« Tilbage

Sofie, Laura, Christina og Michael Omujeve Safaris

Efter at min kone og jeg havde haft en god tur til Sydafrika i 2013 sammen med vores bedste venner, fik min familie og jeg lyst til sammen at opleve ”safari og farmlivet” i Namibia. Jeg havde tidligere i 1997 boet og jagtet i dette fantastiske land – og længslen efter at komme tilbage spillede nok lidt ind i valg af destination. Valget faldt på Omujeve Safaris, der kunne tilbyde gode forhold og rammer for hele familien, en lufthavn der lå tæt på jagtområdet, super priser og meget mere jf. den information vi fik ved bestilling af opholdet… - så den 12. marts 2014 tog vi afsted.

Og sikke et valg…!!! Omujeve Lodge var fantastisk!!! - Stedet er meget vildtrigt og jagtområdet er dejligt kuperet med masser af muligheder for gode og spændende pürsch. Maden er sensationel, og organisationen og familien bag Omujeve er utrolig velorganiseret og nogle fantastiske mennesker!!! – vi følte alle, at vi blev behandlet ”som en del af Omujeve-familien”!

Stedet har nogle rigtig dygtige PH-ér, og vi vil alle sende de største hilsner til Rian som gav hele familien og specielt undertegnede nogle af de mest fantastiske jagtoplevelser jeg nogen sinde har haft – super jagt!!! – det er længe siden jeg har gået, kravlet og ”rigtig jagtet” så meget for at komme til gode jagtsituationer!!!

Det lykkedes mig at få nedlagt de fleste af de trofæer, som jeg havde valgt på denne tur – Bla. Eland, Oryx, Hartebeest, Impala, Springbuk, Duiker og Vortesvin – alle af god trofækvalitet! Ligeledes lykkedes det for min ældste datter på 14 år, at nedlægge en gammel Blue Vildebeest med et super skud efter en rigtig god og spændende pürsch. Vi forsøgte ligeledes at komme til skudchance med min yngste datter på 12 år, på flere forskellige vildtrarter, men vi manglede det sidste held for at ”det hele var gået op i en højere helhed” – men som Sofie sagde… ”FAR!... – vi dropper bare min konfirmation… - og tager herned igen!!!...”.

Omujeve Lodge kan varmt anbefales, specielt hvis i som familien påtænker at tage af sted sammen – rammerne er virkelig gode, skønne værelser, dejligt personale og perfekte omgivelser – stor tak til alle på Omujeve!!! – vi ses igen…!!!

Vi vil også sige tak til Linda fra Limpopo Travel for god vejledning og planlægning af vores tur – det indfriede til fulde vores forventninger!!!

De bedste hilsner fra
Sofie, Laura, Christina og Michael Møller

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser