VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 5 DAGE
PRIS 13.995,- Kr.

Duejagt i Skotland

Skotland har gode jagttraditioner og tilbyder en lang palette af forskellige jagtmuligheder. Vores skotske partner tilbyder en fantastisk duejagt i det sydlige Skotland. Det er et utrolig smukt område med varierende landbrugsområder, småskove, levende hegn og visse områder med flot kuperet landskab – et ideelt område for skovduer.

Højdepunkter

 • Fantastisk smukt landskab
 • Duejagt i et ideelt område for skovduer
 • Partner har adgang til mere end 40.000 hektar professionelt drevet jagt inden for 35 minutters kørsel fra indkvarteringen
 • Jagtlederen sørger for at gøre et stort stykke forarbejde til gavn for jagten

5 dage fra 13.995,- Kr.

Baggrund

Vi har et eksklusivt samarbejde med et familiedrevet jagthotel i international særklasse. Et tilbud til de jægere, der søger den ultimative Skotske jagtrejseoplevelse med indkvartering skræddersyet til jægere og deres ledsagere – og ikke mindst med førsteklasses jagtmuligheder i umiddelbar nærhed af hotellet. Familiens formål, med at erhverve hotellet i april 2007, var at kombinere det perfekte jagtophold med den perfekte jagt på et fantastisk revir. Altså en samlet jagtoplevelse, hvor både indkvarteringen og jagtområdet er skræddersyet til jægeren, og hvor partneren har stor erfaring og yder stor service.

Familien, der driver hotellet har adgang til mere end 40.000 hektar professionelt drevet jagt
indenfor 35 minutters kørsel fra hotellet.

Indkvartering

Hotellet, der ligger kun 1 times kørsel fra Edinburgh lufthavn, ligger utroligt smukt på bredden af floden Tweed i hjertet af Scottish Borders – grænselandet mod England i syd. Fra de fleste af værelserne og
opholdsrummene er der udsigt over floden.

Hotellet er et luksuriøst indrettet 4-stjernet hotel med en restaurant i særklasse. Her er råvarerne naturligvis primært vildt og årstidens lokale grøntsager. Hotellet er forsynet med et sikret våbenkammer til opbevaring af gæsternes våben og ammunition samt et tørrekammer til tørring af gennemblødt jagttøj. Hotellet har i flere år modtaget den prestigefyldte udmærkelse ”Scottish Country Sports Hotel of The Year” som en anerkendelse af den service hotellet yder sine jagtgæster.

Jagten

Duejagten foregår som den traditionelle duejagt med skjul, lokkeduer mm. Der kan jage op til 2-8 jægere ad gangen – jo flere jo bedre, da det holder duerne i bevægelse.

Bedste perioder er efter høsten i juli/august eller i forårsmånederne marts, april og maj, hvor der jages på de ny såede marker.

Resultatet på duejagten vil selvfølgelig altid variere afhængigt af vejr og skydefærdigheder, og jagten er samtidig meget afhængig af årstidens fremskredne afgrøder samt hvilket tidspunkt der sås eller høstes på, men med de helt rigtige konditioner, kan man opleve rigtig gode jagtdage.

I årenes løb har gennemsnittet ligget på ca. 20 duer pr. jæger om dagen, men resultatet er afhængig af mange faktorer og dage med over 100 duer er bestemt ikke ualmindelige med de helt rigtige forhold.

Skytten og hans professionelle folk, vil løbende sørge for at flytte jægerne til netop de steder hvor duerne ønsker at slå, for hele tiden at sikre at alle får det bedste ud af dagen.

Prisen inkluderer

 • 5 overnatninger på Dryburgh Abbey Hotel inkl. morgenmad
  (Baseret på et dobbeltværelse)
 • 4 dages duejagt med fri afskydning
 • Al transport under jagten
 • Alle gebyrer og licenser 

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse til Edinburgh og evt. lejebil
 • Måltider udover morgenmad (kan købes på hotellet) 
 • Engelsk Firearm Certificate kr. 995,-(ved medbringelse af eget våben)
 • Tillæg for enkeltværelse, kr. 595 pr. dag
 • Evt. leje af haglbøsse, DKK 495 pr. dag
 • Patroner, £ 10-15,- pr. kasse med 25 stk.
 • Drikkepenge til jagtguider
 • Gebyr for medbringelse af våben på fly (afregnes i lufthavnen)
 • EU-Ansvarsforsikring DKK 79,- (Obligatorisk)
 • Alt som ikke er nævnt under prisen inkluderer

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Våbentilladelse

For at jage i England og Skotland skal man være i besiddelse af et Firearm Certificate (skotsk/engelsk våben-tilladelse). Denne koster DKK 850,- og jægeren skal have sit Firearm Certificate på sig under hele opholdet. Vi fremsender, sammen med bekræftelsen, et spørgeskema, som du bedes udfylde og returnere til os. Det er nødvendigt, at vi har disse oplysninger for at kunne ansøge om våbentilladelse til dig. Vi skal også bede om en tydelig kopi af dit EU-våbenpas inkl. alle sider, også de blanke. Det er vigtigt, at disse papirer er os i hænde senest 2½ måned inden afrejse. Er de ikke det, kan vi ikke garantere, at du vil nå at få dit Firearm Certificate inden afrejse.

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Michael Holstein Schmidt

Telefon: (+45) 63 21 43 11

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser