« Tilbage

Alex på kronhjortejagt i Zamrzencia

Netop hjemvendt fra en dejlig jagt i Polen på brunst hjort, brunsten udeblev desværre og vi havde dårligt vejr. Skød denne prægtige åhjort efter en lang pursh kom han endelig på scenen , jagtføren spottede ham , jeg kunne ikke se noget som helst i den tætte skov. Jagtføren satte skydestokken klar, jeg lage riflen klar, fikserede et punkt og det punkt kom han ind i, havde valgt at afgive et højt blad skyd og ventede bare han ville komme fra højre. Pludselig passere han træer først geviret så forkroppen og da han stod perfekt stadig halvt dækket af træet sendte jeg missilet afsted.

Jeg afgav et perfekt højt bladskud og han gik 10 meter og forender.

I virkeligheden startede det hele aften inden vi havde pursede rundt i skoven og jagtføren så pludselig en lille gruppe dåvildt blandt andet en stærk hjort, jeg kunne ikke se noget som helst det var ved at være mørkt, må bare konstaterer at de unge hvalpe kan se noget bedre.

Men i hvert fald fik vi placeret skyde stokken og lige som jeg få øje på den og klar til skud , stopper Patrik mig , der er en større til højre men resultatet blev at de smuttede der var en då der spottede os så det var bare at pakke og køre hjem men målet for morgen jagten var lagt .

Helt fantastisk.

Har allerede bestilt plads til næste hjortejagt dejligt.

Alex

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser