Fremtiden har aldrig været tættere på

Vi er Northern Hunting, et dansk jagtøjsmærke med en radikalt anden tro. Vi tror på værdi for pengene, uden at gå på kompromis med funktionalitet eller kvalitet.

Sammen med en perfekt pasform og udfordrende design, gør vi at jagttøj bliver en oplevelse. Vi ønsker at være de bedste, intet mindre, derfor designer vi alt selv her i Danmark. Meget stemmer overens med værdierne hos Limpopo Travel og Diana jagtrejser. Hvorfor så ikke arbejde sammen med fælles front? Det er da oplagt.

Northern Hunting grundlagde virksomheden tilbage i 2015, på ren lidenskab og lidt provokation. Branchen manglede et jagttøjsmærke med høj værdi for pengene. Vi kæmper for at lave topkvalitet til en pris der er til at forstå, med en pasform der er moderne og klædelig, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Vi går faktisk aldrig på kompromis.

Med mere end 20 års erfaring i at designe, producere og teste jagttøj, tror vi på, at vi har den nødvendige pålidelighed. For at bevise dette, giver vi dig 5 års produktgaranti. Vi tager risikoen, så du kan koncentrere dig om jagten! Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Indtil videre fungerer det, men der er stadig masser af arbejde, der skal gøres!
Vi fortsætter med at køre på, og forhåbentlig vil du være med i vores
stræben efter, at forme den fremtidige jagttøjsbranche.

Sammen med jægerne fra Northern Hunting, ønsker vi dig en god rejse med vores produkter.
Læs mere, og se alle vores produkter på Northernhunting.com.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser