Jagt i USA tilbyder smukke og vildtrige oplevelser i skiftende terræn

Højdepunkter

  • Mange jagtmuligheder
  • Specielle vildtarter
  • Begivenhedsrige jagter
  • Smukke og varierende jagtområder

Jagtbare vildtarter i USA

Af jagtbare vildtarter i USA er Shiras Moose, Grizzlybjørn, sortbjørn, sneged, Bighorn Sheep, White-tail hjorte, Åsnehjort, Pronghorn antilope, bison, elg, puma, Bobcat, los, ulv, Sitka-hjorte.

Jagten i USA

Der er mange outfittere som anvender heste som transportmiddel under jagterne især når man flyver til jagtområderne, hvilket betyder, at der jages i vejløse områder. Hesten en god måde at komme rundt i den store vildmark. Hvor der er farbare veje i jagtområdet, er der fælles pickup, 4x4, ATV køretøjer og både, hvis der er masser af vand. Selv en snescooter kan anvendes, hvis det er en ren vinterjagt. Jagtmetoderne er mange afhængigt af vildtet og sæsonen. Det kan være ren ådslerjagt efter sortbjørn eller ulv, men det er almindeligt, at jagter gennemføres via rekognoscering og snigejagter. Vinterjagter på puma, Bobcat og los er med hunde. Også søgning af de store Shiras-elge i brunstperiode er vellykket. Det er tilladt at indføre våben i USA. I meget god tid, skal man erklærer sit våben. Dette hjælper med Diana til at forberede. Mange outfitters tilbyder også jægere at leje våben.

Klima og vejret i USA

Jagter i USA er ofte i det sene efterår, hvilket kan betyde meget omskifteligt vejr; regn, storm, sne, solskin, så jægerne skal være opmærksom på, at det er vigtigt at pakke det rigtige udstyr. Til disse jagter skal man komme godt forberedt, afhængigt af tidspunktet på året, og de vildearter, der skal jages, og om det er bjergetjagt, jagt på prærien eller kystnære jagter. Diana hjælper med råd, før din rejse.

Søgeresultater
HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser