Dåhjortejagt i Polen

Dybe grynt flænger stilheden i den farverige efterårsskov. Kapitale dåhjorte kæmper en indædt kamp om dåernes gunst. Luften emmer af spænding… I Polen jages dåhjorten på den frie vildtbane, og jagten på denne finder typisk sted i brunsten, som normalt falder fra midten af oktober til starten af november. Brunstjagten på de gryntende dåhjorte er lige så intens og spændende som kronhjortejagten, og den udøves på samme måde som en kombination mellem anstand og pürsch. Selvom dåhjorten er væsentligt mindre end kronhjorten, så er det ikke noget, den lader sig mærke med! Dybe brunstgrynt og vilde kampe mellem pladshjortene kendetegner det farverige brunstsceneri.

I Polen jages dåhjorten udelukkende på den frie vildtbane – jagthegn er forbudte i henhold til polsk lovgivning. Grundet en mangeårig stram vildtforvaltning er dåvildtet blevet mere og mere udbredt, og mange steder er bestanden tæt, hvilket giver en ganske intens jagtoplevelse, når man skal pürsche sig frem til brunstpladsen!

Vi råder over en bred vifte af de absolut bedste statskovsrevirer i det vestlige Polen, hvoraf nogle kan tilbyde dåhjortejagt i topkvalitet. Statskovsrevirerne har veluddannede, erfarne og ansvarsbevidste jagtførere, som hver især råder over deres eget område på revirerne. Jagten foregår oftest som pürschjagt eller som anstandsjagt fra skydetårne, der er placeret optimalt i forhold til dåvildtets færden under brunstperioden. Der jages to gange om dagen, fra tidlig morgen før solopgang og igen eftermiddag/aften omkring solnedgang. Det vil altid være muligt at kombinere jagten på dåhjort med jagt på hundyr og vildsvin, når hjorten er skudt.

 Vi kan arrangere såvel fastprispakker som prislistejagt.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser