Medarbejdere

Claus Moltrup - adm. direktør og bestyrelsesmedlem

Claus har en lang erhvervskarriere med direktørjobs og bestyrelsesposter i en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher.

Efter 12 år i revisorbranchen blev Claus ansat i L’EASY A/S, hvor han i 9 år fungerede som direktør, og derigennem fik sin kommercielle baggrund og erfaring i, hvor vigtigt det er at kunden er tilfreds og hvordan vækstpotentiale med succes kan udnyttes lønsomt. I kriseårerne fra 2009 til 2015 var Claus koncerndirektør for Autorola A/S, hvor opgaven tillige var lønsomhed med særlig fokus på produktudvikling og vækst på nye markeder i udlandet.

Sideløbende med sine direktørstillinger har Claus fungeret og fungerer stadig som ekstern bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. Han har via sit netværk og tidligere jobs kontakt med mange personer i såvel Danmark som uden for landets grænser.

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Selvfølgelig er Tina jæger! Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Anne Fick - Rejsekonsulent

Anne er ansvarlig for vore mange destinationer i Polen. Det er ingen overdrivelse at Anne formentlig kender jagten på de bedste polske statsrevirer bedre end nogen anden. Hun har rejst landet tyndt på kryds og tværs og kender det meste af jagtpersonalet personligt. Anne er naturligvis selv jæger og har dyrket alle de polske jagtformer med stor iver gennem mange år.

Anne startede som elev hos Diana jagtrejser i 1982. Igennem årene har hun primært beskæftiget sig med rejser til Polen og siden 1996 som destinationsansvarlig.

Erik Pedersen Brinkmann - Rejsekonsulent

Erik er ansvarlig for vore Big Game jagter i Afrika samt alle jagter i Østeuropa med undtagelse af Polen og Ungarn. Han har besøgt de destinationer han administrerer og kender de lokale partnere personligt.

Som ivrig jæger har Erik rejst flittigt med riflen, men først og fremmest i det sydlige Afrika (9 lande), samt Europa og Nordamerika. Siden 2006 har han udgjort en del af teamet hos Limpopo Travel.

Joakim Pedersen - Rejsekonsulent

Joakim blev ansat i august 2014. Joakims helt stærke side er rejser til vores mange destinationer i Polen. Bl.a. har Joakim besøgt alle vore polske statsrevirer flere gange, og har derfor en stor kendskab til vores mange rejsemål i Polen.

Joakim er udover Polen, ansvarlig for vores jagtrejser til Nordamerika, Sydamerika og Oceanien, samt flere af vores europæiske destinationer.

Joakim er født og opvokset i en familie, som alle deler passionen for jagt, og han har derfor haft jagttegn siden han var 16 år gammel. Udover at være ivrig haglbøsse jæger i Danmark, nyder Joakim også at rejse med riflen til lande som Sverige, Tyskland og selvfølgelig Polen.

Ulla Fregerslev - Rejsekonsulent

Ulla er husets specialist på alle de usædvanlige jagtrejser. Hun håndterer alt fra bjergjagter i Asiens bjerge, til jagtsafaris i Centralafrikas jungle, gemsejagter i Frankrig og alle vore jagter i Tyrkiet. Der kommer hele tiden nye produkter til. Er det eksotisk lander det på Ullas bord!

Få har mere alsidig rejseerfaring end Ulla – hun har været over det meste af verden – flere gange! Ulla har siden 1987 været produktansvarlig rejsekonsulent i jagtrejsebranchen. Først hos Diana Jagtrejser og siden 2007 hos Limpopo Travel A/S.

Linda Bertelsen - Rejsekonsulent

Linda er ansvarlig for vore jagtdestinationer i Sydafrika og Namibia. Gennem de seneste 15 år har hun udelukkende beskæftiget sig med rejser til det sydlige Afrika og har et indgående personligt kendskab til samtlige af vore partnere og deres områder. Linda er selv ivrig jæger og har efterhånden jaget langt de fleste antilopearter.

Linda startede hos Diana Jagtrejser i 1983. Dengang arbejdede hun primært med rejser til Østeuropa. Siden år 2000 har hun beskæftiget sig med jagtrejser til Afrika – en destination hun virkelig brænder for!

Thomas M. Sørensen - Rejsekonsulent, Trainee

Thomas blev ansat i september 2022, som trainee i jagtafdelingen. Thomas er selv ivrig jæger og har trods hans unge alder, været på jagt i forskellige europæiske lande som b.la. Sverige, Tyskland og adskillige gange i Polen.  

Thomas vil indgå som en del af både salgs- og økonomiafdelingen.  

Michael Holstein Schmidt - Rejsekonsulent

Michael har gået på jagt i mere end 40 år, mest fuglejagt i det jyske og fynske, men under sin første ansættelse hos Diana Jagtrejser fra 2006 – 2013 stiftede han indgående kendskab også til riffeljagt, hvor han var ansvarlig for salget af jagtrejser til Balkan, Østeuropa og Skandinavien. Han har jaget forskellige vildtarter i disse lande, og en enkelt jagt i Afrika er det også blevet til. Michael er startet igen hos Diana/Limpopo i oktober 2023, og er i dag ansvarlig for salget af jagtrejser til Balkan, Tyrkiet, Bulgarien, Ungarn. 

Lars Storgaard - Rejsekonsulent

Lars Storgaard, som driver vort kontor i Ulstrup (Jylland), er med sine 22 år i jagtrejsebranchen en enorm kapacitet - og Lars deler meget gerne ud af alle sine erfaringer.

Det er gennem årene blevet til en hel del rejser til det afrikanske kontinent - specielt mange til Namibia, Sydafrika og Zimbabwe - både på individuelle rejser og som rejseleder på diverse grupperejser. Lars har ligeledes stor jagtfaring fra Asien, Nordamerika og langt de fleste jagtlande i Europa.

Mark Longhi Andreasen - Rejsekonsulent & Partner

Mark er medejer af firmaet og arbejder ligeledes som konsulent. Du vil ofte kunne finde ham træne på de københavnske skydebaner. Passionen for jagt og de tilhørende facetter startede, da han som barn var klapper i hans fars konsortie. Passionen har gennem 12 år vokset sig til, at han idag dedikerer mest mulig tid på alt fra rævejagt til bjergjagt, omend hans store lidenskab er bukkejagt og anstand på grise i Sverige, som udfordrer tålmodigheden. 

Tiltrods for sin unge alder har Mark besøgt mere end 75 lande og oplevet jagten i 20 af dem, deriblandt Zambia hvor han tilbragte 3 måneder hos vores partner Kwalata Safaris, som gav ham en stor viden om big game-jagter. Skulle du gå med en drøm om et fjerntliggende jagteventyr, men mangler en rejsemakker, er Mark ofte åben for at tage med.

Du kan følge Mark på Instagram på kontoen The_wild_fever 

Camilla Storgaard - Rejsekonsulent

Camilla er inkarneret jæger, og er meget kompetent til at hjælpe kunder afsted på drømmerejser for at opleve de samme glæder ved jagten, som hun selv har oplevet. Camilla har overtaget salget til nye kunder i den jyske afdeling, hvor hendes far Lars Storgaard fortsat vil tage sig af sine eksisterende kunder. 

Dennis Havsager - Rejsekonsulent, buejagt

Dennis Havsager har gået eller været med på jagt så længe, han kan huske tilbage, og da Dennis selv blev gammel nok til at tage jagttegn, blev det også til mange jagtdage med både hagl og riffel, men de sidste 10 år, har det kun været buejagt herhjemme i Danmark, og ikke mindst i udlandet, han har dyrket.  Dennis har igennem årene skudt meget forskelligt vildt, både stort som småt, så han føler sig godt rustet til at rådgive om både destinationer for en buejagtrejse, samt hvilket grej der anbefales til en jagtrejse med buen. 

Tlf: 30 29 20 34

Mette Skovsgaard - Salgsassistent & Support

Blev ansat i Limpopo Travel i 2006. Mette har forinden beskæftiget sig med formidling af rejser til den sydlige del af Afrika hos Diana Hunting Tours i perioden 1996-2000. Efter nogle år i møbelbranchen kom hun tilbage til rejsebranchen. Mette er rejsevant og har på sine utallige udlandsrejser blandt andet besøgt Zimbabwe, Namibia, Sydafrika og Mauritius.

Sacha Schaffrath - Salgsassistent & Support

Blev ansat i Limpopo Travel i 2004 efter at have været beskæftiget med jagtrejser hos Diana Hunting Tours fra 2002. Sacha har fået sin uddannelse i rejsebranchen hos Kilroy Travels, hvorefter hun fortsatte hos Star Tour med salg af ferierejser.

Casper Drost Hansen - Salgsassistent & Support

Casper blev ansat hos Limpopo & Diana Jagtrejser i 2022 og udgør en del af salgs- og support teamet. 

Åse Svedal - Bogholder

Åse blev ansat i Limpopo Travel i 2009 efter 25 år i samme stilling hos Diana Jagtrejser.

Medarbejdere i Norden

Sten Sjögren - Rejsekonsulent i Sverige

Sten har i årenes løb arbejdet som agent for flere forskellige svenske og danske jagtrejseselskaber og han har meget stor erfaring som rejseleder for grupper.

Sten har selv jaget i ca 40 år – heraf de seneste 30 har været med fokus på de 6 verdensdele. Ud over Skandinavien har han selv jaget intensivt i såvel USA, Canada, Alaska, Sydamerika som i Europa, Centralasien, Afrika, Australien og New Zealand.

Han jager gerne med både riffel og haglgevær og har således personlige erfaringer at dele ud af omkring de fleste former for jagtrejser verden over. 

Mikael Olsson - Rejsekonsulent i Sverige

Mikael Olsson - i jagtkredse også kendt som Micke -har et bredt kendskab til jagt i store dele af verden. Ud over at formidle jagtrejser til hele verden arbejder Micke i en jagtbutik i Sverige.

Ulrik Wilhelmsson - Rejsekonsulent i Sverige

Ulrik har jaget verden rundt i over 20 år og har passion for vores skandinaviske jagttraditioner.

Drivjagter i Polen, Tyrkiet, Kroatien og Bulgarien blandet med individuel jagt i Afrika, Australien, Canada, England og mere krævende bjergjagt i Kirgisistan er et eksempel på rejser han har erfaret, og er glad for at fortælle om.

Ulrik hjælper dig gerne med at finde den rigtige jagtrejse i hele verden. Udover jobbet som Jagtrejsekonsulent arbejder Ulrik som projektkonsulent.

Peder Brännström - Rejsekonsulent i Sverige

Har stor erfaring med både hagl- og riffeljagt siden barndommen. Opvokset i Sörmland og har jaget og jager alt fra småvildt til då- og kronvildt, vildsvin og elg. Udenlands er det fremforalt drivjagter rundt om i Europa. Men er også interesseret i hagljagt og har været på duejagt i Cordoba, Argentina.

Frank Robert Lund - Rejsekonsulent i Norge

Frank er opvokset med skov og fjeld og jagten er hans helt store interesse.

Han har en skovfaglig baggrund og over 30 års erfaring med naturforvaltning i Østnorge. Lidenskablig jæger og udover jagt i Norge har han mangeårig erfaring fra mange europæiske lande samt Sydafrika og Namibia.

Han holder af både jagt med haglbøsse og riffel og deler gerne sine erfaringer med andre. Herudover er Frank redaktør for det norske blad "Hjortevildtet" som både udkommer digitalt og på tryk.

Stian Normann - Rejsekonsulent i Norge

Stian har gået på jagt siden han var en lille dreng og gennem tiden udviklet en stor passion for specielt Big Game jagt. Han har været i det norske militær i 11 år, er gift og har to børn. Familien for på en lille gård på en lille ø, med deres mange dyr.

Stian har været på jagt i 4 forskellige lande og er altid åben for at udvide hans erfaring yderligere.

Robert Räiha - Rejsekonsulent i Finland

Tilknyttet Limpopo Travel & Diana Jagtrejser, som jagtrejsekonsulent i Finland siden 2007.

Sælger alle vore produkter og er en yderst erfaren jæger, der har rejst i det meste af verdenen.

Maj-lis Sjögren - Salgsassistent & Support

Maj-lis Har været ansat hos Diana Jagtrejser siden august 2012 som administrativ support i Sverige. Servicerer de svenske kunder med information, tilbud, kataloger og hjemmeside på svensk. Har rejst meget i udlandet - de seneste år også på jagtrejser.

Medarbejdere i resten af verden

Jacob Konter - Rejsekonsulent i Holland

Jacob startede sin jagtkarriere allerede som dreng med at fiske og skyde med luftgevær. Efter han gik ud af skolen fik han job i en jagt-forretning og på en skydebane.

Jacob er fuldbefaren jæger på small-game og efter 1985 hvor han første gang besøgte England var det hjortevildtet der blev hans foretrukne vildtart. Udover sin agent-rolle for Diana Jagtrejser er Jacob daglig leder i een af Hollands største jagtbutikker.
Alt i alt har Jacob mere end 35 års erfaring med jagt og jagtrejser generelt.

Attila Papp - Rejsekonsulent i Ungarn og Serbien

Ansat hos Diana jagtrejser den 1. November 2006

Attila har 15 års erfaring indenfor jagtbrancen, med at tage sig af gæster i Ungarn og Rumænien.

Han har haft sit jagttegn siden 1992. Han er også registreret turist guide  og diplom ingeniør i vildtforvaltning.

Han er amatør fotograf i sin fritid.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser