« Tilbage

Malene og Rene i Legnica

Vi kørte fredag aften mod Polen omkring kl. 21.30 og ankom til vores hotel næste dag omkring kl. 11.00. Vi blev indkvarteret på vores værelse og fik lov til at sove lidt inden der var middagsmad. Vi skulle først være kommet sidst på eftermiddagen, men de var så flinke at vi fik lov til at få middagsmad med 1 dag.

Om aften skulle vi på jagt for første gang, og vores guide havde ikke noget problem med at der var en ledsager med. Den første aften sad vi omkring 2 timer i en hochzitz inden vi hørte hjortene brøle og derefter pürch vi på dem i et godt stykke tid, men pludselig blev der ro og mørket var kommet så vi blev enige om at kører tilbage til vores hotel.

Næste morgen kørte guide og jeg (jæger) kun ud, vi ankom til det revir hvor han mente der ville være gode chancer for hjorte og der gik heller ikke langtid før vi hørte nogle. Så vi begyndte at pürch på dem og på et tidpunkt var de så tæt på at man næste kunne mærke at de åndede en i nakken, men da vi kom rundt om hjørnet var de væk og vi hørte ikke rigtig mere. Hvorefter vi besluttede os for at kører rundt og kigge, for derefter at kører tilbage til hotellet.

Om aften kørte vi alle 3 ud, hvor vi startede med at sidde i en lille times tid. Derefter kørte vi videre til et sted hvor han mente der ville være hjorte. Vi gik et lille stykke tid inden vi hørte hjortene brøle og da vi begyndt at pürch på dem sprang der pludselig en hind og en kalv ud ca. 10 meter foran os. Vi gik lidt mere og kom ned hvor der stod nogle højspændingsmaster hvor de havde knust et spor. Lidt længere fremme stod der 2 store hjorter + hinder, kalve og bi hjorter. Jeg (ledsager) blev sat af på en skovvej, mens guide og jeg (jæger) gik videre for at pürch på hjortene da vi kom lidt længere ned stod der 1 hjort ude på ca. 170 meter, som guiden mente jeg skulle skyde på, men det blev for mørkt og begyndte at småregne og dyrene trak ind i skoven igen, så vi besluttede at kører tilbage.

Næste morgen kørte guiden og jeg (jæger) ud til samme sted som vi var aften før, for at se om der ville være hjorte igen og der gik heller ikke langtid før vi hørte dem. Vi gik efter lyden og kunne blive ved med at hører dem, men kunne ikke rigtig se dem da det stadig var halvt mørkt. Vi kom længere ned men kunne stadig ikke se noget og vi blev enige om at de måtte være inde i skoven, så jeg blev enig med min guide om at jeg selv fik lov til at pürch på dem inden i skoven. Jeg gik og på et tidspunkt måtte jeg ned at kravle for at komme igennem noget krat. Jeg var omkring 200 meter inde i skoven da jeg fik øje på en hjort og den stod kun 22 meter fra mig, men den stod med siden til og jeg kunne kun se dens ene stang. Jeg ventede lidt og pludselig stak den hoved og blad frem, og jeg fandt den i min riffelkikkeret og skød et skud på den og den gik ned i første skud! Det var min første hjort og den var 11 år gammel og vejede 6,5 kg.

De efterfølgende dage var vi ude at kigge efter svin og bukke, vi så en masse dyr men der var ikke rigtig noget som jeg ville skyde for havde skudt det som jeg kom efter. Så det var en rigtig god tur og kunne finde på at vende tilbage til det sted. Det var også 2 år i træk at jeg var der.

Mange jagtoplevelser rigere fra
Malene (ledsager) og René (jæger), Sønderjylland

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser