« Tilbage

Camp Azerbaijan

På vej op til maincamp skal du ofte ride de sidste 20-30 km. For dem, der ikke er vant til ridning, er det en hård tur. Veje er ikkeeksisterende. Lejrpersonalet er meget hårdtarbejdende og venlige mennesker, de hjælper dig med din bagage og andre ting, du måske har brug for hjælp til.

Selve hovedjagtcampen er en komfortabel lodge, bygget af træ og med gode senge, brusebad, god mad og fin betjening. Den er beliggende i 1.800 – 2.100 m.o.h. Under selve jagten overnattes oftest i spike camp for at undgå de krævende op- og nedstigninger i det stejle terræn. Spike camps ligger typisk i 2.700 – 3.000 m.o.h.

Fødevarer er grundlæggende: kød, ris, pasta, salami, brød, nødder, grøntsager, frugt og supper, det er godt og nærringsrigt. Hvis du ikke kan lide lokale snackvarer som energi-barer og saftblanding, anbefaler vi at du medbringer dine egne foretrukne, da de ikke altid er tilgængelige der. Flaskevand er generelt tilgængeligt, men hvis du er bekymret for drikkevand, tag et vandfilter, Steri-Pen eller rensningstabletter. Te serveres med hvert måltid, så hvis du foretrækker kaffe, bør du selv medbringe instant kaffe.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser