« Tilbage

Helle, Fabian og Morten hos Aru

Vi har haft en helt igennem fantastisk tur, hvor både Helle, Fabian og jeg har hygget og moret os. Al personale fra rengøring over PH til farm manager er yderst venlige og hjælpsomme, vi har følt os som ”en del af familien”. Alle dage har der været fuld fart på fra ca. 06 om morgenen til hen ad midnat og det har ikke været kedeligt. Både de og os, måtte knibe en tåre da vi skulle sige farvel, så jeg tror, at de(Pedri og Steff) også har haft en god uge.

Med hensyn til jagten, har det været lige som jeg ønsker det. Vi har skudt gamle dyr og alle er skudt på pürsch stående fra skydestok. Vi har ikke helt nået, at skyde det vi gerne ville, hvilket bl.a. skyldes, at jeg var så uheldig, at skyde en Oryx vi efterfølgende ikke kunne finde. Vi brugte en del tid, dog uden held, på at lede efter den, idet både jeg selv og PH mente, at den var godt skudt, men sådan er jagt desværre også nogen gange. UPDATE: Har lige fået en mail fra Pedri(PH) – de har fundet min Oryx. Gribbene har taget det meste, men han skriver at skal og horn ikke er slemt medtaget, så jeg får lavet en skandinavisk montering.

Fabian fik skudt sin Springbok(ca.6 år) og jeg skød en Kudu(ca.12 år), en Blesbok(ca.4 år) og en Harmanns Zebra(ca.12 år). Undervejs havde vi lidt uheld som også medvirkede til, at jeg ikke fik skudt alt som planlagt. Bl.a. skød riflen pludselig meget højt og under kontrolskydning måtte jeg justere 18 klik ned(Zeiss er ikke ensbetydende med, at der ikke kan gå noget galt).

Samlet set har turen levet helt op til forventningerne og mere til. Vi kan på det kraftigste anbefale ARU både til de der ”kun” vil på jagt og til de der medbringer hele familien. Hele ARU teamet er eksperter i, at tage vare på deres gæster og sørge for at alle har det godt.

Vi skal helt sikkert besøge ARU igen.

Hilsen Helle, Fabian og Morten Isaksen

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser