VÆLG OPHOLD -
JAGTOPHOLD 1 DAGE
PRIS $5,500
Kontakt for bestilling (+45) 62 20 25 40

Jagt på Kafue Lechwe

650.000 hektar delvist oversvømmet sletteland er hjemstedet for arten Kafue lechwe, som også er det primære mål for jagten på dette revir

Højdepunkter

 • 650.000 hektar delvist oversvømmet sletteland
 • Mulighed for at spotte dyrene på lang afstand
 • Overvældende dyreliv i det frodige og altid vandrige område
 • Særpræget jagt med udfordringer lidt ud over det sædvanelige

1 dage fra $5,500

Det flade område giver mulighed for at spotte dyrene på lang afstand – det er i selve pürschen, at den virkelige udfordring ligger! Dyrelivet i det frodige og altid vandrige område er overvældende.

Jagten her foregår som dagsudflugter fra Zambias hovedstad Lusaka typisk i forlængelse af en jagt på et af Kwalatas øvrige revirer. Indkvarteringen udgøres af et hotel i byen.

Alt i alt en rejse der byder på en særpræget jagt med udfordringer lidt ud over det sædvanlige, kombineret med et rigt dyreliv og oftest et stærkt trofæ.

Læs mere om vores partner Kwalata Safaris og om opholdet under partner og ophold!

Jagtberetninger

 

Leif i Zambia

Vel ankommet til Livingstone, kørte vi, kunderne samt fruen og jeg ud til Waterfront Lodge. Det er et dejligt sted, lige ned til Zambezi River. Vi besøgte Victoria Vandfaldet, meget smukt sted, men der er mangel på vand i Zambia, så vandmængden var ikke så stor, men smukt var det. Om aftenen var vi på solnedgangs tur på floden med en af de mange flodbåde - skøn tur.

Vi fløj tilbage til Lusaka, hvorefter vi kørte ud til Campen, det er en tur på knap 7 timer. Vi startede med at skyde bait, som skulle bruges til leopardjagten. Første dyr blev en meget fin waterbuck, fin jagt. Derefter gik dagen med at sætte bait op, vi har ialt lavet 5 steder.  Vi har været meget heldige, for der har været leopard ved de 4 steder, på to baits, har der ovenikøbet været 2 leoparder.

Andendagen nedlagde kunden en meget stærk puku, som er langt over RW's mindste krav, en virkelig spændende jagt. Om aftenen kørte vi ud til det ene bait, hvor vi havde lavet et af de traditionelle stråhytter. Vi sad kun i 2 timer, så kom, han en meget stor han leopard. Han kravlede de 5 meter op i træet, gik hen til baitet, og selvom de var en klump kød på ca 20 kg. Trak han den op med bare den ene pote, et fantastisk syn. Det blev så det sidste denne gamle han leopard gjorde, for kunden nedlagde den med et velrettet skud. Det er den første leopard jeg har været med til at nedlægge, helt fantastisk oplevelse. I dag har vi på vores rundtur baitet for hyæne. Dejlig tur vi havde to løver inde på 5 meter fra bilen, de lå og trykkede i græsset, hannen var en gammel fin herre, med en meget flot manke. Derudover har vi set flere andre løver. Jeg føler mig virkelig priviligeret, at kunne være med til, at opleve så meget i dette fantastiske land.
Der kommer mere om et par dage, når der er satellit forbindelse. 

Efter et par dage med afslapning, er vi igen på jagt. Vi er hos Kwalata Safaris i Zambia. De har mange camps, vi bor i Nyamvu Camp, lige ned til floden. Igår blev der nedlagt Lichtenstins hartebeast, et pragtfuldt eksemplar. Det var hård jagt i bjergene, inden den blev nedlagt, var der tilbagelagt 12 km. Det var pragtfuld jagt. Idag har vi været ude fra tidlig morgen, solopgangen var fantastisk, kun i Afrika kan den opleves sådan. Der var læs på bilen fra morgenen af, da damerne var med, det er så hyggeligt. Vi startede med at spore bøfler, vi fandt sporet og efter små fem km. fandt vi dem. Det var en rigtig gammel bøffel ”dagga boy” som kunden nedlagde 40 + tommer. I morgen er det afslapning og udflugt til landsbyen, hospitalet og skolen.

Prisen inkluderer

 • Transfer fra Lusaka - Kafue Flats
 • 1 dags jagt med egen Ph.
 • Trofæ afgift af Kafue Lechwe uanset størrelse
 • Skinning og Field prep.

Prisen inkluderer ikke

 • Hotel før og efter jagten
 • Dip og Pack
 • Hjemsendelse af trofæ
 • EU-ansvarsforsikring DKK 79,-

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tina Jeppesen

Telefon: (+45) 63 21 10 29

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser