2 nye rejsekonsulenter

Mark Longhi Andreasen
Mark arbejder som vores sjællandske agent, og du vil ofte kunne finde ham træne på de københavnske skydebaner. Passionen for jagt og de tilhørende facetter, startede da han som barn var klapper i hans fars konsortie. Passionen har gennem 10 år vokset sig til, at han idag dedikerer mest mulig tid på alt fra gravjagt til bjergjagt, omend hans store lidenskab er bukkejagt, og anstand på grise i Sverige som udfordre(r) tålmodigheden. 

Tiltrods for sin unge alder har Mark besøgt mere end 55 lande, deriblandt Zambia hvor han tilbragte 3 måneder hos vores partner Kwalata Safaris, som gav ham en stor viden om big game jagter. Skulle du gå med en drøm om et fjerntliggende jagteventyr, men mangler en rejsemakker, er Mark ofte åben for at tage med.

Du kan følge Mark på Instagram på kontoen The_wild_fever 

E-mail : ma@diana.dk

 

Peter Nielsen
Peter Nielsen har rejst i Polen siden 2000 og solgt jagtrejser siden 2003. Hans speciale er Polen og Ungarn. Peter elsker jagt på kronhjort, grisejagt, drivjagt og bukke - eller bare jagt i Polen. Han er en erfaren jæger med jagtrejser til Ungarn, Spanien, Norge, Sverige og Tyskland på CV'et. 

E-mail : peter@diana.dk

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser