Argentina er kendt for sin riffeljagt og verdens bedste fuglejagt

Højdepunkter

  • Verdens bedste fuglejagt
  • Særlige vildtarter
  • Unik natur
  • Stærke jagttraditioner

Jagt i Argentina

Argentina, som er verdens ottendestørste land, har noget for enhver smag. Ud over den storslåede natur, som strækker sig fra de imponerende gletsjere i syd over Mendoza vinlandet i vest til Iguazu vandfaldene i nord, har landet en helt unik jagt.Landet, har en række yderst spændende arter så som blackbuck, axishjort, vandbøffel, brown brocket deer med flere. Argentina har i mange år været kendt som verdens førende fuglejagtdestination. I de senere år har landet dog også opnået stadigt bredere anerkendelse for sine fine muligheder for riffeljagt.

 

Søgeresultater

Jagtberetninger

 

Erland på duejagt i Argentina

"Du er ikke rigtig klog! Du kan ikke tage til Argentina for at skyde nogle duer," sagde min ven. Jeg forsøgte at forklare, at det ikke drejer sig om at skyde duer. "Det er den bedste duejagt i verden," sagde jeg. Han rystede bare på hovedet.

Jeg befinder mig i en solsikkemark. Bag mig står Jamie, min bird boy. Han holder en af ​​mine lånte Benelli-haglbøsser mens jeg skyder med den anden. ”Nice shot” siger Jamie, idet jeg formår at skyde en ekstra stor due. ”Just behind” siger Jamie, da jeg misser den næste. Jamie har været bird boy mange gange. Han har lagt et plaster på højre tommelfinger for ikke at få et sår. Hans opgave er at genlade haglbøsserne, og til sidst indsamle fuglene. ”Vil du have en cola?” siger Jamie. Jeg er taknemmelig for en kold cola.

Vi kom til Argentina i går. Vi fløj fra Arlanda natten før og landede i Buenos Aires om morgenen. Derefter en indenrigsflyvning til Cordoba. På lodgen blev vi mødt af personalet med varme håndklæder og et glas champagne.

Jeg er hernede sammen med to flinke fyre, Göran og Leif. Begge gode fuglejægere. De vil jage duer i fire dage. Jeg har tænkt mig at gå på jagt med dem i to dage: Herefter vil jeg rejse rundt et par uger og besøge gamle og nye jagtområder. Jeg passerede over 800 skudte duer. Jeg har brugt lidt tid på at fotografere, så Leif fører konkurrencen med godt over 1.000 duer i dag. Landmændene i området er glade for at vi skyder fuglene.

Vi konstaterer at vi aldrig har set så mange duer. Min bird boy Jamie beklager, at det ikke var en rigtig god dag. Men vi har nogle fantastiske dage. Ved frokost har personalet dækket bordet under åben himmel. Vi får grillede steaks og en dejlig Malbec-vin. Efter aftensmad tager vi en times siesta i hver vores hængekøje. Når dagens jagt er overstået, vender vi tilbage til lodgen. Vi har en jacuzzi og massage til vores ømme skuldre.

Efter to dage forlader jeg mine nye kammerater. Jeg rejser på tværs af Argentina, hvor jeg kigger på ande- og storvildtsjagter. Jeg er endda ude på en ø og jage. I La Pampa besøger jeg en 25 000 ha stor jagtmark med kronvildt, dådyr, axishjort, hjorteantilope, vandbøffel, mangehornede vædder og fuglejagt. Denne jagt beslutter jeg at tage med i vores program.

Jeg afslutter min tur med et par dage på jagt i Entre Rios-provinsen. Her oplever jeg igen en fantastisk duejagt. Derudover kan man kombinere duejagt med hjorteantilope, axishjort og vandbøffel. I perioden maj-august kan man også kombinere med ænder og agerhøns. Lodgen er beliggende med udsigt over floden. Hvis du er til fiskeri, kan man låne en fiskestang og fange den store gyldne dorado. Denne jagt er også inkluderet i vores sortiment.

Når jeg kommer hjem, sender jeg et signal til Leif. Han er glad for sin rejse. Den sidste dag skød han 2.200 duer. Han bestiller snart en ny tur til Argentina for ham og Göran. Denne gang følger hustruerne også med.

Erland Carlsson
Jagtrejsekonsulent

Vildtarter

Revir

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser