« Tilbage

Flemming (og Kim) i Lutowko

Kim og jeg er netop hjemvendt efter 4 dages jagt på Lutowko og Runowo i Polen. Jagtturen har til fulde indfriet vores forventninger.

Jeg skød 5 gode bukke, mens Kim skød 6 gode bukke og et vildsvin. Der er rigtig meget vildt i området dernede. Min jæger Bogdan sagde op til den allerførste jagt, at ”In the high-seat only the insects are happy”. Jagten foregik da også mest ved, at vi kørte rundt i og mellem de store områder af skov og enge. Vi kom godt fra start. Jeg lagde ud med at skyde 2 gode bukke den første aften, mens Kim nøjedes med 1. Morgenen efter skød Kim så to gode bukke, mens jeg måtte nøjes med 1.

Kim kunne undervejs ikke lade være med at notere sig, at han havde skudt de to største bukke eller i hvert fald de højeste. Jeg havde skudt en enkelt, som næsten kunne følge trop med Kims. Under opmålingen viste det sig, at Kims to bukke lå omkring de 100 points, mens min, der var ganske svær i det, faktisk lige passerede grænsen for en sølvmedalje med 115,3 points. Den var ikke helt tør efter afkogningen, så jeg er spændt på, om den kan holde bronze ved en måling herhjemme.

Lidt retfærdighed er der således til, for på vores forrige jagttur sammen havde Kim skudt den største dåhjort, der nogen sinde er skudt i området Dabrowa i Polen og fået den opmålt til en sølvmedalje. I øvrigt er vores næste jagttur bestilt. Den går jo igen til Dabrowa. Det bliver til oktober, og det er 10. gang vi tager dertil og såmænd vores jagttur nr. 30 til Polen sammen.

Med jægerhilsener.

Mvh Flemming (og Kim)

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser