« Tilbage

Alex' flotte første hjort i Zamrzencia

Efter en fantastisk oplevelse aften før sammen med jagtføre Thomas ude på et stort eng / mose areal , med flere hjorte der brølede og sloges.

Bed mærke i at Thomas var fokuseret i et skovområde til venstre for os , hvor der var lidt små brøl ikke i forhold til de hjorte der var til højre og frem for os. Vi tog ud samme sted her til morgen. Der skete ikke så meget andet end lidt små brøl og vi sad i dårlig vind, vi gik ned fra tårnet for at angribe såten fra modsatte side. Og forventede vi skulle til den del, der lå til højre for os, der kom små brølet jo fra. Thomas var stadig fokuseret på den stille Hjort som gik i venstre såt. Thomas løb ned for at vurdere om hjorten stadig var der i området, det var hjorten tilsyneladende ikke. Vi kørte til bagsiden af engen og mosen og gik i modvind til et højt tårn , der så vi en af de hjorte fra i aftes men på 460 meter.

Efter en halv time gik vi ned og pursere langs engen men ingen hjorte , vi går tilbage til bilen, spørg om jeg skal kalde min makker ned som stadig sidder i det første tårn. Men vi skal til et andet hjørne af engen, Thomas har ikke helt opgivet den såt der lå til venstre. Vi går herfra ud på engen / mose og purser lidt rundt , jeg høre små slås kamp mellem to hjorte og gør Thomas opmærksom på dette, er lidt i tvivl men vi går mod lyden og høre det nu endnu kraftigere. Vi passere et buskads og pludselig går guiden i knæ og stiller skydestokken , jeg stå stadig bag busken og kan ikke se hjorten  , pludselig ser jeg den stå 30 meter fra os og kigger direkte på os med fronten til .

Thomas havde lige inden knækket en gren han trådte på , hjorten har sandsynligvis opfattede det som endnu en lykkeridder der skulle ha på munden,  Jeg ligger riflen i skydestokken og tager sigte venter kun på hjorten vender siden til, efter få sekunder vender han og vil ind i sivene. Sender missilet afsted og stå i inferno af larm , Thomas sidder under riflen , vi er total døve glemte ørepropper i kampens hede ( har mundings bremse på ) vi kan intet høre. Men ser at hjorten løber på tværs til venstre og ind i sivene , går til skudstedet intet blod , efter få meter finder vi blod derefter masser af blod synes jeg kan høre den rotere rundt inde i sivene. Thomas vurdere vi afventer nogle timer og køre hjem , og Thomas få fat i nogle hunde og køre selv ud med nogle gutter .

Der går nogle meget lange timer inden de kommer tilbage jeg går fra at være optimist til at blive pessimist til at blive utidig og kan ikke være i min egen krop bliver irriteret over ikke at være taget med ud
Endelig kommer de tilbage med hjorten og hvilken Hjort , der  er tydelig skader på den efter kamp og en af stængerne er knækket , ikke en smuk Hjort men hvilken krabat,  en fighter.
Hjorten lå 40 meter inde i sivene  

Det var den stille Hjort, da det er min første hjorte jagt, troede jeg jo fejlagtig at den hjort der brøler dybt og højt rr den gamle hjort.
Thomas fortalte at det er den unge hjort der har spidse albuer og vil frem i verden, der brøler dybt og højt.
Den gamle og erfarende hjort markere bare engang imellem med lidt små brøl for lige at markere at han er der, og når i andre ellers er færdige kommer i bare så få i på munden.

Jeg er super glad og super oplevelse hele  seancen er printet i hovedet som jeg ikke glemmer.

Efterspil.

Det er for vildt , endnu mere mærkeligt det har jeg da aldrig oplevet før , jeg går op og lægger mig i sengen, så kommer der bare en vild følse op i mig inden jeg falder i søvn tænker jeg hele scenariet igennem og så løber tårene ned af kinden af bar lykke , har jeg da aldrig oplevet før.
Ja selv tykke bikere med tatoveringer kan få tåre i øjene.
Hjorten vejede 6.5 kg og 4 point fra broche men op et hvis sted med det , den er min og jeg er super glad for den.
 

I'll be back

Alex

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser