, da hun havde et måneds praktikophold på Berleburg i Tyskland. 

Jutta Kolding - Afdelingsleder for Support

Jutta blev ansat i Limpopo Travel / Atlantik Travel i 2015 og blev leder for afdelingen i 2016. Gennem mere end 30 år har Jutta beskæftiget sig med rejser, dels som rejsekonsulent, som billetmedarbejder og som administrativ medarbejder.

Jutta er uddannet ved DSB indenfor både erhvervsrejser, turistrejser og grupperejser og har senere beskæftiget sig med ungdomsgrupper i Kilroy Travels, safarirejser i Adventure Safari og erhvervsrejser hos Carlson Wagonlit Travel, VIA Egencia Travel og senest som backoffice-medarbejder hos BCD Travel.

Mette Skovsgaard - Salgsassistent & Support

Blev ansat i Limpopo Travel i 2006. Mette har forinden beskæftiget sig med formidling af rejser til den sydlige del af Afrika hos Diana Hunting Tours i perioden 1996-2000. Efter nogle år i møbelbranchen kom hun tilbage til rejsebranchen. Mette er rejsevant og har på sine utallige udlandsrejser blandt andet besøgt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika og Mauritius.

Sacha Schaffrath - Salgsassistent & Support

Blev ansat i Limpopo Travel i 2004 efter at have været beskæftiget med jagtrejser hos Diana Hunting Tours fra 2002. Sacha har fået sin uddannelse i rejsebranchen hos Kilroy Travels, hvorefter hun fortsatte hos Star Tour med salg af ferierejser.

Lise Haugaard Lentz Thomsen - Kontorelev

Lise er ansat som kontorelev med speciale i administration og befinder sig til dagligt i support-gruppen.

Når hun ikke  er på kontoret, er hun deltidsbrandmand. Lise har meget af sin interesse for jagt og natur, gennem
sin far.

Mogens Larsen - Regnskabsansvarlig

Blev ansat i Limpopo Travel i 2003 med ansvar for bogholderi og regnskab i et snævert samarbejde med Revisionen og ejerne af Limpopo Travel A/S.

Mogens er uddannet på et revisionskontor og har desuden været ansat i bl.a. FDB, Kellog´s og Nissan.

Åse Svedal - Bogholder

Åse blev ansat i Limpopo Travel i 2009 efter 25 år i samme stilling hos Diana Jagtrejser.

Medarbejdere i Norden

Sten Sjögren - Rejsekonsulent i Sverige

Sten har i årenes løb arbejdet som agent for flere forskellige svenske og danske jagtrejseselskaber og han har meget stor erfaring som rejseleder for grupper.

Sten har selv jaget i ca 40 år – heraf de seneste 30 har været med fokus på de 6 verdensdele. Ud over Skandinavien har han selv jaget intensivt i såvel USA, Canada, Alaska, Sydamerika som i Europa, Centralasien, Afrika, Australien og New Zealand.

Han jager gerne med både riffel og haglgevær og har således personlige erfaringer at dele ud af omkring de fleste former for jagtrejser verden over. 

Mikael Olsson - Agent i Sverige

Mikael Olsson - i jagtkredse også kendt som Micke -har et bredt kendskab til jagt i store dele af verden. Ud over at formidle jagtrejser til hele verden arbejder Micke i en jagtbutik i Sverige.

Erland Carlsson - Rejsekonsulent i Sverige

Erland har stor erfaring med jagt i udlandet.

Han har gennem 25 år været rejseleder på rigtig mange jagtrejser – først of fremmest i Østeuropa

Desuden har Erland også god erfaring med jagt i eksempelvis Kroatien, Tykiet dele af det sydlige Afrika.

Erland har altid været bidt af jagt, og har været på jagt siden han var lille.

Adam Andersson - Rejsekonsulent i Sverige

Adam Andersson er 37 år og går gerne på jagt udenlands. Adam har været i Sydafrika, Namibia og Polen 10 gange. Adam har arbejdet i mange år med jagt, skovbrug og vildtforvaltning og er i skoven næsten hver dag. Adam har været på udenlandsrejser siden 2010, og han tager på alle typer jagter, men med fokus på hovdyr. Favoritjagten er pürschjagt efter en særlig buk eller en vildsvinejagt med hund. Adam elsker at tale jagt og besvarer gerne dine spørgsmål.

Maj-lis Sjögren - Salgsassistent & Support i Sverige

Maj-lis Har været ansat hos Diana Jagtrejser siden august 2012 som administrativ support i Sverige. Servicerer de svenske kunder med information, tilbud, kataloger og hjemmeside på svensk. Har rejst meget i udlandet - de seneste år også på jagtrejser.

Frank Robert Lund - Agent i Norge

Frank er opvokset med skov og fjeld og jagten er hans helt store interesse.

Han har en skovfaglig baggrund og ca. 20 års erfaring med naturforvaltning i Østnorge. Lidenskablig jæger og udover jagt i Norge har han mangeårig erfaring fra mange europæiske lande samt Sydafrika og Namibia.

Han holder af både jagt med haglbøsse og riffel og deler gerne sine erfaringer med andre.
Herudover sidder Frank i redaktionsrådet for det norske blad "Hjortevildtet.

Robert Räiha - Agent i Finland

Tilknyttet Limpopo Travel & Diana Jagtrejser, som jagtrejsekonsulent i Finland siden 2007.

Sælger alle vore produkter og er en yderst erfaren jæger, der har rejst i det meste af verdenen.

Medarbejdere i resten af verden

Jacob Konter - Agent i Holland

Jacob startede sin jagtkarriere allerede som dreng med at fiske og skyde med luftgevær. Efter han gik ud af skolen fik han job i en jagt-forretning og på en skydebane.

Jacob er fuldbefaren jæger på small-game og efter 1985 hvor han første gang besøgte England var det hjortevildtet der blev hans foretrukne vildtart. Udover sin agent-rolle for Diana Jagtrejser er Jacob daglig leder i een af Hollands største jagtbutikker.
Alt i alt har Jacob mere end 35 års erfaring med jagt og jagtrejser generelt.

Attila Papp - Rejsekonsulent i Ungarn og Serbien

Ansat hos Diana jagtrejser den 1. November 2006

Attila har 15 års erfaring indenfor jagtbrancen, med at tage sig af gæster i Ungarn og Rumænien.

Han har haft sit jagttegn siden 1992. Han er også registreret turist guide  og diplom ingeniør i vildtforvaltning.

Han er amatør fotograf i sin fritid.