Rumænien har en række spændende vildtarter og store vildtbestande

Højdepunkter

  • Bjørn, vildtsvin, ulv, gemser, hjort etc.
  • Professionel jagtorganisation
  • Medaljetrofæer
  • Udfordrende jagt

Jagt i Rumænien

Bjørnejagt

Bjørnejagten kan fint kombineres med bukke i midten af september. Ellers er bjørnejagten bedst i marts/april eller september-november omkring fuldmåne. Der er en af Europas bedste bestande af brunbjørn i Rumænien og også en høj succesrate.

Drivjagt på vildsvin med mulighed for brunbjørn og ulv

På de lavereliggende skovklædte skråninger, kan der arrangeres drivjagter på vildsvin under hvilke der også må skydes bjørn, og det lykkes ofte at få en bjørn med på paraden.

Gemsejagt og kronhjortejagt

Jagten på disse 2 vildtarter kræver en jæger i god form, især gemsejagten. Men der venter så også jægeren en formidabel naturoplevelse og også på disse vildtarter er der normalt en høj succesrate. De fleste kronhjorte på paraden over en sæson ligger mellem 7-9 kg, med enkelte over 10 kg. På gemsejagten er der virkeligt gode chancer for et medaljetrofæ.

Bukkejagt

Vi kan tilbyde jagt på karpatiske bukke i fantastisk flot terræn, hvor de fleste nedlagte bukke bliver mellem 300 - 400 g, men vi har også mere flade områder, hvor der kan jages sikre medaljebukke.

Ulvejagt

Vi kan også tilbyde jagt på ulv, op til fuldmåne i december - marts, men det er svær jagt og succesraten er lav.

Kronhjort

Rumænien siges også at have noget af verdens bedste hjortejagt. Her er virkelig tale om en udfordrende jagt. Nej - du sidder ikke i en hochsits og venter, men du kører ud i skoven og lytter efter en stor hjort og så starter jagten. En intens oplevelse i bjergene med brøl og fysisk udfordring. Forvent hjort mellem 7-9 kg. Jagten kan kombineres med Brunbjørn og Vildsvin på individuel jagt.

 

Søgeresultater

Vildtarter

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser