« Tilbage

En rejse til Namibia

En rejse som for os satte helt nye standarder for hvad 5 store stjerner betyder. Et voldsomt stort terræn, unik indkvartering og en service der overgår alt. I tillæg til det, fik vi en jagtoplevelse der kunne skrives flere bøger om. Turens egentlige formål var at rejse ned og besøge vores yngste søn, Tobias, som var så heldig at være på et 3 måneders lang praktikophold hos E.H.G.S.

Inden afrejsen havde vi hørt en masse godt om stedet. Og vi blev ikke skuffede. Vi havde Tobias’ bedsteforældre med, for hvem det var deres første tur til Afrika. De havde gjort sig en del tanker om dette, for dem, meget anderledes kontinent. Alle deres bekymringer blev aldeles og for altid “aflivet”. -Sjældent har vi hørt dem snakke så meget om en rejse, og de har ellers været på en del store rejser. - Og de snakker endnu...  -Det gør vi andre nu også :)

Vi ville så gerne skrive en af de hersens jagtberetninger, men selv efter over en måned hjemme i dansk “vintervejr”, er vi stadig ikke i stand til at sætte ord på den helt unikke tur vi har været på. Der er kun et at sige til alle der overvejer en tur til Etosha Heigths Game Safaris: - Det er bare med at få booket og komme af sted. Det skal opleves!!

Endnu en gang tak til alle som gjorde denne tur til noget særligt. -Perfekt arrangeret!!

De bedste hilsner fra 4 begejstrede gæster.

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser